+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

OLCSÓ HAZAI VILLANYBOJLER FELSZERELÉSE

 

Ha a lakásfelújítás témája kerül szóba, akkor az új villanybojler felszerelése helyett, legtöbben a nyílászárók és a fűtési rendszer korszerűsítésére, a burkolatok cseréjére, továbbá a festésre gondolnak.

Mindezek természetesen elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban, de nem mehetünk el a fürdőszoba mellett sem.

Nyáron a gyakori felfrissülés érdekében, télen pedig egy-egy forró fürdő apropóján hosszú ideig tartózkodunk e helyiségben, korántsem mindegy tehát, mennyire kényelmes és komfortos annak kialakítása.

OLCSÓ VILLANYBOJLER CSERE

Olcsó villanybojler felszerelése BudapestGyakran felmerülő probléma a bojler cseréje, hiszen a területen számos típus és márka megtalálható a szaküzletek kínálatában. Melyik mellett érdemes letenni a voksot?

Létezik olcsó villanybojler, mely ugyanakkor megbízható minőségben szolgálja mindennapjaink meleg víz ellátását?

A válasz egyértelműen igen, mégpedig a mindannyiunk által jól ismert Hajdú villanybojler személyében.

Ez az olcsó villanybojler mérettől függően lehetővé teszi, hogy mindig legyen elegendő forró víz a család számára, s ráadásul energiatakarékos üzemeléssel szolgálja ezt az igényt. Érdemes mellette letenni a voksot, hiszen már számtalanszor bebizonyította a

Hajdú, hogy nem csak olcsó villanybojler kínálattal áll rendelkezésre, de teszi ezt ráadásul úgy, hogy közben egyszerű kezelhetőséget, tetszés szerinti hőfokszabályozást és időtálló minőséget is kínál.

Ne feledje, az olcsó villanybojler nem feltétlenül rosszabb, csak tudni kell, melyik márka megbízható a területen! A beszereléshez válassza profik segítségét!

A folyamatos melegvíz biztosítása végett muszáj megbízható bojlerekre támaszkodnunk az év minden napján. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy állandóan a bojler működése miatt keljen aggódnunk.

Bár minden használati tárgy egy idő után elhasználódik és javításra, karbantartásra szorul, nem mindegy hogy biztosított hozzá a megfelelő alkatrészt illetve a biztos szerviz háttér.

Ezért már a bojler választásnál érdemes tájékozódni az olcsó árak mellet a megfelelő alkatrész és szakszervíz szolgáltatások után is. A

Hazai gyártású Hajdu villanybojlerek minden követelménynek megfelelnek és széles típus választékot biztosítanak az olcsó ár kategóriától a modern energiatakarékos SMART forróvíztárolókig.

BOJLER BESZERELÉS KEDVEZŐ ÁRON

Csöpög a bojler, sípoló hangot ad ki? Vízköves a bojler, esetleg már nem is melegíti a vizet? Túl nagy az áramszámla és nem tudja mi okozza ezt? Nézesse meg bojlerét szakemberrel, hiszen lehetséges hogy meg tudjuk menteni a bojlerét, ha mégsem, akkor pedig egy új cseréjét ajánljuk megfizethető áron.

Hívjon bennünket most és kérjen megfelelő szakmai segítséget tőlünk: 06 20 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

BOJLER CSERE ELKERÜLÉSE

A legtöbben már csak akkor hívnak szakembert a bojlerhez, amikor az már nem képes a vizet felmelegíteni, csöpög folyik a bojler alja, tehát amikor már akkora a baj, hogy szinte biztos, hogy cserélni kell majd a bojlert.

Sokan azért nem hívják előbb a mestert, mert attól félnek, hogy a megelőző karbantartás nem lesz olcsó, igy inkább megvárják a bojler teljes tönkremenetelét.

Pedig sokszor költséghatékonyabb, ha inkább karban van tartva, a kisebb problémák el vannak hárítva, így nincs szükség a nagyobb terhet jelentő bojler cserére. De nézzük, hogy mit is tehetünk ez ügyben.

Ha a bojler csere magas értékét szeretné elkerülni, akkor elsősorban érdemes megismerkednie a bojlerel és a lehetséges problémáival. A karbantartás lehetőségeivel, és ha ezeket betartja, akkor egyrészt csökkentheti az áramszámlát, másrészt sokkal hosszabb élettartamúvá teheti a bojlerét.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Önnek soha nem kell majd egy bojler cserét beiktatnia – de akár még ez is megeshet – hanem hogy sokkal tovább tud a megfelelő módon működni egy villanybojler.

BOJLER CSERÉJE BOJLER BEKÖTÉSE BUDAPEST

olcsó Hajdu villanybojler beszerelése bekötése BudapestFontos, hogy a villanybojler felszerelése tapasztalt bojler szerelő által történjen, hogy az ellenőrizzen minden beállítást, a csövektől kezdve egészen a bojler hőmérséklet beállításáig.

Azért is előnyös ez, mert a bojlerszerelő el tudja mesélni érthetően a működést, és fel tudja hívni a lehetséges problémákra a figyelmet, amely már egy nagy segítség, ha a bojler élettartamáról van szó.

Ha teljesen megfelelően működik a bojler akkor annyi a teendő, hogy 2 évente kihívjon egy mestert, aki a vízkövet eltávolítja és cseréli az elhasználódott anódot.

Ezzel a vízkőtelenítéssel hosszabb élettartamot biztosít, hiszen a felgyülemlett vízkő miatt már lassabban melegszik fel a víz, tehát hosszabb ideig fűt a bojler, több áramot fogyaszt, ami meglátszik a számlán is.

Másrészt a vízkő gyorsan képes tönkretenni a bojler fűtőszálat, amelyek cseréje már egy nagyobb költségkiadásnak számít. A nyomáscsökkentő is odafigyelést igényel és a hőfokszabályzó, hőfokmérő is, hiszen ha ezek nem jó eredményeket mutatnak, akkor akár nagyobb problémákat is okozhat a bojler.

Sok esetben jobban megéri bizonyos időszakonként kihívni egy szerelőt, aki tüzetesen átnézi a bojlert, és kis összeget fizettet ki velünk a javításért, minthogy addig várjunk, amíg már nagy a baj és csak bojler cserével lehet azt megoldani.

Ebben az esetben ugyanis a bojler csere ár biztosan magasabb lesz, mint az évek alatti karbantartás. Ha mégis bojler cserére van szüksége, akkor válasszon bennünket, hiszen precíz, pontos és becsületes munkát végzünk, megfizethető áron.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!