+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER 120 L – PRAKTIKUS ÉS TAKARÉKOS

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

120 l Hajdu villanybojlerek – tartósság és minőség évtizedek óta

 

Hajdu villanybojler 120 LA Hajdu villanybojler 120 L változata, otthona kényelmét biztosító megbízható berendezés.

Fürdőszoba felújítás előtt áll, és szeretné, ha a végeredmény minden szempontból időtálló minőséget képviselne? A szaniterek és berendezés mellett kiemelt szerep jut annak is, hogy milyen bojlert választ a melegvíz előállítására.

A Hajdu villanybojler 120 l – es változatban remek döntésnek bizonyul, hiszen méretéből adódóan is az egész család számára elegendő melegvíz előállítható segítségével.

Azt még laikusok is pontosan tudják, hogy a bojler bizony mindig is kritikus területnek számított az otthon kényelmét biztosítóberendezések között, hiszen esetében számolni kell a vízkövesedésből eredő meghibásodásokkal.

A Hajdu villanybojler 120 l – es típus nem csak kialakításánál fogva bizonyul megbízhatónak, hanem a szabályozható vízhőmérsékletnek köszönhetően is.

Sokszor vagyunk úgy vele, hogy sürgősen szükség van nagymennyiségű melegvízre, és ilyenkor korántsem mindegy, hogy mennyit kell várni az ismételt melegítésre. Az alacsonyabb hőfok nem csak komfortosabb, de gyorsabban elérhető is.

A Hajdu villanybojler 120 l – es típusának további előnye az is, hogy az esetleges meghibásodások esetén alkatrészt rendkívül könnyű beszerezni hozzá, ugyanis a márka már önmagában is a megbízhatóságot sugallja.

A függőlegesen felszerelhető Hajdú villanybojler 120 literes típusa bármely fürdőszobába ideális választásnak bizonyul, energiatakarékossága pedig arról gondoskodik, hogy ne kelljen csillagászati összegű villanyszámlákat fizetni a melegvíz apropóján.

A falra szerelhető bojler igényes kivitelezésével hosszú időn keresztül szolgálja majd kényelmét.

Hajdu villanybojler: Minőség és tartósság a megbízható otthonért

Hajdu Z 120 L villanybojler bekötése felszerelése BudapestA megbízható háztartási eszközök ma már elengedhetetlen részei az otthonoknak. Azonban nem minden termék garantálja a tartósságot és minőséget, amire szükségünk van.

Ezért is választják sokan Magyarországon az évtizedek óta elismert Hajdu villanybojler 120 literes változatát.

A Hajdu cég már a 80-as években is nagy népszerűségnek örvend a megbízható és tartós háztartási eszközökkel, és azóta is folyamatosan dolgoznak, hogy a legjobb minőséget nyújtsák vásárlóknak.

A melegvíz bojlerek kezdetek elején fatüzelésűek voltak, amelyek a forróvíz tárolására szolgáltak a vízvételig.

Azonban az innováció és a technológiai fejlesztések eredményeként a bojlerek számos változáson és fejlesztésen keresztül mentek keresztül. A

Hajdu villanybojlerek ma már különböző méretekben és kialakításokban elérhetőek, a fürdőhengert is felhasználva reneszánszát éli napjainkban.

A Hajdu villanybojlerek korrózió elleni védelmét speciális tűzzománc bevonat és magnézium aktív anód biztosítja, ami hosszú távú használatot biztosít.

A bojlerek kialakításuknak kisebb energiafelhasználással működnek és különleges freonmentes kemény poliuretán hab hőszigeteléssel vannak ellátva.

Ezen kívül, az alkatrészellátás biztosítása nagyon fontos a vásárlók számára, ami a Hajdu villanybojlereknél garantált.

Családi vállalkozásunk évek óta szereli és tartja karban a Hajdusági Ipari Zrt. által gyártott Hajdu villanybojlereit, számos méretben és kialakításban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját otthonához legmegfelelőbb terméket.

Válasszunk tehát biztonságot és minőséget a Hajdu villanybojlerekkel, hogy otthonunkban mindig a legjobb körülményeket biztosítjuk magunknak és családunknak.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!