tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

MEGHIBÁSODOTT HAJDU VILLANYBOJLEREK JAVÍTÁSA BUDAPEST XX. KERÜLETÉBEN

 

Számos kellemetlenséget okoz, ha a villanybojler meghibásodik, főleg télen. Hiszen, ha kénytelenek vagyunk hideg vízben fürödni vagy zuhanyozni, kockáztatjuk az egészségünket – a velünk élő idősekét, kis gyermekekét, betegekét vagy lábadozóként pedig különösképpen.

Természetesen átmenetileg megmelegíthetjük a vizet a tűzhelyen is, de ez csak ideiglenes megoldásnak megfelelő, hiszen nem gazdaságos és még kényelmetlen is.

NE HALOGASSUK A BOJLER SZERELŐ MEGKERESÉSÉT

Bojler javítás bojler szerelés XX.-kerületHa villanybojler meghibásodott, a legegyszerűbb, ha azonnal keresünk egy megbízható szakembert ott, ahol élünk.

Hiszen a szerelő így gyorsabban kiér, akár alacsonyabb kiszállási díjat számít fel, és rövidebb időn belül ismét használatba vehető a bojler.

Számtalan oka lehet a bojler meghibásodásának.

Bár egy villanybojler akár 20-25 évig is képes problémamentesen üzemelni, előfordulhat, hogy egy alkatrész, kiegészítő vagy biztonsági szerelvény elhasználódik vagy tönkremegy.

 

Elvízkövesedett Hajdu bojler vízkőtelenítése Budapest XX.-kerületében, Pesterzsébeten 06 20 9 420 586

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

HAJDÚ VILLANYBOJLER VÍZKŐTELENÍTÉS BUDAPEST XX.-KER

Budapesti villanybojlerek legnagyobb ellensége a vízkő képződés, ami miatt ajánlatos másfél két évente vízkőteleníteni a bojlerünket. A vízkőképződés nem akadályozható meg teljesen, csak csökkenthető a helyes vízhőmérséklet beállításával.

Minél több vizet melegítünk minél magasabb hőmérsékletre annál több vízkő képződik a bojler belsejében, ami egy idő után teljesen beborítja a fűtőszálat ami miatt megnő a felfűtési idő és megnő a fogyasztás.

A MEGHIBÁSODÁSOK LEGGYAKORIBB ESETEI

Az egyik leggyakoribb eset, hogy melegvízoldali merülőcsőcserére van szükség. A villanybojler tartályában a meleg víz annak felső részében gyűlik össze; a melegvízoldali merülőcső innen vezeti le azt.

Ez gyakran meghibásodik, például megreped vagy berozsdásodik. Ha ez megtörténik, a víz megnyitásakor az nem a tartály felső részéből folyik ki, hanem lentebbről, ahol hideg víz található. Ha tehát fürdés közben azt tapasztaljuk, hogy nem elég a meleg víz, valószínűleg ez a probléma áll fenn.

bojler nyomáscsökkentő szelepSzükség lehet a nyomáscsökkentő cseréjére is. Ha a nyomáscsökkentő elhasználódik vagy megsérül, csökken a hideg víz nyomása.

A melegítés hatására megnő a nyomás a bojler tartályában és a biztonsági szelepe kiengedi a felesleges vizet.

Ha azt tapasztaljuk, hogy ez a szelep folyamatosan kiengedi a vizet, feltételezhető, hogy elgyengült a biztonsági szelep és a cseréjére van szükség.

Bármelyik problémát tapasztalja is XX. kerületi otthonában a fentiek közül, hívjon szerelőt minél hamarabb a villanybojler megjavításához!

 

XX.-KERÜLETI VILLANYBOJLER SZERELŐ

Családi vállalkozásunk vállalja, a 20.-kerületi lakások, családiházak Hajdu villanybojlereinek szakszerű javítását, karbantartását. Hívhat a hét minden napján, ha bojlere meghibásodott vagy rég volt már vízkőtelenítve. Ne nélkülözze sokáig a melegvizet, mi gyorsan megoldjuk a felmerült problémát.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!