+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS, BOJLER SZERVIZ A VII. KERÜLETBEN

Ha egy Hajdu villanybojler gondoskodik a meleg vízről otthonában, és az meghibásodott, érdemes azonnal szakembert hívnia ahelyett, hogy maga kísérletezne a megjavításával.

Ugyanis, ha nem tudja pontosan, mi a probléma, mert nem ért hozzá, a szerkezet szétszerelésekor megsérthet egy alkatrészt, így végül azt ki kell cserélni, ami sokkal többe is kerülhet, mintha már az elején szakembert hívott volna a Hajdu villanybojler javításához.

Ha a VII. kerületben lakik, érdemes helyi szakembert keresnie, hogy az minél hamarabb kiérjen a helyszínre, így gyorsabban megkezdhesse és be is fejezhesse a munkát.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

AZ EREDMÉNYES VILLANYBOJLER JAVÍTÁS A PREVENCIÓNÁL KEZDŐDIK

A villanybojler élettartamának hossza rengeteg paramétertől, külső körülménytől függ. Ha minőségi készüléket választ, akkor ezzel rövid és hosszútávon egyaránt megtérülő befektetéssel gazdagíthatja az életét és fürdőszobáját. A Hajdu termékek preferálása pontosan ilyen, tudatosan előrelátó döntés.

Hiszen mik azok a jellemvonások, amik kiválóan körül írják a megbízhatóságot ezen a területen? Valójában egyetlen tulajdonság megléte is roppantul beszédes, ez a tapasztalat. A Hajdu bojlerek évtizedek óta ugyanazt a stabilitást, minőséget képviselik.

Természetesen a vállalat lépést tart az innovációkkal, amik alakítják, formálják a piacot és a keresletet, ám az újítások nem befolyásolják azt a megingathatatlan tényt, hogy a Hajdu kiváló választás.

A konkrét típus milyenségén kívül, azonban vannak további, lényeges kritériumok, amik nagymértékben alakíthatják a bojler jövőbeni sorsát. Hogy mire gondolunk? Elsősorban a megelőzésre, azaz a kikerülhetetlen karbantartásra. A vízzel folyamatosan érintkező bojlerekben idővel nyomot hagy a vízkő.

Ez az a természeti jelenség, ami kivédhetetlen, lévén a hő és a víz egy térben való találkozása óhatatlanul kicsapódással, azaz vízkő termelődéssel jár.

A csövek, a fűtőszálak és az egyéb alkatrészek komoly károsodást szenvedhetnek akkor, ha nem figyel az árulkodó jelekre és ha nem gondoskodik az

időközönkénti tisztításról. A vízkő, ha túlságosan nagy mennyiségben rakódik rá a különböző egységekre egyfajta szigetelőanyagként működik. Ez az a tulajdonsága, ami végül túlhevülést generálhat a rendszerben, leégés közeli állapotokhoz vezetve. Persze kisebb kellemetlenségek is nehezíthetik az életét mondjuk a tömítések elfáradása képében. Ám a fő, hogy odafigyeléssel és lelkiismeretes karbantartással a legtöbb meghibásodás egy az egyben megelőzhető.

A HAJDU BOJLER JAVÍTÁS SZAKÉRTELMET KÍVÁN!

A karbantartási feladatok elvégzésének sikerét éppen ugyanannyira a szakértelem garantálja, mint a komolyabb javítási kihívások leküzdésének eredményességét. Pontosan ezért nem érdemes saját kontójára próbálkoznia.

A legjobb, ha baj esetén, vagy csak az aktuálissá váló karbantartás miatt hozzánk, szakértői gárdánkhoz fordul, így ugyanis biztos lehet a hibátlan végeredményben.

Hívjon bennünket még ma: 06 20 398 7569

AMIKOR A BOJLER CSÖPÖG, FOLYIK

csöpögő lyukas bojler cseréjeElhanyagolt régen karbantartott villanybojlerek előbb vagy utóbb elkezdenek csöpögni.

Sokan meglepődnek, amikor nem csak a bojler aljából csöpög, folyik a rozsdás víz, hanem a külső burkolaton csorog végig.

Rozsdás barnás vöröses nyomot hagyva.

Sajnos ilyenkor már menthetetlenül átrozsdásodott a villanybojler tartálya, és kikerül a tároló és a szigetelés közé a víz, ami következtében először a szigetelés megszívja magát vízzel.

Utána a külső lemezburkolat illesztéseinél elkezd átszivárogni a rozsdás víz, aztán végigfolyik a bojler oldalán.

Bojler csere után látszik, hogy a megduzzadt szigetelés eldeformálta már a külső burkolatot..

AMIKOR A BOJLER ALJA CSÖPÖG

A bojler élettartalmára nézve sajnos ez sem jobb helyzet, főleg amikor körben a bojler alaplap hat felfogató csavarján csöpög végig a víz. Ebben a helyzetben is nagy valószínűleg lyukas a villanybojler vagy a bojler szájpereme nyílt meg vagy perem törés lett. Ezen hibák javítása sajnos nem lehetséges, ilyenkor csak a bojler csere jelent megoldást.

AMIKOR AZ ANÓD VAGY A FŰTŐSZÁL ALÓL CSÖPÖG A VÍZ

Előfordul, amikor a bojler fűtőszál vagy a magnézium anód tömítése alól csöpög a víz, ebben az esetben van némi esély arra, hogy még menthető lesz a bojler. Ilyenkor lehet elég lesz a tömítések vagy az alaplap cseréje.

SZABADULJON MEG AZONNAL A KELLEMETLENSÉGEKTŐL!

Nagyon kellemetlen lehet, ha napokig hideg vízben kell fürödnie a családnak; ezért sem érdemes halogatni a szakember kihívását. A gyermekek, az idősek, a betegek és a lábadozók esetében ez kifejezetten veszélyes lehet. Persze ideiglenesen a tűzhelyen is melegíthetnek vizet a fürdéshez, azonban ez sok kellemetlenséget okoz, és igen körülményes is.

BOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST

Elsősorban Budapest VII. kerületben vállalunk Hajdu villanybojler javítást; elhárítjuk az összes felmerülő problémát. Előfordulhat, hogy mindössze a bojler vízkőtlenítésére van szükség.

A vízkő a készülék belsejében megtelepedve ugyanis csökkenti a berendezés hatásfokát, így villanyszámlája jelentősen megnövekedhet. Ha ezt tapasztalja, hívjon bojlerszerelőt a VII. kerületből, aki vízkőtleníti a berendezést.

A HAJDU VILLANYBOJLER VÍZKŐTLENÍTÉSÉNEK LÉPÉSEI

A Hajdu villanybojler vízkőtlenítésének első lépése az áramtalanítás, illetve a víz elzárása. Ezután leeresztjük a vizet, kikötjük a vezetékeket, leszereljük az alaplapot, majd eltávolítjuk a vízkövet a bojlerből. Szükség esetén kicseréljük a bojler anódját és tömítését, illetve az alaplap tömítését.

Ezután következik a bojler összeszerelése, a vezetékek visszakötése, majd pedig a berendezés vízzel való feltöltése. Tökéletes munka esetén a bojlerből nem fog csöpögni a víz, és az áram visszakapcsolása után néhány órával már használhatják is a meleg vizet.

Ha szakembert keres a VII. kerületből Hajdu villanybojler javításához, hívjon most minket!

HAJDU VILLANYBOJLER SZERELÉS, VÍZKŐTELENÍTÉS BUDAPEST VII.-ERZSÉBETVÁROS TERÜLETÉN

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő: 06 20 398 75 69

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!