tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

Budapesten a villanybojler egy nagyon elterjedt és közkedvelt módszer a háztartási meleg víz előállítására.

Előnyeit hosszasan lehetne sorolni, a tartósságtól, az energiatakarékosságig bezárólag, de aki használ ilyen eszközt annak fölösleges is.

Természetesen előbb-utóbb eljön az az idő, mikor minden technikai eszköz meghibásodik, ez alól a szabály alól a villanybojlerek sem kivételek.

Érdemes tehát megismerkedni a villanybojler szerelés néhány alapelemével, hogy adandó alkalommal a megfelelő tudással felvértezve könnyebb dolgunk legyen a javításnál.

HAJDÚ VILLANYBOJLER SZERELÉSE

Hajdú villanybojler kevés igazán komoly meghibásodást produkál élettartama során, ennek egyik magyarázata, hogy nem tartalmaz mozgó, ezáltal könnyebben kopó, esetleg törő alkatrészt. A villanybojler szerelés szakemberei tudják, hogy a legtöbb gondot természetszerűleg a víz okozza, pontosabban a vízben található szennyeződések, illetőleg a vízkő. Ezzel együtt, a villanybojler szerelés egy komoly szakértelmet igénylő munka, hisz nem mindig egyértelmű első látásra az esetleges hiba természete.

Egy tanácsot érdemes mindenkinek megfogadni, ha nem vagyunk szakemberek ezen a téren, mindenképpen forduljunk szakszervizhez, és ne próbálkozzunk az otthoni szereléssel, mert az adott esetben többet ronthat a helyzeten, mint amennyit javít.

Ne feledjük, a villanybojler elektromos áramot és vizet használ, ami egy roppant veszélyes kombináció tud lenni avatatlan kezekben. A villanybojler szerelés tehát minden esetben szakembert kíván, aki tapasztalatai, típusismerete, és szaktudása alapján megítéli, mi is a teendő.

Soroljuk fel, a leggyakoribb hibákat, amelyeket a szakértő képes kijavítani, többnyire cserével, hisz az esetek többségében anyagfáradás, korrózió és vízkő a probléma közvetlen oka.

Meghibásodhat a meleg víz oldali merülő cső, a bojler nyomáscsökkentője, a fűtőszál hiba is általánosan előfordul, a biztonsági szelep, vagy az alaplap és a fűtőszál tömítés is okozhat problémákat.

Laikus szemmel nézve, ezek a hibák nem mindig fedezhetőek fel, de a közvetlen jelekből (a meleg víz hamar elfogy, csepegés, szivárgás, stb.) akár telefonon át is következtethet a szakember, a többit pedig a villanybojler szerelés közben állapítja meg.

A jó hír a villanybojlerek bármilyen típusú meghibásodásaival kapcsolatosan az, hogy ritkán fordulnak elő, ha viszont megtörténik a baj, szinte biztos, hogy lényegesen befolyásolja a villanybojler működését.

Az esetleges hibák kiszűrése érdekében érdemes időről-időre egy technikai felülvizsgálást megejteni, mert egy elöntött fürdőszobánál, vagy áramütésnél sokkal jobb dolog néhány ezer forintot idejében kiadni, és megelőzni a bajt.

Ha pedig már megvan a meghibásodás a villanybojler szerelés következik, amit minden esetben bízzunk a szakemberre. Így biztosak lehetünk benne, hogy szakszerű munkát kapunk, és néhány évig ismét csak a villanybojler áldásaival kell majd foglalkoznunk.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!