+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MIÉRT CSÖPÖG A BOJLER ALJA

 

Miért csöpög a bojler alja? rozsdás vízMiért csöpög a bojler alja? Ha azzal szembesülünk, hogy csöpög a bojlerünk alja, bizony az első, automatikus reakciónk a pánik.

Vajon mi lehet a baj, mennyire súlyos a gond, miként orvosolható a probléma?

Mielőtt teljesen eluralkodna rajtunk a félelem érdemes közelebbről megvizsgálnunk a jelenséget.

Amennyiben láthatóan rozsdás víz folyik a villanybojlerből úgy, a készülék áramtalanítását követően helyezzünk alá egy lavórt.

Ugyanis a rozsdának van egy olyan, roppantul bosszantó tulajdonsága, hogy elszínezi a felületet, amivel érintkezik például ebben az esetben a fürdőkád eshet áldozatául az „antik” külsőnek.

Lényeges, hogy mi magunk ne essünk neki a bojler szervizelésének, hanem hívjunk ki szakembert, aki valószínűleg pillanatok alatt helyre tudja hozni betegeskedő vízmelegítőnket.

Ez nem csak azért élvez prioritást, mert hozzá nem értésünkkel további károkat okozhatunk berendezésünkben, bár tény, hogy ez is igaz.

Ám, ami még fontosabb, hogyha csöpög a bojler alja az akár azt is jelentheti, hogy a belső, elektronikai elemeket is érinti a vizesedés, amely zárlathoz is vezethet. Az elhamarkodott barkácsolás tehát kifejezetten veszélyes lehet, testi épségünk szempontjából is!

Amennyiben a bojlerből szép komótosan csöpög a meleg víz, alacsony nyomással, akkor szinte biztos, hogy nem a vízhálózattal van a probléma. Vagy a biztonsági szelep, vagy a nyomáscsökkentő meghibásodása a leggyakoribb kiváltó ok.

Abban az esetben, viszont ha a bojler műanyag előlapja alól csordogál a víz, akkor elképzelhető, hogy a bojler alaplapjának korróziója, vagy a tartály túlzott vízkövesedése miatt túlmelegedett, és sérült tömítés a ludas.

A nyomáscsökkentő hibás működésével is együtt járhat, hogy csöpög a bojler alja. Ekkor túl nagy nyomás jön létre a bojlerben, ami miatt kilyukadhat a bojlertest, de szélsőséges esetben akár a tartály is szétrepedhet.

A fenti példák jól mutatják milyen sok oka lehet annak, hogy valamilyen elváltozást tapasztalunk, bojlerünkben.

Épp a lehetséges okok sokszínűsége, és készülékünk, valamint saját magunk védelme érdekében mindenképpen forduljunk szakértő segítségéhez.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!