+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Mikor zavartalan a bojler működése

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Milyen tényezők befolyásolják a bojler élettartamát?

 

Bojler karbantartás-fűtőszál csere a bojler működése érdekébenA bojler működése akkor nevezhető minden tekintetben optimálisnak, ha a külső feltételek maradéktalanul megfelelőek. Bizony ebbe beletartoznak, az adott helyiségre vonatkozó fizikai paraméterek, és egyéb, szabályozható kitételek.

Előbbi alatt elsősorban az elhelyezés feltételeit kell érteni. Az ideális helyszín kiválasztása prioritást élvez. Nem mindegy, hogy mekkora hely áll rendelkezésre.

A bojler működése csak, és kizárólag abban az esetben zavartalan, ha könnyedén felhelyezhető, minden alkatrésznek megvan a maga helye, és a rendszer pontosan olyan fizikai paraméterek mentén stabilizálható, ahogy az hivatalosan elvárható, és szakszerű.

Az, hogy fektetett, vagy állított modellt részesít-e előnyben csak önön múlik, de nyilván vannak bizonyos helyzetek, amikor az adottságok közbe szólnak. Ha nincs elegendő falfelület arra, hogy a vízmelegítő állítva elférjen, akkor kétségbeesés helyett nézzen körbe az elfektethető alternatívák között.

Ezek a típusok is épp ugyanolyan precíz munkára képesek, mint függőleges társaik, tehát nincs mitől tartania, alkalmazásukat illetően. A fent említett utóbbi kitétel, miszerint a külső körülmények is mérvadóak a bojler működése szempontjából elsőbbséget élvez.

MEDDIG FOG MŰKÖDNI A BOJLEREM?

A karbantartás kétségtelenül ide tartozik. Az odafigyelés csakis az ön lelkiismeretén múlik. Egy rendszeresen karbantartott bojler több évdizeg is szolgáltatja számunkra a melegvizet

Ha rendszeresen ellenőrzi készülékét, ha nagy figyelmet szentel a kemény víz áldatlan következményeinek, akkor váratlan, s ezzel együtt költségesen kellemetlen meglepetés már nem érheti.

Számolnia kell az egyes következményekkel, már ami a magyar kemény vizek rendszeres alkalmazását illeti. Ha nincs vízlágyító rendszere, akkor a bojler működésének zavartalansága érdekében időközönként áldozzon egy kis időt, energiát a vízkőtelenítésre, aminek segítségével megóvhatja készüléke életét.

Az aktív anódot is rendszeresen figyelnie kell, hiszen ez az alkatrész természetes fogyásnak indul. Ha olyan típusú vízmelegítőt választott, mely hazai forrásból származik, akkor a szervizeltetés során sem kell attól tartania, hogy egy-egy alkatrész nem érhető el, vagy éppen heteket kell rá várnia.

A bojler működése tehát már azzal megalapozható, ha tudatos vásárlással választja ki készülékét.

Bojler vásárlás elött, és beszerelés után mire figyeljünk

Miért fontos a bojler karbantartása? A rendszeres karbantartás növeli a bojler élettartalmát és megelőzi a váratlan javításokat.

Hogyan kerülhetjük el a kemény víz okozta károkat? Vízlágyító rendszer használatával és a rendszeres vízkőtelenítés segít megelőzni a károkat.

Milyen tényezők befolyásolják a bojler élettartamát? A rendszeres karbantartás, az ideális 50 -60 Celsius fokos hőmérséklet beállítás, megfelelő személyre szabott méret választás, és a biztonsági berendezések állapota mint pl. a biztonsági szelep és nyomáscsökkentő, szintén befolyásolják a bojler élettartamát.

Mikor érdemes cserélni a bojlerünket? A bojler általában 5-10 évig gond nélkül üzemelhet, de ha rendszeresen karbantartja és megfelelően használja, akkor hosszabb ideig is szolgálhat.

Melyik bojler gyártó cég választása a legjobb? A tudatos vásárlással választott, hazai forrásból származó bojler esetén a szervizeltetés során sem kell attól tartani, hogy egy-egy alkatrész nem érhető el, ezzel is hosszú távon segítheti a bojler működését és élettartamát.

Milyen hibák jelentkezhetnek a bojler működésében? A vízszivárgás, a túl alacsony vagy túl magas hőmérséklet, a víznyomás ingadozása és a vízkőlerakódások jelentkezhetnek a bojler működésében.

Melyik típusú bojler a legenergiatakarékosabb? A Hazai gyártású elektromos bojlerek közül a Hajdu SMART és a Hajdu SMILEY a legenergiatakarékosabbak.

Mekkora bojler a legmegfelelőbb a lakásunkba? Nem a lakás mérete, hanem a melegvizet használó személyek száma és a felhasználás módja szerint kell meghatározni a melegvíz igényt, és kiválasztani a tároló méretét

 

Budapesti profi villanybojler szerelés hétvégén is – Minőségi munka garanciával kedvező áron

Villanybojler szerelő Nyári Tibor Hajdu bojler szerelésHa Ön Budapesten keres megbízható, profi villanybojler szerelőt, akkor jó hírünk van: megtalálta! Mi a teljes körű bojler szerelést vállalunk, beleértve az elektromos forróvíztárolók és vízmelegítők telepítését, cseréjét, javítását, karbantartását és szervizelését, mindezt kedvező áron.

Az Ön ideje fontos nekünk, Mi nem huzzuk az időt, ezért a munkáinkat gyorsan és precízen végezzük, melyre, garanciát vállalunk, így Ön biztos lehet abban, hogy a karbantartott vagy újonnan beszerelt villanybojlerek hosszú távon működni fognak.

Mi a hétvégén is állunk rendelkezésére – akár szombaton és vasárnap is – hogy a lehető leghamarabb megoldhassuk az Ön problémáját.
Bízza ránk a villanybojler szerelését, és mi biztosítjuk Önnek a minőségi és színvonalas munkát, amire vágyik.

Megbízható tapasztalt szakembereink készen állnak, hogy segítsenek Önnek. Ne várjon, ne nélkülözze a melegvizet tovább, inkább hívjon minket most, hogy minél hamarabb megoldhassuk a problémát!

 

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!