tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

Hajdu villanybojler 80 literes kis fürdőszobákba ideális

Ha otthonunk átalakításáról van szó, akkor sajnos sokan szembesülünk a helyhiány okozta problémákkal. Nem csak a konyha esetében igaz, hogy soha nem lehet elegendő hely a szükséges eszközök és berendezések elhelyezéséhez, hanem a fürdőszobára is.

Hajdu Z 80 villanybojler ár BudapestLegtöbben olyan helyiségről álmodunk, ahol kényelmesen elfér a sarokkád, de a minden luxussal felszerelt zuhanykabin sem hiányozhat. Ez helyett milyen képet mutat a valóság?

Sokszor még a kiszemelt fürdőszoba bútor sem fér be, a designos süllyesztett világításról és a látványelemekről pedig jobb, ha azonnal le is mondunk.

Van azonban egy olyan berendezés, amelynek mindenképpen helyet kell kapni a fürdőben, ez pedig nem más, mint a Hajdu villanybojler 80 literes változata.

A márkát ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen sok-sok év óta szolgálja az otthonok kényelmét, és a fürdés, tusolás zavartalanságát.

A Hajdu villanybojler 80 literes változatának nagy előnye, hogy egyszerre teszi lehetővé a meleg víz gyors előállítását, és arról is gondoskodik, hogy ne kelljen ezért csillagászati összegeket fizetni.

A megfelelő hőfok beállításával az energiatakarékos Hajdu villanybojler 80 literes típusa garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Ha sikerült már beszereznie az eszközt, akkor nincs más dolga, mint a szabadon maradó helyre olyan berendezést és kialakítást megálmodni, amely stílusos, ízléses, és maximálisan passzol otthona hangulatához.

Fürdőszoba átalakítás, felújítás, vagy új bojler vásárlás előtt nézzen körül a népszerű Hajdu termékei között!

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!