Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Villanybojler szerelő Budapest Nyári Tibor

Házi barkácsolás vagy villanybojler szerelő?

bojler javitas nyari tibor budapestAvagy villanybojler szerelés házilag, vagy bojler szerelő?

 A bojlerrel kapcsolatos aktuális karbantartások, vagy javítások esetén felmerülhet önben a logikusnak tűnő kérdés: megpróbálja önmaga orvosolni a problémát, vagy hívjon ki villanybojler szerelőt?

Könnyen lehet, hogy ön a barkácsolás elhivatott barátja, s azt vallja, hogy amit csak lehet az ember oldjon meg egyedül, a két keze segítségével.

A mai világban ez nem is olyan földtől elrugaszkodott ötlet, mivel a videómegosztó portálokon milliónyi kisfilm kering, a különböző házi megoldásokról.

  A felvételeken igyekeznek a szereplők bemutatni, miként lehet egy-egy nehézséget, szakértő közreműködése nélkül, eredményesen kezelni.

A leforgatott „házi mozik” minden esetben sikerrel végződnek (kivéve a kandikamerás variációk), aminek láttán minden olyan egyszerűnek, könnyűnek tűnhet. Igen ám, de ne feledkezzen meg arról, hogy ez csak a látszat.

Ha valami gond akad bojlerével, aminek nem tudja analizálni az okát, akkor felelőtlenség neki esni a készüléknek, azzal a felkiáltással, hogy miután szétszedi úgyis rábukkan a hiba forrására, s lehetőségeihez mérten kontrollálja a bajt. Az esetek többségében ez nem vezet eredményhez, legalábbis olyanhoz nem, amilyenben bízik.

Budapest bojler szereles azonnalVillanybojler szerelő nélkül eleve a szétszedés is akadályokba ütközhet. Ha félúton megakad, akkor bizony szorult helyzetbe kerül.

Ha optimistán feltételezzük, hogy az eszközt sikeresen darabjaira tudja szedni, akkor is ott van az összerakás folyamata, ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek kívülről tűnik.

Elegendő, hogy egy-egy alkatrész ne passzoljon, rossz helyre kerüljön, s máris megvan a gond. Akár nagyobb bajt is okozhat ezzel, mint amekkora az eredeti volt.

A villanybojler szerelő precíz, pontos, és szakszerű. Kiszállás után analizálja a helyzetet, felméri a lehetőségeket, és megállapítja a problémát.

Elvégzi a szükséges feladatokat: bontást, javítást, alkatrész cserét, összeszerelést.

A professzionális munkának köszönhetően bojlerének egészsége pillanatok alatt visszaállítható, negatív következmények, s nem várt fejlemények nélkül. Ha villanybojler szerelőre bízza bojlerének karbantartását, s javíttatását, azzal felelős döntést hoz, mellyel nem kevés energiát, időt takaríthat meg önmagának.

 

Nincs melegvíz a bojlerben, folyton kiold a villanybojler biztosítéka, mitől lehet?

A hibát és jenséget a villanybojlerben felgyülemlett vízkő okozza. A vízkő lerakódik a villanybojler alján és teljesen befedi a bojler fűtőszálát. Következtében a fűtőszál nem érintkezik a tartályban lévő vízzel közvetlenül, így az nem tudja átvenni a hőt csak közvetve.

Így a fűtőszálon lerakódott vízkő felforrósodik és eléri a hőkioldó elektronika, kioldási hőmérsékletét és a bojler biztonsági okokból leállítja a villanybojlert, kikapcsol.

hokorlatozoA hőkioldó elektronikát egyszerűen vissza tudjuk kapcsolni a hőmérséklet csökkenése után. Mivel a villanybojler műanyag elektromos fedele alatt, megtalálható reteszelő gombbal.

Tehát a bojler visszakapcsolható de ne feledjük, hogy nem szüntettük meg az alap problémát a bojler vízkővesedést. Mindenképpen jelzés részünkre a hőkioldó által leállított villanybojler, ezért el kell végezni a vízmelegítőnk vízkőtelenítését.

 

bojler vizkotelenites milyen gyakranMiért kell a bojlereket vízkőteleníteni

Mindegy, hogy elektromos vagy gázbojlert használunk 80 vagy 120 literes a tervezett és rendszeres vízkő eltávolítás elengedhetetlen, annak érdekében, hogy a bojlerünk falára, alkatrészeire ne rakódjon le a vízkő ami befolyásolja és gátolja a bojler működését, és ne okozzon többlet fogyasztást.

Budapest egész területén vállaljuk a Hajdú villanybojlerek karbantartását vízkőtelenítését kedvező áron, a hét minden napján

 

Villanybojler szerelő Budapest
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler szerelő Budapest