+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Lapos bojler, ez lehetséges? 

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Ariston velis evo villanybojler felszerelése Budapest

 

Az nagyszerű, ha ráébredt arra, hogy a villanybojler tudja a leggazdaságosabb módon fedezni meleg vízigényét. Valóban, ez a konstrukció teremti meg a legoptimálisabb feltételeket ahhoz, hogy otthonában mindig rendelkezésre álljon a meleg víz.

Ám egyes helyzetekben a bojler elhelyezése határozottan nehéz feladatnak minősül. Nem minden fürdőszoba falfelülete alkalmas a nagy test elhelyezésére, és bizony hatalmas gardrób sem ácsorog minden lakás elrejtett zugában.

Ariston velis evo lapos villanybojler tulajdonságai

✅ Dupla tartályos technológia

✅ Energiatakarékos „B” energia besorolás

✅ Rendkívül lapos bojler: csak 27 cm mély

✅ függőlegesen is vízszintesen felszerelhető

✅ Okos digitális kijelző

 

gázbojler cseréje ariston lapos villanybojlerre

LAPOS BOJLER SZÖGLETES KIVITELBEN

Erre a roppant bosszantó szituációra kínál könnyed megoldást a lapos bojler, ami ma már nem álom, hanem a kézzel fogható, falra felhelyezhető valóság.

Ha a helytakarékosság az elsődleges szempont, akkor, amikor a bojler üzembe helyezése a téma, akkor a létező legideálisabb módon járhat el.

A lapos bojler semmiben sem szenved hiányt, a felépítését tekintve, hagyományos társaihoz képest.

Tökéletesen elvégzi az alapvető funkcióját, garantálja a kapacitálhatóságának megfelelő vízmennyiséget.

Mindezt kisebb helyen prezentálva. Ha eddig csak azért nem mert újítani, mert a zsebkendőnyi fürdőszobájában nem talált alkalmas helyet, akkor végre félreteheti félelmeit, és belevághat a vízmelegítés megreformálásába.

 

Ariston velis evo 80 villanybojler ára felszerelésselVÍZSZINTESEN IS SZERELHETŐ LAPOS BOJLER

A lapos bojler, mint technológia nagyon vágyott innovációnak számít, mivel rengetegen küzdöttek azzal a problémával, hogy nem állt rendelkezésükre elegendő hely.

A fektetett variáció sem mindig célravezető, s ha valóban nagyon aprócska fürdőszobáról beszélünk, akkor a szélesség is sokat nyom a latba, nem csak a magasság mérvadó.

Ilyenkor szokott jönni a b terv, ami többnyire valamilyen félreeső helyiséget, vagy esetleg berendezési elemet jelentett.

Sokan a beépített szekrényüket áldozták fel erre a célra, míg megint mások egészen a padlásig költöztették vízmelegítőjüket.

Nagyszerű, hogy manapság már ezt is szabadon meg lehet tenni, de vannak szituációk, amikor egyszerűen nincs b terv, mert sem padlás, sem gardrób nem gazdagítja az adott életteret.

A lapos bojler megjelenéséig a fent ecsetelt helyzet megoldatlanul maradt, s a vásárló kénytelen volt, számára sok esetben kényelmetlen kompromisszumokat kötni.

Manapság már elfelejtheti a kényszeres döntéseket, és hála a legújabb technológiai vívmányoknak, szabadon élvezheti a vízmelegítés minden pillanatát.

A LAPOS ÉS SZÖGLETES BOJLEREKET HASZNÁLHATJUK, GÁZ VÍZMELEGÍTŐK HELYETT IS

Egyre többször találkozunk azzal a problémával, hogy a katasztrófa védelem a kémények bélelését gáz vízmelegítők megszüntetését kérik biztonságunk védelmében.

Ami anyagilag megterhelő és magas összeg is lehet, ezért a gáz üzemű vízmelegítők kiváltására is alkalmas, a kis helyigényű Ariston velis evo lapos bojlerek választása.

  • Ariston Velis evo 50 lapos okos villanybojler
  • Ariston Velis evo 80 lapos okos villanybojler
  • Ariston Velis evo 100 lapos okos villanybojler

 

Ariston velis evo lapos villanybojler felszerelése Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!