+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU BOJLER VÍZKŐTELENÍTÉS

 

Hatékony Hajdu bojler vízkőtelenítés – Garantált eredmény!

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

A vízköves bojler nagyon sok problémát képes okozni, és fontos, hogy megfelelő időközönként eltávolítsa a vízkövet a bojlerről. Ez tulajdonképpen a bojler karbantartását jelenti. A Hajdu bojler vízkőtelenítés házilag és szakember segítségével is történhet. Egyiknek és másiknak is megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Nézzük, mik ezek.

A bojler vízkőtelenítást fontos elvégezni évente vagy másfél évente. Ha nem sok vízkövet talál akkor a bojler vízkőtelenítés házilag is elvégezhető, ha azonban úgy véli, hogy nagyobb a probléma, akkor mindenképpen szakembert érdemes hívnia a munka elvégzéséhez.

VÍZKŐTELENÍTSÜK A BOJLERT HÁZILAG?

A bojler vízkőtelenítés házilag egyértelműen sokkal olcsóbb megoldás, mintha szakemberrel végeztetné azt, akinek ki kell fizetni a munkát.

Hosszú távon azonban, ha a vízkő nagyon sok, és teljesen ellepte a fűtőszálakat, akkor érdemesebb a szakember munkáját kifizetni, hiszen ő a megfelelő szerszámokkal és szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy eltávolítsa a vízkövet.

Égett szag füstöl a bojlerA bojler vízkőtelenítés házilag azonban nem ajánlott azok számára, akik egyáltalán nincsenek tisztában a bojler működési elvével, akik egyáltalán nem ismerik az alkatrészeket stb., hiszen sajnos több kárt is tehetnek a bojlerben, mint hasznot.

Azok azonban, akik egy kicsit is értenek hozzá, egy kis utasítást követve már könnyedén elvégezhetik a vízkőtelenítést.

Ami fontos, és amire minden szakember felhívja a figyelmet, hogy ha nagy bajt észlel, vagy ha túl sok a vízkő, akkor inkább hívjon a bojlerhez szakembert, aki képes teljes munkát végezni a bojler vízkőtelenítésében.

Hajdu bojler vízkőtelenítés? Mikor hány évente?

Ahogy már említettük a bojler vízkőtelenítés házilag vagy szakemberrel megoldva érdemes elvégeztetni évente vagy másfél évente. Így elkerülheti a nagyobb károkat.

Abban az esetben azonban, ha csöpög a bojler, vagy ha furcsa hangokat ad ki, illetve ha azt érzékeli, hogy sokkal lassabban tölt fel, és nagyobb az áramszámla, akkor érdemes ellenőrizni vagy ellenőriztetni a vízkövesedés mértékét, hiszen ezek jelzik, hogy vízköves a bojler fűtőszála.

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!