tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

MINDIG JÓ DÖNTÉS A HAJDÚ 80 LITERES VILLANYBOJLERBOJLER

 

A villanybojler beruházás megfontolandó feladat. Van néhány kitétel, amire érdemes nagy figyelmet szentelnie. Ha kis háztartása, és ezzel együtt vízigénye van, akkor a 80 literes bojler tökéletes választás az ön számára.

Egyrészt, mert garantálni tudja így a megfelelő mennyiségű meleg vizet, másrészt a rendszer takarékosságának köszönhetően rengeteg pénzt spórolhat meg.

Hajdu villanybojler felszerelése BudapestAz nem kérdés persze, hogy a villannyal üzemelő vízmelegítők lényegesen pénztárcabarátabb megoldást kínálnak, ha figyelembe vesszük a bekerülési és járúlékos költségeket mint a gáz alapú alternatívák.

Ám ehhez elengedhetetlen, hogy olyan kapacitású készülék mellett döntsön, ami épp elvárásaira lett szabva.

Ha ugyanis túl nagy tartályú eszközzel gyarapítja háztartását, akkor nem tudja kiaknázni a pozitívumait, ráadásul a szükségtelenné vált meleg vízért ugyanúgy fizetnie kell, hiszen a rendszer a hevítéshez áramot használt el.

A másik véglet sem jobb, egy hajszállal sem, mivel ha túlságosan kis űrtartalmat talál megfelelőnek akkor hamar felélheti a rendelkezésére álló vízmennyiséget, s a plusz bekapcsolások, felfűtések miatt szintén megnő az energiaszámla, és mégsem lesz elégedett a szolgáltatással.

Az egyetlen járható ösvény az arany középút. Ehhez, azonban pontos méréseket kell végeznie. Ha a 80 literes bojler jön ki, mint nyertes, akkor már nincs is min gondolkodnia.

Ezt a lépést, azonban a legtöbben szeretik elodázni, mert kicsit macerás, kicsit kényes. Írni a napi vízfogyasztást, mérni az elfolyt folyadékot… Túlságosan időigényesnek tűnik.

A rááldozott energia, azonban hamar megtérül, így ezen nem érdemes spórolnia. Úgy is mondhatnánk, ha nem hagyja ki, ezt a prioritást élvező feladatot, akkor sok pénzt takaríthat meg.

A gazdaságos energiahasználatnak ugyanis egyetlen egy titka van, a személyre szabott igények kielemzése, pontos ismerete, és az azokhoz idomított eszközök beszerzése. A 80 literes bojler kétség nélkül kiváló szolgálatot tesz otthonában, ha ez a kapacitás önnek pont elegendő.

Egy, vagy maximum két fős háztartások esetén egyébként ezt a típust választják a legtöbbször.

Extrém esetek persze mindig adódnak, pláne, ha az érintettek különlegesen sok vizet pancsolnak el, de átlagos felhasználás mellett nem lehet kérdés, hogy ez a fajta a legideálisabb döntés.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!