+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAMAR ELFOGY A MELEG VÍZ A VILLANYBOJLERBŐL?

 

Amikor vízmelegítő rendszerünket kiválasztjuk fontos, hogy figyelmet szenteljünk a készülék típusára, hiszen villanybojlert évtizedekre tervezünk. A hazai termékek generációs királya a Hajdú, mely már családok tízezreit elégítette ki „meleget adó” szolgálatával.

A megfelelő minőségű bojler az évek strapás használata során természetesen meghibásodhat. Ilyenkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen szakember segítségével orvosolható a probléma.

A vízkövesedés mellett az egyik leggyakoribb jelenség, hogy a bojlerből a megszokottnál sokkal gyorsabban fogy el a meleg víz. Ebben az esetben nagy a valószínűsége annak, hogy a bojler melegvízcső vagy merülőcső hibásodott meg.

Nem véletlenül hoztuk fel a vízkövesedést is, mint problémát, mivel sokan a hamar elfogyó meleg víz láttán arra gondolnak, hogy esetleg a vízkő a ludas, amely ellepte a fűtőszálat, és a tartályt

A különbségeket, azonban nem csak láthatjuk, hanem hallhatjuk is. Vízkövesedés esetén nem jelentkezik átfolyási probléma, míg a készülék erős zúgó sistergő hangokat adhat ki magából. Ezzel szemben a melegvízcső, vagy merülőcső meghibásodásakor a készülék „csendben” marad, s egy darabig folydogál is a meleg víz, viszont néhány liter után csökken a víz hőmérséklete.

Amikor a melegvízcső okozza a problémát, akkor maga a bojler tökéletesen működik, felfűti a vizet, ami azonban a törött vagy korrodált merülőcsőnek „köszönhetően” sokkal hamarabb elfogy.

HAMAR KIFOGY A BOJLER

hamar elfogy a melegvíz a bojlerbölA merülőcső azért felel, hogy a villanybojler tartály felső részéből az összegyült és rétegződött a meleg vizet eljuttassa a csapokhoz vezető csőszakaszba, és ne keveredjen össze a tartályba befolyó hideg víz a tartályból kifolyó meleg vízzel.

Az alkatrész korrodálása esetén, azonban (főként, ha anyagát tekintve műanyag) megreped a cső, így nem tudja ellátni a funkcióját.

A megoldás tehát, ha már fenn áll a probléma, hogy szakember segítségével kicseréltetjük a gubancot okozó bojlerben lévő melegvízcsövet, vagy merülőcsövet.

Ha még csak most választjuk ki álmaink készülékét, akkor érdemes olyan típus mellett döntenünk, ahol ezt a alkatrészt könnyen és gyorsan pótolhatjuk, megszüntetve vele a problémát.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!