Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu villanybojler vízkőtelenítés Budapest - karbantartás, előtte és utána

Hajdu villanybojlerek szakszerű vízkőtelenítése Budapest akár szombat vasárnap is

Nálunk a villanybojler vízkőmentesítése nem csupán vízkő eltávolítás, hanem teljes bojler felújítás, kopó és elhasználódó alkatrészek cseréjével!
Mert:

A vastag vízkőlerakódást csak mechanikus módon lehet eltávolítani a fűtőszál felületéről, így észrevétlenül is sérülhet a fűtőszál külső köpenye. Ez a sérülés után rövid időn belül tönkremegy, és újra szerelőt kell hívni. Ezért mi minden PROFI vízkőtelenítés alkalmával kicseréljük az elvízkövesedett fűtőszálat, védőanódot, és az összes tömítést is. (Ezenkívül, ha a vizes alkatrészek is cserére  vagy javításra szorulnak nyugodtan ránk bízhatja őket, mivel minden kollégánk szakképzett vízvezetékszerelő.)

Miért van szükség a rendszeres vízkőtelenítésre?

Nem túlzás azt állítani, hogy a vízkő a villanybojler egyik legnagyobb ellensége, ami rengeteg problémát tud okozni, adott esetben pedig akár teljes mértékben tönkre teheti a készüléket. Éppen ezért fontos, hogy bizonyos időközönként egy megbízható szakember alaposan felülvizsgálja a rendszert és elvégezze a szükséges tisztítást, bojler vízkőtelenítést.

A nagy mennyiségű vízkő szigetelőréteget képez a hőmérsékletszabályozó körül, ami azért jelent nagy problémát, mert az érzékelő nem a valós adatokat méri.

Emiatt előfordulhat, hogy bár a víz eléri a maximális hőfokot, a szabályozó mégsem jelez, így tovább működik a fűtőrendszer. A túl magas hőmérséklet miatt a tömítések tönkre mehetnek, illetve a hőkioldó is működésbe léphet, ami miatt leáll a bojler, és nem fűt, nem melegít tovább.

A vízkőtelenítés ára: 25.000 Ft, az alábbi bojlerek esetÉben:

Hajdu 80 literes bojler
 • Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tőmítések
 • Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 50 E, Z 80 E, Z 120 E, 
 • Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 30 EK , Z 80 EK , Z 120 EK, 
 • Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 80 , Aq100 , Aq 120 
 • Kiszállási díj + 4000.-Ft

A vízkőtelenítés ára: 31.000 Ft, az alábbi bojlerek esetében:

Hajdu 120 literes bojler
 • Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tőmítések
 • Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 150 E, Z 200 E
 • Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 150 EK, Z 200 EK
 • Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 150 , Aq 200 
 • Kiszállási díj + 4000.-Ft

A Hajdu bojler vízkőtelenítés ára tartalmazza :

 • Villanybojler leeresztését, és a vízkő eltávolítását
 • Magnézium védő anód cseréjét és anód tömítés cseréjét
 • Bojler fűtőszál és a fűtőszál tömítés cseréjét
 • Vízmelegítő alaplap tömítés cseréjét, régi alaplap visszaszerelését
 • A bojler összeszerelését, vízzel való feltöltését, beüzemelését
 • Fent felsorolt alkatrészek árát

Vízkőtelenítés ára NEM tartalmazza az egyéb hibás alkatrészek cseréjét :

Néha előfordul, hogy vízkőtelenítés alkalmával egyéb alkatrészek cseréjére és vízszerelő munkára lehet szükség, melyeket az alábbi díjért vállaljuk.

Beépített alkatrészÁra beépítéssel együtt 
  ZE - régi típusú ZEK - új típusú
Bojler biztonsági szelep cseréje 4.500.-Ft  
Nyomáscsökkentő szelep cseréje 10.000.-Ft  
Inox bordás bekötőcső cseréje 2db 6.000.-Ft  
Hőkorlátozó cseréje 4.500.-Ft 4.500.-Ft
Hőfokszabályzó cseréje 4.500.-Ft 4.500.-Ft
Belső villany vezeték cseréje 600.-Ft  
Alaplap cseréje 4.500.-Ft -tól  
Sarokszelep cseréje 5.000.-Ft  
Horganyzott vagy réz idom cseréje/db 750.-Ft  
Meleg víz merülőcső csere 4.500.-Ft -tól  

Villanybojler karbantartás, vízkőtelenítés profi szakemberekkel

Egy minőségi Hajdu villanybojler hosszú évekig ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Sajnos azonban a bojlerek, akármennyire minőségi konstrukciók, így sem örökéletűek. Egyrészt fontos, hogy egy szakember időnként alaposan átnézze, kitisztítsa a rendszert. Másrészt pedig az is rengeteget számít, hogy ha felmerül egy probléma, akkor az rövid időn belül ki legyen javítva.

