+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Az új villanybojler bekötésével Önnek nem kell bajlódnia, bojler csere

 

Hajdu villanybojler bekötése Budapest

Villanybojler bekötése Budapest? A bojler az egyik legfontosabb elem minden háztartásban, hiszen ez biztosítja a melegvizet a fürdéshez és egyéb tevékenységekhez is.

Ha épp új készülék vásárlásán gondolkozik, akkor a villanybojler bekötése mellett érdemes megfontolni az árkategóriát, valamint a megbízhatóságot is.

Az mindenesetre biztos, hogy a vétel után szakértelem hiányában nem érdemes saját magának bajlódnia a villanybojler bekötésével.

A régi bojler folyamatosan elromlik?

Egyre inkább megbízhatatlan?

Ne várja meg míg menthetetlenül korrodál és kilyukad Hajdú bojlere

Hívjon bizalommal +3620 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Villanybojler bekötése Budapest - villanybojler beszerelesA bojlerek folyamatos működése nagyon fontos, még azokban az esetekben is, ha csak 1-2 ember használja, mivel bármilyen háztartásról is legyen szó, a meleg vízre folyamatosan szükség van és éppen ezért mindig olyan készüléket kell vásárolnunk, amely ezt az igényünket hosszú távon is kielégíti a nap bármely órájában.

Az olcsó bojlerek nem mindig bizonyulnak jó választásnak, azonban nem kell egyből a csillagos eget nézni, hiszen a villanybojler bekötését is meg kell oldani.

Érdemes tehát ismert gyártótól vásárolnia, hiszen ezekben az esetekben biztosan jó néhány hónap garancia jár majd az új berendezés mellé, valamint olyan lehetősége is van, hogy szakszervizbe vigye a készüléket, amennyiben meghibásodik.

Ha ezt mégsem szeretné megtenni, akkor is könnyebb dolga van egy ismert márka esetében, hiszen ha házhoz hívja egy szerelőnket, akkor az alkatrészek beszerzése is sokkal könnyebb lesz, amely a villanybojler bekötésénél sem jön rosszul.

Sajnos a vízkő negatív hatásai miatt sokszor szükség van arra, hogy egy komplett részt cseréljünk a készülékben, bár erre azért ritkábban van szükség.

Megvásárolta az új készüléket? Most jön csak a lényeg.

Hajdu villanybojler felszerelése bekőtése BudapestA villanybojler bekötés rendkívül fontos művelet, miután sikerült kiválasztani a megfelelő berendezést, hiszen ettől függ majd a megfelelő működés a későbbiekben. Ha nem szeretné, hogy hibásan legyen beszerelve az új berendezése, akkor válasszon minket!

Nem szeretne a bojler beszerzésével bajlódni?

Ha nem vette még meg új bojlerét és nem szeretne a bojler beszerzésével, hazaszállításával bajlódni, arra az esetre szintén itt vagyunk Mi.

Rendelje meg nálunk új villanybojlerét és Mi, házhoz szállítjuk, régi bojlerét leszereljük, az újat felszereljük és be is kötjük elektromos, és vízoldalról is.

Így két legyet üt egy csapásra, mivel nem kell kétszer otthon maradni, egyszer a szállítás napján, és egyszer a bojler bekötése napján.

A hét minden napján vállalunk bojler bekötést, így ha nincs több szabadsága akár hétvégén is fel tudjuk önnek szerelni az új bojlert.

Tehát önnek nincs más dolga csak telefonálnia és Mi minden továbbit elintézünk.

A +3620-942-0586 telefonszámon Ön is elérheti a Budapesti bojler szerelő mesterünket, aki bármikor a rendelkezésére áll és garantálja, hogy a villanybojler bekötés Önnél is zökkenőmentesen történjen.

Hajdu bojler bekötés ára Budapesten – Komplett árak amiben minden benne van

Hajdu smart villanybojler fűtőbetétHajdu Z 120 Smart energiatakarékos vízmelegítő beszerelése

Új generációs, öntanuló vezérléssel ellátott Hajdu villanybojler bekötését és beszerelését is vállaljuk Budapest területén.

Nagy előnye, hogy szinte elhanyagolható a bojler vízkővesedése. Ami az új kerámia fűtőszál tokcsőben való elhelyezésének köszönhető. Az új fűtőbetét nem érintkezik csak közvetve a tartályban lévő vízzel, ezért szinte minimális a vízkő képződés.

Ezért bármely vízkeménység mellet biztonságosan és alacsony szerviz költségen üzemeltethető. A fűtőtest meghibásodása esetén a víz leeresztése nélkül cserélhető.

A SMART elektromos forróvíz tartályaira 2 + 8 év azaz 10 év garancia érvényesíthető abban az esetben ha 24 – 25 hónap közt ellenőriztetjük a Hajdu szakszerviz szakembereivel a tartály vízterében lévő magnézium védőanódot.

A Smart 120 literes bojler fűtőbetét teljesítménye 1800W ami 4.2 óra alatt fűti fel a vizet 15celsius fokról 65celsius fokra.

Az új kerámia fűtűtest és az új elektronikának köszönhetően akár 40% energia megtakarítás is elérhető, felhasználási szokásoktól függően.

Mivel a készülék új öntanuló elektronikus vezérlése, a használati időszakon kívüli időszakban alacsonyabb hőmérsékleten tartja a melegvíz tárolóban a víz hőmérsékletét.

Így kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint hagyományos fűtőszállal és hőfokszabályzó elektronikával ellátott bojlerek.

Elektromos bekötése alkalmával minimum 1.5 mm vastag szigetelt vezetéket kell használni.

A készüléket fixen kell bekötni és üzemeltetni, azaz konnektoron keresztül használni baleset és tűzveszélyes. Védőföldelés nélküli hálózaton szintén életveszélyes és tilos a bojlert használni.

Vásárolja nálunk új Energiatakarékos Hajdú villanybojlerét és mi még aznap kiszállítjuk felszereljük és be is üzemeljük Budapest összes kerületében.

Bojler csere alkalmával régi bojlerét is elszállítjuk. Önnek csak hívnia kell mi mindent elintézünk! Legjobb árak komplett problémamentes szerelés

AZ ÚJ VILLANYBOJLER HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSÁVAL BEKÖTÉSÉVEL ÖNNEK NEM KELL BAJLÓDNIA

Hívjon minket bizalommal

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Új villanybojler bekötése Budapest
Nyári Tibor bojlerszerelő

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!