+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST XX. KERÜLETÉBEN

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Nyári Tibor bojler szerelő

 

nyari-tibor-bojler-szerelo-Hajdu villanybojler javitas xx-kerületHajdu villanybojler javitas xx-kerület? Keresse Nyári Tibor bojler szerelő szakembert

Nem melegít? Csöpög? Ráz? Magas a villany számla?

Számos kellemetlenséget okoz, ha a villanybojler meghibásodik, főleg télen.

Hiszen, ha kénytelenek vagyunk hideg vízben fürödni vagy zuhanyozni, kockáztatjuk az egészségünket – a velünk élő idősekét, kis gyermekekét, betegekét vagy lábadozóként pedig különösképpen.

Természetesen átmenetileg megmelegíthetjük a vizet a tűzhelyen is, de ez csak ideiglenes megoldásnak megfelelő, hiszen nem gazdaságos és még kényelmetlen is.

NE HALOGASSUK A BOJLER SZERELŐ MEGKERESÉSÉT

Hajdu villanybojler javitas xx-kerületHa villanybojler meghibásodott, a legegyszerűbb, ha azonnal keresünk egy megbízható szakembert ott, ahol élünk.

Hiszen a szerelő így gyorsabban kiér, akár alacsonyabb kiszállási díjat számít fel, és rövidebb időn belül ismét használatba vehető a bojler.

Számtalan oka lehet a bojler meghibásodásának.

Bár egy villanybojler akár 20-25 évig is képes problémamentesen üzemelni, előfordulhat, hogy egy alkatrész, kiegészítő vagy biztonsági szerelvény elhasználódik vagy tönkremegy.

 

Elvízkövesedett Hajdu bojler vízkőtelenítése Budapest XX.-kerületében, Pesterzsébeten 06 20 9 420 586

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

HAJDÚ VILLANYBOJLER VÍZKŐTELENÍTÉS BUDAPEST XX.-KER

Bojler tisztítás vízkőtelenítés XX.-kerület PesterzsébetBudapesti villanybojlerek legnagyobb ellensége a vízkő képződés, ami miatt ajánlatos másfél két évente vízkőteleníteni a bojlerünket.

A vízkőképződés nem akadályozható meg teljesen, csak csökkenthető a helyes vízhőmérséklet beállításával.

Minél több vizet melegítünk minél magasabb hőmérsékletre annál több vízkő képződik a bojler belsejében, ami egy idő után teljesen beborítja a fűtőszálat ami miatt megnő a felfűtési idő és megnő a fogyasztás.

A MEGHIBÁSODÁSOK LEGGYAKORIBB ESETEI

Az egyik leggyakoribb eset, hogy melegvízoldali merülőcsőcserére van szükség. A villanybojler tartályában a meleg víz annak felső részében gyűlik össze; a melegvízoldali merülőcső innen vezeti le azt.

Ez gyakran meghibásodik, például megreped vagy berozsdásodik. Ha ez megtörténik, a víz megnyitásakor az nem a tartály felső részéből folyik ki, hanem lentebbről, ahol hideg víz található. Ha tehát fürdés közben azt tapasztaljuk, hogy nem elég a meleg víz, valószínűleg ez a probléma áll fenn.

bojler nyomáscsökkentő szelepSzükség lehet a nyomáscsökkentő cseréjére is. Ha a nyomáscsökkentő elhasználódik vagy megsérül, csökken a hideg víz nyomása.

A melegítés hatására megnő a nyomás a bojler tartályában és a biztonsági szelepe kiengedi a felesleges vizet.

Ha azt tapasztaljuk, hogy ez a szelep folyamatosan kiengedi a vizet, feltételezhető, hogy elgyengült a biztonsági szelep és a cseréjére van szükség.

Bármelyik problémát tapasztalja is XX. kerületi otthonában a fentiek közül, hívjon szerelőt minél hamarabb a villanybojler megjavításához!

 

XX.- KERÜLETI VILLANYBOJLER SZERELŐ

Hajdu villanybojler javitas xx-kerület területén? Családi vállalkozásunk vállalja, a 20.-kerületi lakások, családiházak Hajdu villanybojlereinek szakszerű javítását, karbantartását. Hívhat a hét minden napján, ha bojlere meghibásodott vagy rég volt már vízkőtelenítve.

Ne nélkülözze sokáig a melegvizet, mi gyorsan megoldjuk a felmerült problémát.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!