+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

KERÜLJE EL HAJDÚ BOJLERE CSÖPÖGÉSÉT

Húzza – halasztja villanybojlere karbantartását?

Bojler csöpögés, csöpög a bojler? Már az idejét se tudja mikor vízkőtelenítették bojlerét?

Ügye Ön nem akar így járni?

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Az alábbi képekkel szeretnénk felhívni a figyelmét a villanybojler rendszeres vízkőtelenítésére és magnézium védőanód ellenőrzésére cseréjére.

Nagyon sokan vannak akik villanybojlert használnak melegvíz előállítására és fogalmuk sincs arról, hogy időnként vízkőteleníteni és ellenőriztetni kell a bojlerünket. Pedig sokszor megelőzhető és elkerülhető lenne a bojler kilyukadása egy kis odafigyeléssel.

Mivel nem elég a bojler belsejéből szimplán csak a vízkövet eltávolítani és kitisztítani.

Nagyon nagy szerepet tölt be egy nagyon egyszerű alkatrész, az anód rúd ez az a bojler alkatrész aminek nem vesszük észre hibáját és hiányát csak amikor már késő és elkezd csöpögni bojlerünk.

Kilyukadt bojlerünkön sajnos már nem segíthet más, mint hogy lecseréljük egy új elektromos forróvíztárolóra.

CSÖPÖG SZIVÁROG A VÍZ A BOJLERBŐL?

Csöpög a Hajdú villanybojler aljából a víz, a rozsdás víz elszínezte kádját, csempéjét? Legyen óvatos, azonnal áramtalanítsa bojlerét.

Bojler csöpögés esetén nem szabad fél vállról venni a jelenséget, mivel ilyenkor az elektromos szerelvényekre is csöpöghet a víz, ami zárlatot okozhat, leverheti a biztosítékot is.

A hőkorlátozóba és a hőmérséklet beállító elektronikába csöpögve tönkre teheti az bojler elektromos alkatrészeit, amit csak cseréjükkel lehet helyre állítani.

CSÖPÖG A BOJLER ALJA

Bojler csöpögés okozója lehet a vízköves fűtőszál tömítés, illetve a bojler anód kikeményedett tömítése miatt.

De a legtöbb esetben a villanybojlert védő aktív anód és karbantartások hiánya miatt, sajnos kilyukad a bojler tartálya és ezért csöpög a készülék alja.

Bízza ránk korrodált csöpögő Hajdú villanybojlere cseréjét, új bojler felszerelését bekötését Budapest területén

BOJLER VÍZKŐTELENÍTÉS ÉS ANÓD CSERE FONTOSSÁGA

Az köztudott, hogy a Hajdu villanybojler jó minőségű zománcozott tartálya miatt akár 20-25 évet is kibír, de csak abban az esetben, ha rendszeresen karbantartjuk, és 2-3 évente kicseréljük a magnézium védő anódot.

Nagy segítség ebben az import bojlerekkel szemben, hogy a Hajdu alkatrész ellátottsága nagyon jó, könnyen beszerezhető és az áruk is kedvezőbb.

Ezért aki a hazai villanybojler mellet dönt, annak nem lesz gondja a szervízeléssel.

Családi vállalkozásunk több mint 10 éve javítja és vízkőteleníti a Budapesti Hajdu bojlereket. Mi minden bojler hibára teljes alkatrész arzenállal érkezünk.

Ami azt jelenti hogy nem kell az alkatrészt megrendelni „majd jelentkezem” többszöri kiszállást fizetni.

Mi ha kimegyünk és rajtunk múlik pár óra múlva újra lesz meleg vize. Még akkor is ha, bojlere esetleg menthetetlenül kilyukadt és cserére van szükség. Mivel a leg gyakrabban használatos Hajdu villanybojler típusaiból a 80 és 120 literesből mindig van a szerviz autónkban.

Ne várja meg míg menthetetlenül korrodál és kilyukad Hajdú bojlere, hívjon most időpont egyeztetés végett, hogy mihamarabb elvégezhessük a karbantartást.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő +36 20 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!