tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

MENNYIT FOGYASZT EGY HAJDÚ VILLANYBOJLER

 

A különböző elektromos árammal működő eszközök fogyasztását nehéz teljes pontossággal meghatározni. Egy Hajdu villanybojler átlagos áramfogyasztása például rendkívül sok tényezőtől is függhet. Függhet például a levegő hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a bojler űrtartalmától, illetve szigetelésétől, a napi használat mennyiségétől, a bojler állapotától, valamint, ami a legkiemelendőbb, a bojler vízkövességének mennyiségétől.

HAJDU VILLANYBOJLER FOGYASZTÁSA

Kijelenthető azonban, hogy általánosságban, az előbbi tényezőktől eltekintve, egy 50 literes Hajdu villanybojler fogyasztása, 65°C-os víz melegen tartása esetén körülbelül 700 Wh 24 óra alatt. Ez az áramfogyasztás egy 80 literes villanybojler esetén 900 Wh-ra, egy 120 literes villanybojler esetén pedig körülbelül 1100 Wh-ra növekszik 24 óra alatt.

IGAZ-E, HOGY A VÍZKÖVES BOJLER TÖBBET FOGYASZT?

A villanybojler vízkövessége rengeteg problémát jelenthet, valamint számos komolyabb kárt is előidézhet a készülékkel kapcsolatban, ami a megfelelő karbantartás hiányában akár teljesen el is romolhat.

A vízkőlerakódás ugyanis csökkentheti a villanybojler fűtőszálának teljesítményét, lecsökkentheti ezenfelül a bojler víztartályának térfogatát is, így a vízköves bojler jelentősen, akár a normál fogyasztás másfélszeresével is többet fogyaszthat.

MIÉRT OKOZ TÖBBLETFOGYASZTÁST A VÍZKÖVESSÉG?

bojler fűtőszál vízkövesA vízkő okozta többletfogyasztás egy hosszú vízkövesedési folyamat végeredménye.

A villanybojler túlzott elvízkövesedése esetén a fűtőszál nagy részben már csak a vízkövet melegíti, ami rendkívüli módon átmelegszik, túlmelegszik a fűtőszál környezete.

Ekkor a bojler általában csöpögni kezd, ami azt jelzi, hogy az elvízkövesedett fűtőszál tömítése megég elveszti vízzáró képességét.

Ilyen mértékű vízkövesedés esetén a villanybojler fűtőszálának teljesítménye már jóval alacsonyabb, mint szükséges volna, valamint a bojler falára rakódott vízkő miatt a tartály űrtartalma is lecsökken.

Mivel a vízkő rendkívül jó hőszigetelő anyag, így erőteljesen akadályozza a villanybojler hőátadását, ami így csak több energiát felhasználva, és csak sokkal lassabban képes a benne lévő víz optimális hőmérsékletre való hevítésére.

SOKAT SPÓROLHATUNK, HA JÓ A VILLANYBOJLER FOGYASZTÁSA

Aki vezet egy háztartást és rendezi annak számláit, nyilvánvalóan minden tőle telhetőt igyekszik megtenni, hogy a következő hónapban ne rúgjanak olyan magasba a rezsiköltségek. Annak érdekében, hogy csökkenthető legyen az energiafogyasztás, elsősorban a háztartási gépeket kell számba venni, hiszen azok teljesítménye a legnagyobb, és ráadásul egyes berendezések megállás nélkül, az év minden napján folyamatosan működnek.

Ilyenek a vízmelegítők és a hűtőgépek is. Egy modern új Hajdu Smart villanybojler fogyasztása már nem jár túlzottan nagy kiadásokkal, viszont ehhez rá kell szánnia magát a felhasználónak a pazarlóan működő, elavult technológiával rendelkező régi berendezés cseréjére. Erre nyugodtan lehet egy hosszú távú befektetésként is gondolni, mivel megfelelő karbantartás mellett akár évtizedekig is kitarthat az egyébkén rendkívül megbízható készülék.

TAKARÉKOS VILLANYBOJLER

Hajdu smiley villanybojler beszerelésselA villanybojler fogyasztása annál takarékosabb, minél korszerűbb a technológia. Bármikor is volna szükség Hajdu bojler cserére, javításra vagy karbantartásra Budapesten, nem kell sokat várni a kiszállásra. Profi csapatunknak rendkívül gyorsan reagál a megkeresésekre.

Áraink igen kedvezőnek mondhatók, amelyek tartalmazzák a teljes körű beüzemelést illetve a régi készülék elszállítását is. Ügyfeleinknek nincs egyéb dolga, mint megbízni minket, minden további teendőt nyugodt szívvel ránk bízhat. Tapasztalt embereink mindig tudják, mi a dolguk. Akármikor riaszthatóak vagyunk.

Ha vészhelyzet áll elő, bármelyik napon hívhatnak bennünket. Nem hagyhatjuk, hogy valakinek elússzanak az ingóságai az ingatlanjában. Nyilván ez a legszerencsétlenebb eshetőség, ami megtörténhet. Ehhez képest a villanybojler fogyasztása már mellékes kérdés volna, de szerencsére ez a két tényező között szükségtelen bármiféle párhuzamot vonni.

Mindenkinek csak az előnyére válhat, ha egy takarékos Hajdu Z Smart készülékkel újít be. A legszembeötlőbb bizonyíték arra vonatkozólag, hogy ez volt a helyes döntés, a villanyszámlán lesz majd látható. Az összes újabb szériás Hajdu Z Smart villanybojler fogyasztása kedvező, így ilyen tekintetben nehéz mellényúlni.

SOKAT FOGYASZTÓ VILLANYBOJLEREK VÍZKŐTELENÍTÉSE BUDAPEST

Bízza meg családi vállalkozásunkat, Hajdu villanybojlere vízkőtelenítésével. Mi nem csak vízkőtelenítjük régi Hajdu villanybojlerét, hanem fel is újítjuk, mivel minden vízkő eltávolítás alkalmával kicseréljük a bojler régi fűtőszálát, és anódját a bojlerében. Bojler vízkőtelenítés, felújítás megrendelése alkalmával tőlünk kapja legtöbbet ár érték arányában.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!