+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU Z 150 SMART VILLANYBOJLER BESZERELÉSSEL 2 + 8 ÉV GARANCIÁVAL

4 – 5 FŐS CSALÁDOK IDEÁLIS FORRÓVÍZ TÁROLÓJA

Sosem szabad elhanyagolni a különféle háztartási gépeket, mert a nem odafigyelés könnyen megbosszulhatja önmagát. Kiváltképp így van ez az olyan érzékeny területek esetében, mint a vizesblokk, ahol még a legapróbb repedés is óriási galibát okozhat.

Előfordulhat, hogy a szerencsétlenséget akár még az épület szerkezete is megsínyli. Amennyiben modern alkotórészek kerülnek beépítésre a rendszer egészét illetően, akkor jóval kevesebb ok van az aggodalmaskodásra.

A minőségi vízvezetékek és csövek telepítése után a Hajdu Z150 Smart villanybojler hab lehet a tortán, de a tökéletes beüzemeléshez a csatlakozásoknak, a szelepeknek és a tömítéseknek is első osztályúaknak kell lenniük.

Emellett az is fontos, hogy ne ingadozó áramfeszültség alá legyen helyezve a készülék, ugyanis olyankor szinte elkerülhetetlen, hogy ne jelentkezzen bizonyos idő múlva valamilyen elektronikai meghibásodás.

A Hajdu Z150 Smart villanybojler víztartályméretét tekintve teljes mértékben képes kielégíteni egy 3-4 tagú család vízszükségletét. A magyar gyártó egyik legújabb sorozatáról van szó, amelynél jelentős változások figyelhetőek meg mind elektronikai, mind szerkezeti szempontból.

INTELLIGENS HŐFOKSZABÁLYOZÁS

Intelligens hőfokszabályzóval van ellátva, ami annyit jelent, hogy önállóan méri fel az adott háztartás vízszükségleteit és annak megfelelően állítja be magát a vízmelegítésre. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a villanyszámlák is alacsonyabbak lehetnek a folyamatos energiamegtakarítások pedig odavezetnek, hogy előbb vagy utóbb megtérül a befektetés.

 

TOVÁBBFEJLESZTETT KORROZIÓVÉDELEM

A Hajdu Z150 Smart villanybojler a speciális kialakításának és a tűzzománcos borításnak hála ellenáll bármilyen keménységű hálózati víz korrodáló hatásának, így a berendezés élettartama hosszú évekre nyúlhat, de ehhez feltétlenül szükséges, hogy a felhasználója időszakosan vagy gyanús esetekben átvizsgáltassa és, hogy mindvégig rendeltetésszerűen üzemeltesse.

A Hajdu Z150 Smart villanybojler vételára sem vészes ahhoz képest, hogy mennyi hasznos funkcióval és mennyire időtálló felépítéssel rendelkezik.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!