+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU BOJLER ALKATRÉSZEK BUDAPEST

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu bojler alkatrész BudapestA Hajdu bojler alkatrészek minősége kiválónak mondható, ezért a Hajdu készülékei ma is nagyszerű alternatívát jelentenek a vízmelegítő megoldások között.

A Hajdu villanybojlerei Magyarországon igen nagy népszerűségnek örvendenek, komoly technikai támogatással rendelkeznek mind alkatrészek, mind szaktudás tekintetében.

HAJDU VILLANYBOJLER ALKATRÉSZEK

Alapvetően el szoktuk mondani, hogy az elektromos vízmelegítés esetében nincs szükség folyamatos karbantartásra; a villanybojlerek megbízhatóan működnek és kiváló élettartammal rendelkeznek.

 

Ez az állítás részben cáfolható, hiszen a kemény víz folyamatos vízkőképződéssel jár, ami miatt a bojler belső alkatrészeit időnként meg kell tisztítani, illetve cserélni is szükséges lehet.

Hajdu villanybojler fűtőszálTalán a legérzékenyebb bojler alkatrész ilyen szempontból a fűtőszál; alapvetően a problémát az okozza, hogy a porózus vízkő szigetelőanyagként van jelen a fűtőszálon, tehát a hőátadás jelentős mértékben lecsökken.

Ez magától értetődő módon energiaveszteséggel jár.

A szakemberek gyakran felhívják a figyelmet arra hogy a fűtőszálak tisztítását vagy szükség esetén cseréjét két- vagy háromévente érdemes elvégeztetni.

Ezáltal megóvhatjuk magunkat az energiaveszteségektől, illetve gyorsabb vízmelegedést érhetünk el.

A szakemberek egyetértenek abban is, hogy rendkívül fontos a villanybojler márkájának ésszerű megválasztása.

A legtöbben a fürdőszoba felújítása során, illetve a régi villanybojler meghibásodása esetén szánják el magukat új bojler vásárlására.

Az utóbbi néhány évben a piacon elszaporodtak a rendkívül gyenge minőséggel és ismeretlen márkanévvel rendelkező bojlerek.

Ezek rendszerint olcsóbban megvásárolhatók a megfelelő minőségű bojlereknél, de a megbízhatóságuk nem kielégítő.

A legnagyobb probléma akkor jelentkezik, amikor a szóban forgó alsó-kategóriás bojler meghibásodik és alkatrész cserére szorul.

Az ismeretlen márkák alkatrészeit aligha tudjuk beszerezni a szaküzletekben; kezdődhet a fárasztó, időigényes és idegőrlő keresgélés.

Jó esetben több-kevesebb utánajárás után találhatunk pótalkatrészt, rosszabb esetben viszont tanulunk a saját hibánkból, kidobjuk a megbízhatatlan silány bojlert és egy minőséges berendezést választunk helyette.

Az ilyen tanulópénz fizetése elkerülhető, ha megfelelő minőségű termékek vásárlására törekszünk; a Hajdu bojler alkatrészek mindig elérhetőek minden típushoz, ezért ezek a villanybojlerek megbízható, megfelelő minőségű és ésszerű választást jelentenek.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!