+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MENNYIT FOGYASZT EGY HAJDU VILLANYBOJLER

 

villanybojler fogyasztása hőfok beállításMennyit fogyaszt egy Hajdu villanybojler egy nap?

A különböző elektromos árammal működő eszközök fogyasztását nehéz teljes pontossággal meghatározni.

Egy Hajdu villanybojler átlagos áramfogyasztása például rendkívül sok tényezőtől is függhet.

Függhet például a levegő hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a bojler űrtartalmától, illetve szigetelésétől, a napi használat mennyiségétől, a bojler állapotától, valamint, ami a legkiemelendőbb, a bojler vízkövességének mennyiségétől.

MENNYIT FOGYASZT EGY HAJDU 50 LITERES VILLANYBOJLER

Hajdu Aquastic eco 50 Erp bojler éves áram fogyasztása: 1435 KW

Hajdu Z 50 Erp bojler éves áram fogyasztása: 1390 KW

Hajdu Z 50 Smart bojler éves áram fogyasztása: 1302 KW

Az 50 LITERES VILLANYBOJLER áram fogyasztása függ a helység hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a felhasználók számától és a fürdési szokásoktól.

MENNYIT FOGYASZT EGY HAJDU 80 LITERES VILLANYBOJLER

Hajdu Aquastic eco 80 Erp bojler éves fogyasztása: 1447 KW

Hajdu Z 80 Erp bojler éves fogyasztása: 1396KW

Hajdu Z 80 Smart bojler éves fogyasztása: 1331KW

Hajdu SY 80 R Smiley bojler éves fogyasztása: 1284 KW

A  fogyasztás függ a helység hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a felhasználók számától és a fürdési szokásoktól.

Hajdu 120 literes bojler éves fogyasztása

Hajdu Aquastic eco 120 Erp bojler éves fogyasztása: 2805 KW

Hajdu Z 120 Erp bojler éves fogyasztása: 2720 KW

Hajdu Z 120 Smart bojler éves fogyasztása: 2573 KW

Hajdu SY 120 R Smiley bojler éves fogyasztása: 1312 KW

A fogyasztás függ a helység hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a felhasználók számától és a fürdési szokásoktól.

HAJDU VILLANYBOJLER KÉSZENLÉTI NAPI FOGYASZTÁSA

Kijelenthető azonban, hogy általánosságban, az előbbi tényezőktől eltekintve, egy 50 literes Hajdu villanybojler fogyasztása, 65°C-os víz melegen tartása esetén körülbelül 700 Wh 24 óra alatt.

Ez az áramfogyasztás egy 80 literes villanybojler esetén 900 Wh-ra, egy 120 literes villanybojler esetén pedig körülbelül 1100 Wh-ra növekszik 24 óra alatt.

IGAZ-E, HOGY A VÍZKÖVES BOJLER TÖBB ÁRAMOT FOGYASZT?

Miért fogyaszt sokat a bojler? A villanybojler vízkövessége rengeteg problémát jelenthet, valamint számos komolyabb kárt is előidézhet a készülékkel kapcsolatban, ami a megfelelő karbantartás hiányában akár teljesen el is romolhat.

A vízkőlerakódás ugyanis csökkentheti a villanybojler fűtőszálának teljesítményét, lecsökkentheti ezenfelül a bojler víztartályának térfogatát is, így a vízköves bojler jelentősen, akár a normál fogyasztás másfélszeresével is többet fogyaszthat.

MIÉRT OKOZ TÖBBLETFOGYASZTÁST A VÍZKÖVESSÉG?

bojler fűtőszál vízkövesA vízkő okozta többletfogyasztás egy hosszú vízkövesedési folyamat végeredménye.

A villanybojler túlzott elvízkövesedése esetén a fűtőszál nagy részben már csak a vízkövet melegíti, ami rendkívüli módon átmelegszik, túlmelegszik a fűtőszál környezete.

Ekkor a bojler általában csöpögni kezd, ami azt jelzi, hogy az elvízkövesedett fűtőszál tömítése megég elveszti vízzáró képességét.

