+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Villanybojler alkatrészek a gazdaságos működtetésért

VÁLASSZON A MÍNŐSÉGI VILLANYBOJLER ALKATRÉSZEKET ÉS

BÍZZA PROFI MESTEREKRE A BESZERELÉST!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

A villanybojler csak abban az esetben üzemeltethető gazdaságosan, ha a rendelkezésre álló, illetve használatban lévő villanybojler alkatrészek tökéletes állapotban vannak, illetve megfelelő minőségűek.

Amikor a vízmelegítésről beszélünk, minden esetben szóba kerül annak költsége.

Sokan megtehetik, hogy választanak a gázüzemeltetésű és az elektromos vízmelegítő berendezések közül, azonban akármelyik megoldást is választjuk, megfelelő hatásfokot csak abban az esetben érhetünk el, ha a vízmelegítő berendezés tökéletes műszaki állapotban van.

Villanybojler alkatrészek beszerzése és cseréje Budapest

A villanybojler tartozékok fokozottan ki vannak téve a korrózió hatásainak.

Mivel a belső alkatrészek állandóan vízzel érintkeznek, így ezek esetében speciális megoldásra van szükség.

Ezt a feladatot a villanybojler alkatrészek egyik legfontosabbika látja el, az aktív anód.

Az aktív anód tulajdonképpen nem más, mint egy speciális magnézium cső; mivel ennek az anyagnak rendkívül gyenge az ellenálló képessége az oxidációval szemben, így a számunkra kedvezőtlen folyamat ezt a villanybojler alkatrészt támadja meg.

Ez a folyamat gyakorlatilag csökkenti, mentesíti a többi alkatrészt a víz károsító hatásaitól. Ennek köszönhetően a villanybojler alkatrészek másik legfontosabb eleme, a fűtőszál gyakorlatilag zavartalanul működhet.

Azonban el kell mondani, hogy a fűtőszálnak is megvan a maga ellensége, ez pedig a vízkő. A villanybojler alkatrészek közül a fűtőszál van leginkább kitéve ennek a hatásnak. Gyakorlatilag minden egyes ilyen alkatrész elvízkövesedik előbb vagy utóbb.

Ennek gyorsasága leginkább attól függ, milyen a víz keménysége; minél keményebb vezetékes vízről beszélünk, annál gyorsabb vízkövesedés tapasztalható.

A fűtőszálon megtapadó vízkő a fűtőszál legádázabb ellensége; sajnos el kell mondani, hogy a vízkő nem csak tönkreteheti ezt az alkatrészt, hanem a hatékonyságát is nagyban rontja.

Minél vastagabb vízkőréteg alakul ki a fűtőszálon, annál nagyobb lesz a villamos energia vesztesége.

A villanybojler tartozék tisztításával mérsékelhetjük a veszteséget; a szakemberek szerint kétévente ajánlott elvégezni a belső villanybojler alkatrészek tisztítását.

Amennyiben a vezetékes víz lágyabb, az esetben 3 évente is elegendő lehet a teljes körű tisztítás elvégzése, de kemény víz esetén akár az évi szervizelés is kívánatos lehet.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!