+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A biztonsági szelep nagyon fontos tartozéka a bojlernek, hiszen ez teszi lehetővé, hogy a felmelegített, és így térfogatában is megnövekedett víz egy részét elvezessük a tartályból. Ez nem pazarlás, hanem szükségszerűség, s éppen ezért a szelep létfontosságú alkatrész.

A tartályból a hálózat irányába nem távozhat semmi biztonsági okokból, ha a visszacsapó szelep zárva van, arra is zsákutcát talál a nyomás. A biztonsági szelep garantálja, hogy a nyomás nem tesz kárt a bojlerben és a felesleg szabadon távozhat a tartályból.

HAJDU VILLANYBOJLER BIZTONSÁGI SZELEP

Szerviz alkalmával is nagyon hasznos a biztonsági szelep, ha el van látva leeresztő szeleppel, hiszen lehetővé teszi, hogy a bojlert gond nélkül leengedjük. Mint azonban minden alkatrész, ez is gyakran meghibásodhat.

A gond sokszor az lehet, hogy a  szelep tányér tömitése hibás, sérült, elöregedett, s emiatt a szelep csöpögni kezd. Ez nem csak azért jelent gondot, mert a csöpögő víz pazarlás, és akár komoly kárt is okozhat a bojler környezetében, de azért s, mert a szelep így nem tudja tökéletesen ellátni feladatát.

 Ha a nyomást engedjük le valahonnan, figyelnünk kell arra, hogy a szelep tökéletesen zárjon, mert a későbbiekben akár nagyobb probléma is keletkezhet a kicsinek tetsző gondból, akár balesetveszélyes is lehet.

A vízkövesedés is problémát jelenthet, mivel a vízkő elzárja a víz útját – a nyomást így a bojler nem tudja leengedni, ez pedig nem csak működési hibához, de komoly szerkezeti károkhoz is vezethet.

Ha tehát a szelepnél bármilyen gondot észlelünk, azonnal érdemes karbantartást kérni a bojlerre, és ezzel megelőzni a szinte biztosan bekövetkező nagyobb bajt. Egy kis meghibásodás bármilyen szerkezetnél komoly károkat okoz idővel – és hogy ez az idő eljön-e, vagy még sikerül megakadályozni, csak rajtunk múlik.

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!