Ilyen mértékű vízkövesedés esetén a villanybojler fűtőszálának teljesítménye már jóval alacsonyabb, mint szükséges volna, valamint a bojler falára rakódott vízkő miatt a tartály űrtartalma is lecsökken.

Mivel a vízkő rendkívül jó hőszigetelő anyag, így erőteljesen akadályozza a villanybojler hőátadását, ami így csak több energiát felhasználva, és csak sokkal lassabban képes a benne lévő víz optimális hőmérsékletre való hevítésére.

SOKAT SPÓROLHATUNK, HA JÓ A VILLANYBOJLER FOGYASZTÁSA

Megbízható Hajdu Smiley bojler energiatakarékos smart vezérlésselAki vezet egy háztartást és rendezi annak számláit, nyilvánvalóan minden tőle telhetőt igyekszik megtenni, hogy a következő hónapban ne rúgjanak olyan magasba a rezsiköltségek.

Annak érdekében, hogy csökkenthető legyen az energiafogyasztás, elsősorban a háztartási gépeket kell számba venni, hiszen azok teljesítménye a legnagyobb, és ráadásul egyes berendezések megállás nélkül, az év minden napján folyamatosan működnek.

Ilyenek a vízmelegítők és a hűtőgépek is. Egy modern új Hajdu Smart villanybojler fogyasztása már nem jár túlzottan nagy kiadásokkal, viszont ehhez rá kell szánnia magát a felhasználónak a pazarlóan működő, elavult technológiával rendelkező régi berendezés cseréjére.

Erre nyugodtan lehet egy hosszú távú befektetésként is gondolni, mivel megfelelő karbantartás mellett akár évtizedekig is kitarthat az egyébkén rendkívül megbízható készülék.

Ne feledjük, hogy villanybojler fogyasztása függ a helység hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a felhasználók számától és a fürdési szokásoktól.

TAKARÉKOS VILLANYBOJLER

Hajdu smiley villanybojler beszerelésselA villanybojler fogyasztása annál takarékosabb, minél korszerűbb a technológia. Bármikor is volna szükség Hajdu bojler cserére, javításra vagy karbantartásra Budapesten, nem kell sokat várni a kiszállásra. Profi csapatunknak rendkívül gyorsan reagál a megkeresésekre.

Áraink igen kedvezőnek mondhatók, amelyek tartalmazzák a teljes körű beüzemelést illetve a régi készülék elszállítását is. Ügyfeleinknek nincs egyéb dolga, mint megbízni minket, minden további teendőt nyugodt szívvel ránk bízhat.

Tapasztalt munkatársaink mindig tudják, mi a dolguk. Akármikor riaszthatóak vagyunk.

Ha vészhelyzet áll elő, bármelyik napon hívhatnak bennünket. Nem hagyhatjuk, hogy valakinek elússzanak az ingóságai az ingatlanjában.

Nyilván ez a legszerencsétlenebb eshetőség, ami megtörténhet. Ehhez képest a villanybojler fogyasztása már mellékes kérdés volna, de szerencsére ez a két tényező között szükségtelen bármiféle párhuzamot vonni.

Mindenkinek csak az előnyére válhat, ha egy takarékos Hajdu Z Smart készülékkel újít be. A legszembeötlőbb bizonyíték arra vonatkozólag, hogy ez volt a helyes döntés, a villanyszámlán lesz majd látható.

Az összes újabb szériás Hajdu Z Smart villanybojler fogyasztása kedvező, így ilyen tekintetben nehéz mellényúlni.

SOKAT FOGYASZTÓ VILLANYBOJLEREK VÍZKŐTELENÍTÉSE BUDAPEST

Bízza meg családi vállalkozásunkat, Hajdu villanybojlere vízkőtelenítésével. Mi nem csak vízkőtelenítjük régi Hajdu villanybojlerét, hanem fel is újítjuk, mivel minden vízkő eltávolítás alkalmával kicseréljük a bojler régi fűtőszálát, és anódját a bojlerében.

Bojler vízkőtelenítés, felújítás megrendelése alkalmával tőlünk kapja legtöbbet ár érték arányában.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!