+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

KÉMÉNYES GÁZ VÍZMELEGÍTŐ LESZERELÉSE VILLANYBOJLER FELSZERELÉSE

 

Érkeznek a hűvösebb őszi napok és a hideg tél, lassan-lassan már elérkezik a pillanat, amikor a meleg és vastag takaró már nem elég, hanem szükség van a fűtési rendszer bekapcsolására is.

Magyarországon ma két elterjedt melegvíz készítő megoldás létezik: az egyik a gáz vízmelegítővel való melegítés, a másik pedig a villanybojler.

A régi elavult  gázos vízmelegítő sok esetben veszélyesebbnek mutatkozik, ezért a szakemberek a cserét ajánlják.

A kéményes gáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre praktikus és biztonságos megoldás lehet akár hosszú távon is.

GÁZ VÍZMELEGÍTŐ CSERE VILLANYBOJLERRE

Gáz vízmelegítő megszüntetéseA gáz vízmelegítőkkel főleg az a probléma, hogy elavultak és nagyon régiek a kémények, ahol a káros és mérgező gázok, amelyek égésre kerülnek a melegítés során, eltávoznak.

Pontosan az jelenti a problémát, hogy a káros termékek a kémény vagy esetleg a kazán problémái miatt visszajutnak a belső légtérbe és ezzel egészségügyi problémákat, akár mérgezést is okozhatnak.

A gáz vízmelegítők másik hátránya, hogy hangosan dolgoznak, az őrláng bekapcsolásának hangját és a vízmelegítés hangját nem sokan szeretik.

Sajnos ezek a berendezések a környezetre is káros hatással vannak, hiszen a káros gázok mind a levegőbe jutnak, ezzel szennyezik a természetet.

Egyetlen előnyük a villanybojlerrel szemben, hogy olcsóbb a gáz, mint az áram – bár mi erre is tudunk kontrázni (erről is olvashat cikkünkben).

KÉMÉNYES VÍZMELEGÍTŐ CSERÉJE ELEKTROMOS BOJLERRE

gáz helett villanybojlerA kéményes vízmelegítő cseréje villanybojlerre több okból is pozitív lehet.

Egyrészt, ha már elavult, régi a kémény, akkor azt megjavíttatni elég költséges, és kérdéses, hogy egyáltalán meg lehet-e a jelenlegi hatályos kéménytörvények szerint javíttatni – ha nem, akkor egyértelműen csak a csere jöhet szóba.

A kéményes vízmelegítőnél nem csak a kémény romolhat el, hanem a vízmelegítő kazán is, amelyről ha nem tudunk, akkor az szintén nagyon veszélyes az egészségre és a biztonságra nézve.

A villanybojler ezzel ellentétben – a megfelelő karbantartás és a megfelelő használat mellett – semmi problémát nem okoz, nincs szükség kéményre, nincs lehetőség szivárgásra.

Néha a vízkövet el kell távolítani, de ez egy kisebb munka csak. Nem mellesleg a villanybojler sokkal halkabban is működik, ami szintén nagy előny.

A kéményes gáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre sok háztartásban azért nem következett még be, mert azt mondják, hogy sokat fogyaszt a bojler, a gáz gazdaságosabb.

A modern technológiának köszönhetően ma már választhatunk energiatakarékos villanybojlert is, amely költséghatékonyan hoz meleg vizet a háztartásba.

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!