+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER SZERVIZELÉSRE VAN SZÜKSÉGE BUDAPEST 10.- KERÜLETÉBEN? HÍVJON MINKET!

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bojler szerelő Budapest 10-kerület szombat vasárnap is.

Talán nem is gondolná, hogy napjainkban milyen gyakori jelenség az, hogy a használatba vett villanybojlerek egy idő után elromlanak.

Ennek az okát sokan sokféleképpen magyarázzák, de az egyszer biztos, hogy ilyen esetben azonnal szakemberhez kell fordulni, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy még rosszabbá válik a helyzet.

A megfelelő kvalitásokkal rendelkező bojler szerelő Budapest 10. kerület területén nem biztos, hogy azonnal mozgósítható, hiszen számtalan példát fel lehet hozni arra, hogy az illető a rengeteg megrendelésre hivatkozva visszautasítja a munkát.

Mi igyekszünk úgy kialakítani az időbeosztásunkat, hogy minden esetben segítségére tudjunk lenni az ügyfeleinknek.

HAJDU BOJLER SZERVIZ BUDAPEST 10.- KER

Nem számít, hogy a fűtőbetéttel van-e probléma vagy esetleg a túlzott mértékű vízkövesedés okoz gondot a bojlerben, mi minden esetben tudunk megoldást ajánlani Önnek.

Amennyiben tehát az a cél vezérli, hogy kiválasztásra kerüljön az elképzelései szerinti munkát végző bojler szerelő Budapest 10. kerületében, akkor nem érdemes tovább keresnie, mi a rendelkezésére állunk!

Csupán egy dologra kell odafigyelnie, mégpedig arra, hogy ne halogassa túl sokáig a szervizelés megrendelését, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy idővel még kedvezőtlenebbre fordul az amúgy sem rózsás helyzet.

BOJLER JAVÍTÁS KŐBÁNYA TERÜLETÉN

Ennél már csak az lehet rosszabb, ha saját kezűleg próbálja kijavítani a hibát, ennek ugyanis az lehet a következménye, hogy csak a készülékcsere oldhatja meg a problémát.

Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a bojler szerelő Budapest 10. kerületében nem található meg, hiszen a weboldalon keresztül egyszerűen elérhet minket.

Bojler szerelő 10 kerületMIT TEGYEK, HA NINCS MELEGVÍZ, NEM MŰKÖDIK A HAJDU BOJLER?

Az idő múlásával egyre több vízkő rakódik abojlerfűtőszálijára. Ami miatt egyre több időbe és energiába kerül a víz felmelegítése. Emiatt egyre több lesz a villanyszámla és egyre kevesebb a melegvíz. Elektromos bojlerünket ezért másfél két évente kikell tisztítani azaz vízkőteleníteni kell.

Figyeljünk arra is, hogy ne csak a vízkövet távolítsuk el a vízmelegítő fűtőbetétjéről, hanem ellenőrizzük a magnézium védőanód állapotát. Sokan nem is tudják, hogy milyen fontos ez. Az anód védi a bojler zománcos acél tartályát a korróziós folyamatok ellen.

Nagyon fontos ,hogy a bojler földelése rá legyen, kötve az anódra mivel földelés nélkül nem működik az aktív anódos védelem. Tehát az anód, és földelés hiányában nagyon gyorsan beindulnak a tartály korróziós folyamatai, ami következtében hamar kilyukad a bojler tartálya.
Tehát minden karbantartásnál érdemes ellenőrizni illetve cserélni ezt a fontos alkatrészt.

Fontos szabály az is, ha megbontjuk a bojler vízterét, minden alkalommal cseréljük ki az összes tömítést. Nem érdemes ezen spórolni mivel, ha összeszerelés után valamelyik tömítésnél elkezd szivárogni a víz és belecsöpög, az elektronikában zárlatot okozhat, ami miatt újra kezdhetjük elölről a bojler szerelést. És egy újabb problémát okozhatunk, ha víz jut az elektronikába.

Mivel az elektromos áram és a víz nem jó párosítás. Ezért muszáj figyelmeztetni minden elektromos bojlert használó X.- kerületi lakástulajdonost hogy lehetőség szerint vegyen igénybe inkább tapasztalt villanybojler szerelő segítséget minden meghibásodás orvoslására.

MIÉRT FOGY EL HAMAR A MELEGVÍZ A BOJLERBŐL?

hamar elfogy a melegvíz a bojlerböl

Sokan értetlenül álnak az a jelenség felett hogy látszólag jól működik a forróvíztároló fűtése melegítése, világít a kontroll lámpa is, az elején melegvíz is folyik, de néhány tíz liter után langyosra illetve hidegre vált.

Ilyenkor nem a fűtőszál vagy az elektronika meghibásodása okozza a jelenséget, hanem a bojler belsejében lévő meleg vizes cső sérülése, eltörése miatt nem tud kellő melegvíz kijönni a tároló tartályából.

Ami ott van a tartály felső részében, de csak az eltört cső magasságáig tud kijönni a melegvíz, utána összekeveredik a bojlerbe befolyó hidegvízzel.

A hibás cső cseréje szaktudást és speciális szerszámot igényel, házilag elég körülményes típus ismeret nélkül elvégezni.

NYÁRI TIBOR BOJLER SZERELŐ

Amennyiben a személyes kontakt híve, akkor tárcsázza a + 36 20 398 7569-es vagy a + 36 20 942 0586-os telefonszám valamelyikét.

Higgye el, nem fog csalódni, ha minket bíz meg a munkával, hiszen hosszú évek tapasztalatai állnak a hátunk mögött! Itt az ideje, hogy végre saját maga is megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő szaktudással és gyakorlattal rendelkező bojler szerelő Budapest 10. kerületében is gond nélkül elérhető!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!