+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu bojler 80l – energiatakarékosság hosszú távon!

 

Hajdu bojler 80l - energiatakarékosság hosszú távonHajdu bojler 80l SMART és SMILEY típusai korszerű energiatakarékos kerámia fűtőbetéttel

Ha a fürdőszoba korszerűsítéséről, felújításáról van szó, akkor nem mehetünk el a bojler mellett, hiszen ez a készülék biztosítja, hogy a munkanap után egy kellemeset tusoljunk vagy fürödjünk.

Az otthonok meleg vízzel történő ellátása olyan feladat, amelynek a választott készüléknek minden nap eleget kell tennie, így a bojler sokszor igencsak nagy strapának van kitéve.

Nem véletlen, hogy a vásárlók körében az időtálló minőség olyan pozitívumnak számít, amely meggyőző a kínálatból történő választáskor.

A Hajdu márkanevet mindannyian jól ismerjük, és megbízhatósága mellett napjainkban már rendkívül energiatakarékos készülékekkel is áll rendelkezésre.

A bojler 80l-es változata mellett számos egyéb méret is várja az érdeklődőket, melyek között egyaránt megtalálhatóak az a függőlegesen és vízszintesen elhelyezhetőek, de akár álló, 300l-es változat mellett is leteheti a voksot.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Miért éri meg a Hajdu villanybojler 80l-es változata?

80l bojler szerelés BudapestA zártrendszerű, elektromos árammal működő készülék kiválóan alkalmas háztartási célokra, kiváló hőszigetelése és energiatakarékos működése takarékos megoldást kínál a meleg víz előállítására.

Lássuk, milyen előnyei vannak a már évek óta ismert és bevált márkának!

Az időtálló minőségre a speciális tűzzománc bevonat, valamint a magnézium aktív anód jelentik a garanciát, a vízmelegítők tartálya pedig acéllemezből készül.

A bojler 80l-es változata is- hasonlóan a többihez- szabályozható vízhőmérséklet lehetőségével szolgálja az energiatakarékosságot.

A beszerzési ár megtérülését az energiafelhasználás terén történő takarékoskodás teszi lehetővé.

A szakemberek által javasolt 65C°-on való üzemeltetés azonban nem csak ezért hasznos, hanem a vízkőképződés csökkentése, s ez által végső soron a hosszú távú minőség érdekében is.

A Hajdu villanybojler 80l – es Z Erp típusának megbízható minőségéért garanciális szerviz hálózat felel, a könnyedén beszerezhető alkatrészek pedig a gyors és problémamentes javítást teszik lehetővé.

Az energiatakarékos villanybojler révén jelentősen csökkenhet az áramfogyasztás

Egy magas villanyszámla igazán kellemetlenül érintheti az embert. Ilyenkor érdemes átgondolni az egész áramfogyasztást, amelyet leginkább a háztartási berendezések határoznak meg.

A legnagyobb fogyasztók közé tartozik a vízmelegítő készülék is, tehát jó eséllyel köze lehet a megemelkedett rezsiköltségekhez.

Bojler csere BudapestEgy új, energiatakarékos 80 literes villanybojler beszerelése által egy tényező máris kipipálható lehetne.

Amennyiben a bojlercserét Budapesten kell lebonyolítani, akkor nem kell sokat várni, amíg kiérkezik a főváros legprofibb szerelőgárdája.

Az energiatakarékos villanybojler áraink egyaránt tartalmazzák a teljes körű beüzemelést, a bekötőcsövek cseréjét.

Az ügyfeleinknek arra sem kell gondot fordítaniuk, hogy eltüntessék a régi, elavult berendezést, mert a vételárban még az is benne van.

Kis híján már három évtizede foglalkozunk Hajdu bojlerek forgalmazásával, szervizelésével, javításával és cseréjével. Ennek megfelelően bátran állíthatjuk, hogy keresve sem találhatna megfelelőbb megoldást az, aki energiatakarékos villanybojlerre szeretne váltani.

Valóban mindent elvégzünk, a kliensünknek az ujját sem kell megmozdítania, kivéve persze akkor, amikor felhív bennünket a 06-20-398-7569-os telefonszámunkon, ami egyébként megalapulásunk óta változatlan.

Több ezer elégedett budapesti lakos tudna beszámolni arról, hogy mennyire precízen végezzük a munkánkat.
A magyar gyártmányú energiatakarékos villanybojler már számos esetben bizonyított.

Köztudottan egy minden tekintetben remek befektetésről van szó, hiszen néhány éven belül teljes egészében meg is térül.

Vásárlás előtt lényeges lehet a szakértői vélemények és tanácsok meghallgatása, mivel nem biztos, hogy mindenki képes arra, hogy egy hosszú távon is gazdaságos döntést hozzon. Két dolog van, amelynek döntő szerepe van abban, hogy mennyit fogyaszt egy vízmelegítő.

Az egyik a tartályméret, mert ki is szeretne feleslegesen nagyobb vízmennyiséget felmelegíteni, amikor csak töredékét használja el a háztartásban.

A másik pedig a teljesítmény. Ezek a legalapvetőbb tényezői a takarékosságnak.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!