Vízkőtelenítés és hibaelhárítás

Amennyiben Hajdu villanybojlere van, akkor örülhet, mert egy olyan készüléket tudhat a birtokában, ami hosszútávon is helytáll. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy nem kell gondoskodnia a rendszeres karbantartásról, vízkőtelenítésről. Hazánk nagy részén igen kemény a víz, ami miatt a vízkövesedés problémája előbb-utóbb biztosan jelentkezik. Mivel ez eleinte egy láthatatlan jelenség, ezért csak úgy derül fény rá, ha egy bojler szerelővel időnként teljes körűen átvizsgáltatja a rendszert

Egy másik fontos dolog a hibaelhárítás. Ha valami szokatlant tapasztal a Hajdu villanybojler működésével kapcsolatban, akkor azt minden esetben meg kell nézetnie. Mire gondolunk pontosan? Például, ha sistergő hangot hall, esetleg arra lesz figyelmes, hogy valahol szivárog a készülékből a víz. Ha fürdés közben csípő érzést tapasztal, az is egy intő jel, amit nem szabad félvállról vennie! Ezek mind-mind valamilyen problémára utalnak, amiket alaposan ki kell vizsgálni és helyre kell hozni.

Mennyibe kerül a Hajdu villanybojler vízkőtelenítés?

A vízkőtelenítés árakról azt érdemes tudnia, hogy több minden befolyásolja a végösszeget. Például az is, hogy pontosan milyen tartály méretű, illetve milyen típusú készülékről van szó. Mivel a vízkő általában a fűtőszálat, az anódot és a tömítéseket is megtámadja, ezért sok esetben szükség lehet azok cseréjére. Az árak attól függően is változnak, hogy tartalmazzák-e ezeknek az alkatrészeknek a cseréjét vagy ezt külön kell kifizetni.

Amikor vízkőtelenítést végzünk, akkor mi minden esetben kicseréljük a vízkő által meggyengített alkatrészeket, mert tudjuk, hogy milyen nagy kárt tudnak okozni, ha a készülékben maradnak. Az árainkat is eszerint alakítottuk. Mivel minden egyes szerelési, javítási munka más és más, ezért Önnek is egyedileg mondunk konkrét árat.

Ha szüksége van bojler szerelőre, hívjon minket!

Ha igényt tart a szakértői segítségünkre, akkor bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Telefonon a hét minden napján el tud érni minket, reggel 8:00 és este 20:00 óra között. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor egyeztetünk egy alkalmas időpontot, amikor a helyszínre tudunk menni.

Régi, illetve új típusú Hajdu villanybojlerek esetén is vállalunk vízkőtelenítést. Ha a felülvizsgálat során más problémákat is találunk, akkor természetesen azokat is javítjuk és lecseréljük a hibás alkatrészeket. Gyorsan, precízen dolgozunk és nem hagyunk magunk mögött nagyobb rendetlenséget, mint amekkorát feltétlenül muszáj. Ha profikra van szüksége, akkor válasszon minket!

Amennyiben szeretné igénybe venni a bojler vízkőtelenítés szolgáltatásunkat, akkor hívjon minket bátran! Abban az esetben is várjuk a hívását, ha kérdése, kérése van vagy esetleg szeretne bővebb tájékoztatást kérni az árakkal vagy a garanciával kapcsolatban. Természetesen nem feltétlenül kell tudnia, hogy az esetlegesen tapasztalt problémákat a vízkő okozza-e, mi a helyszínen alaposan átvizsgáljuk a rendszert, majd annak fényében teszünk javaslatot a szükséges feladatok elvégzésére.

Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 80 E, Z 120 E - 25.000 Ft. + 4.000 Ft. kiszállási díj (csak Bp.)
Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 80 EK, Z 120 EK - 25.000 Ft. + 4.000 Ft. kiszállási díj (csak Bp.)
Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 80, Aq 120 - 25.000 Ft. + 4.000 Ft. kiszállási díj (csak Bp.)

Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 150 E, Z 200 E - 31.000 Ft. + 4.000 Ft. kiszállási díj (csak Bp.)
Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 150 EK, Z 200 EK - 31.000 Ft. + 4.000 Ft. kiszállási díj (csak Bp.)
Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 150 , Aq 200 - 31.000 Ft. + 4.000 Ft. kiszállási díj (csak Bp.)

A villanybojler vizkőtelenítése körülbelül háromnegyed órás, maximum 1 órás procedúra. Ennek során leeresztjük a villanybojlert és eltávolítjuk a vízkövet. Ezután cserére kerül az anód és annak tömítése, a fűtőszál és tömítése, valamint a vízmelegítő alaplap tömítése. Ezután visszaszereljük a régi alaplapot, összeszereljük a bojlert, feltöltjük vízzel, és beüzemeljük. Vízkőtelenítés áraink itt.

Meghiúsult, helyszínen visszamondott vízkőtelenítés ill. kilyukadt javíthatatlan bojler esetén mindösszesen 10.000.-Ft hiba-megállapítási és kiszállási díjat számolunk fel. Abban az esetben, ha nálunk rendeli meg a bojler cseréjét, ennek összegét levonjuk a bojler csere árából.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569

 

Budapest alábbi kerületeiben érhető el a Hajdu - villanyboyler szerviz és bojler vízkőtelenítés szolgáltatásunk :   Budapest, I. kerületében, II. kerületében, III. Óbuda, IV. Újpest, V. Belváros, VI. kerület, Villanybojler vízkőtelenítés VII. kerület , VIII. Józsefváros, IX. Ferencváros, X. Kőbánya, XI. Lágymányos, XII. kerület, XIII. Angyalföld, Budapest, XIV. Zugló, XV. ker, XVI. ker, XVII. ker, XVIII. Lőrinc, Pestszentimre, XIX. Kispest, XX. Pesterzsébet, XXI. Csepel, XXII. Budafok, Tétény, és Budapest, XXIII. Soroksár. Villanybojler bekötés, javítás, Hajdu villanybojler szerviz, bojler szerelés.