+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

ARISTON VELIS EVO 80 VILLANYBOJLER

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Energiatakarékos okos villanybojler  felszerelése Budapest

 

 

Ariiston velis evo 80 villanybojlerAz Ariston Velis Evo 80 villanybojler variánsa arra lett „teremtve”, hogy az ön igényeinek tökéletesen megfelelve, ne csak gyorsan, hanem gazdaságosan állítson elő meleg vizet.

A technológiai innovációk ezt az érát sem hagyják érintetlenül, éppen ezért az Ariston termékei csúcsminőséget képviselnek, megfizethető áron.

Ez napjainkban azt jelenti, hogy nem csak a beszerzése, de az alkalmazása is takarékos.

A külső szemlélő számára valószínűleg e kettő tényező a döntő. Aki nem ért a készülékekhez, annak nyilvánvalóan nem is kell több annál, hogy ezen a két fronton jól teljesítsen a kiszemelt eszköz.

Az Ariston Velis evo 80 villanybojler verziója nem csak azért tökéletes alternatíva, mert megtestesíti a fent felsoroltakat, hanem szakértő szemmel nézve is kiváló darab.

Alkatrészei nagyfokú ellenállóságról tesznek tanúbizonyságot. Nem csak, hogy strapabíró, stramm kivitelűek, de megbízhatóak is, ami nem egy utolsó szempont.

A szervizelhetőséget sem érdemes kihagyni a felsorolásból, hiszen elemei beszerezhetők, elérhetők, gyorsan megrendelhetők, így a javíttatásra nem kell heteket, extrém esetekben hónapokat várnia.

Ez bizony hatalmas pozitívum, hiszen manapság már meleg víz nélkül nem élet az élet.

Ariston Velis Evo 80 villanybojler méretei

Az Ariston Velis 80 a kisebb vízigényű felhasználók számára ajánlható. Nagyobb háztartásokba nyilván olyan készüléket javaslunk inkább, ami nagyobb kapacitású, hiszen a megnövekedett vízigényt csak, egy jobb paraméterekkel megáldott eszköz tudja ellátni.

Ha nem tudja eldönteni, vajon melyik választás is lehet a legoptimálisabb az ön számára, akkor azt tanácsoljuk, hogy mérje le pontosan vízfogyasztását.

Az emberek többsége, amikor ezt meghallja hátrálni kezd, mondván ez bonyolult, sok időt igényel, energiát is áldozni kell rá… Ám azt kevesen tudják, hogy ezen, az egyszerű kis feladaton áll, vagy bukik minden.

Ha ugyanis precíz számok birtokában, pontosan tudja milyen tartályú szerkezet az, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak, akkor nincs tévedési lehetőség.

Ha bármelyik irányban eltér, számításokat mellőzve, akkor csak pénztárcáját rövidíti meg, ráadásul kisebb tartály választása esetén még vízszükségletét sem tudja fedezni.

Ariston velis evo 80 villanybojler előnyei

Dupla tartályos technológia

Energiatakarékos „B” energia besorolás

Rendkívül lapos: csak 27 cm mély

függőlegesen is vízszintesen felszerelhető

Okos digitális kijelző

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!