+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER SZERELÉS – BEÜZEMELÉSE BUDAPEST 6. KERÜLET

Amikor otthonának legújabb lakója megérkezett, és felszereltetése megtörtént, akkor nincs más hátra, mint a bojler feltöltése vízzel.

Lehet, hogy elsőre ez ijesztő feladatnak tűnhet, hiszen milliónyi „mi van ha” kérdés merülhet fel önben, de az első üzembe helyezés után minden feszültsége garantáltan nyomtalanul elszáll majd.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

BOJLER BEÜZEMELÉS LÉPÉSEI

Az első lépés, hogy az elzárószelepet ki kell nyitnia, a melegvíz csappal egyetemben. Fontos, hogy a hidegvíz csap zárt állásban maradjon. Ekkor a beáramló víz (alulról) szépen lassan feltölti a tartályt. Ne lepődjön meg azon, ha a melegvíz csapból eleinte semmi sem jön.

A tartályban ugyanis levegő található, aminek előbb feltétlenül távoznia kell. Csak ezután érkezhetnek meg az első cseppek. A tartály tetején található a csatlakozás, ami kivezeti a meleg vizet, emiatt is evidens, hogy van némi várakozási idő. A tároló tehát megtelik vízzel.

A készülék átöblítése miatt nem rossz ötlet, ha hagyja „átmosni” a rendszert. Ha ezzel megvan, akkor elzárhatja a melegvíz csapot.

Ez az első, és egyben legfontosabb lépés. Ekkor is érdemes figyelnie, hogy tapasztal-e bármi szokatlant, esetleg csöpögést, mivel ilyen esetben érdemes azonnal segítséget kérni, a hiba elhárításához.

De, ha minden rendben zajlott, akkor jöhet a következő lépés: az áram alá helyezés.
A fő kapcsoló segítségével tudja a bojlert az elektromos hálózatra kötni. Ha ez megtörtént, akkor már csak a hőfokszabályozó állítása van hátra. Olyan hőmérsékletre paraméterezze a készüléket, ami a leginkább megfelel igényeinek.

A felfűtési idő alatt a jelzőlámpa végig világít. Ez a folyamat több órát igénybe vesz, ezen ne lepődjön meg, várja ki türelemmel míg a „mű elkészül”.
Bojler szerelés Budapest 6. kerület – bojler feltöltése vízzel

A kombinált biztonsági szelep kifolyócsövén a táguló víz csöpöghet a felfűtés során, ezért ezt a csövet nyitva kell hagynia a légtér felé.
A felfűtés végén a szabályozó magától kikapcsol, s amikor a szenzorai érzékelik, hogy a víz 15%-a elfogyott automatikusan újra üzemel.

A folyamathoz némi időre, és türelemre lesz szüksége, de a munka végeztével saját bőrén tapasztalhatja meg a bojlerrel járó előnyöket, pozitívumokat.

Ne bízza a véletlenre, bízza ránk a bojler szerelést Budapest 6.- kerületében is

Nyári Tibor bojlerszerelőCsaládi vállalkozásunk kizárólag villanybojlerek beszerelésével, karbantartásával és javításával foglalkozik.

Budapest összes kerületében kedvező áron vállaljuk a bojlerek felszerelését, beüzemelését.

Amennyiben Önnek is szüksége van bojlerszerelésre Budapest 6.-kerületében hívjon minél hamarabb.

Mi gyorsan nagy tapasztalattal megoldunk minden bojlerrel kapcsolatos problémát.

Hívhat a hét minden napján, mert szombat vasárnap is elérhetőek vagyunk.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!