+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU Z 50 SMART VILLANYBOJLER KISEBB 1 – 2 FŐS HÁZTARTÁSOKBA

 

Hajdu SMART villanybojlerA háztartási gépeket gyártó magyar üzem, a Hajdu, már évtizedek óta bizonyít a hazai piacon.

A mindenkori minőséget mi sem tükrözi jobban, mint a vásárlók elégedettsége és márkahűsége.

A Hajdu Z50 Smart villanybojler a cég egyik legújabb termékcsaládjának a tagja.

A kis űrtartalmú vízmelegítő legfeljebb 1-2 fő vízigényét képes kielégíteni, tehát mindenképpen kisebb lakásokba ajánlott.

Ebben a remek berendezésben egyszerre ötvöződnek a jelenlegi legkorszerűbb technológiák, élen az okos vezérléssel, amelyre maga a termék neve is utal.

A Hajdu Z50 Smart villanybojler az intelligens, öntanuló hőfokszabályzónak és a modern kialakításnak köszönhetően rendkívül energiatakarékos.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA TERVEZVE

A szerkezet egésze időtálló alkotórészekből áll, így szinte borítékolható a hosszú élettartama. Vételárát tekintve teljes mértékben a megfizethető kategóriába sorolható.

A készülékben a korrózió elleni védelem egy magasabb szintje tapasztalható meg a kerámiából készült fűtőbetét és annak speciális, tűzzománcozott tokcsőben való elhelyezésének a jóvoltából.

Z50 SMART BOJLER JAVÍTÁSA, KARBANTARTÁSA

Hajdu smart villanybojler fűtőbetétMint minden elektromos berendezésnél, így a Hajdu Z50 Smart villanybojler esetében is nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként át legyen vizsgáltatva.

A karbantartást végző személynek nincs nehéz dolga, mert ellentétben egy hagyományos forróvíztárolóval, a leggyakrabban cserére szoruló fűtőtest úgy is eltávolítható, hogy a vizet még csak le sem kell engedni a tartályból.

Az egyszerűbbnek tűnő javítási feladatok esetében is érdemesebb szakembert hívni annak érdekében, hogy még véletlenül sem keletkezzen a meglévőnél is nagyobb kár a bojlerben.

A Hajdu Z50 Smart villanybojler biztos hőszigetelése a poliuretán hab bevonatnak tudható be.

A Z sorozat összes tagjára 2 év teljes körű illetve 10 év tartálygarancia érvényes.

Aki korszerűsíteni szeretné a vizesblokkba tartozó háztartási gépek közül a vízmelegítő rendszert is, annak minden tekintetben megéri a befektetést, mert a használati útmutatóban leírt utasítások betartása mellett jelentős villamosenergia-mennyiség spórolható meg az évek alatt.

A mindennapokban gyakran előfordul, hogy valami szokatlant észlelünk a bojler működésében, ami nem hagy nyugodni minket. Ilyenkor minél előbb érdemes szakembert hívni, hogy alaposan átvizsgálja a készüléket, még akkor is, ha csupán egy furcsa hangról van szó. Amennyiben még idejében feltárásra kerül a probléma, akkor sok esetben még van lehetőség arra, hogy a bojler ismét megfelelően működjön.

A Hajdu Z50 Smart villanybojler meglehetősen nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen magas fokon képes kielégíteni a felhasználói igényeket.

Mivel valóban egy közkedvelt készülékről van szó, ezért sok háztartásban fellelhető. Ugyanakkor bármilyen jól is van összerakva a készülék, idővel előfordulhat, hogy különböző problémák merülnek fel a használata során.

Ez sajnos elkerülhetetlen, hiszen még a Hajdu Z50 Smart villanybojler esetében is szükség lehet a vízkőeltávolításra, a fűtőszál vagy a tömítés cseréjére, vagy egyéb problémák megoldására.

A Hajdu Z50 Smart villanybojler mellett a Hajdu Z80 Smart villanybojler is egy közkedvelt készüléknek számít, ugyanis annak is rengeteg pozitív tulajdonsága van.

A készülék egy intelligens SMART-CONTROL hőfokszabályzóval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a villanybojler már az első néhány használat után megtanulja a felhasználók vízvételi szokásait.

Mivel a használaton kívüli időszakban a Hajdu Z80 Smart bojler az előre beállított hőfoktartomány alsó határértéke közelében tartja a víz hőmérsékletét, így rendkívül energiatakarékos használatot tesz lehetővé.

A kedvező tulajdonságainak köszönhetően sokan döntenek úgy, hogy Hajdu Z80 Smart villanybojlert vásárolnak, de sajnos, mint, ahogy más készülékek esetében, ezúttal sem lehet biztosra menni.

A mindennapos igénybevétel hatására az alkatrészek bizony használódnak, kopnak, az amortizáció következtében pedig olyan problémák üthetik fel a fejüket, amiket csak egy szakavatott tud megoldani.

Amennyiben Önnek is szüksége van egy megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező villanybojler szerelőre,

akkor keressen minket a 06 20 398 7569-es telefonszámon!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!