tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

Hajdu Aquastic 120 literes villanybojler árak felszereléssel

 

BOJLERE NEM FŰT? ROZSDÁS VÍZ CSÖPÖG BELÖLE? LEVERI A BIZTOSÍTÉKOT?
RÉGI ROZSDÁS CSÖPÖGŐ BOJLERÉT MÉG MA LECSERÉLJÜK, HA MOST HÍV
ÚJ BOJLERÉT HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK ÉS FEL IS SZERELJÜK!

 

GÓRCSŐ ALATT A HAJDÚ AQUASTIC 120 LITERES VILLANYBOJLER ÁRA

A Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler ár érték arányban kifogástalan melegvíz ellátást garantál családi házak, vagy kisebb üzemek, ipari létesítmények számára. Az energiatakarékos működés fundamentuma a pontosan kiszámolt, meghatározott egyedi igények felmérése.

A konkrét vásárlás előtt érdemes alaposan áttekintenie háztartásának komplex víz szükségletét. Pontosan mennyi vizet használ el egy nap alatt? Mennyit folyat el tusoláshoz, vagy mosogatáshoz nyáron? S ugyanezen területek mennyivel igényelnek több vizet télen? Minden aspektusát végig kell zongoráznia a kérdésnek ahhoz, hogy végül meghozhassa az optimális döntést.

HAJDÚ AQUASTIC 120 LITERES VILLANYBOJLER ÁR – ÉRTÉK ARÁNYA

A 120 literes tartály nagy vízhozamot biztosít, így családoknak is kitűnő választás. Ha otthon mindig probléma az elegendő meleg víz beosztása, akkor szinte garantálható, hogy jelenlegi rendszere kis kapacitással rendelkezik.

A Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler alkalmazásával nem kell attól tartania, hogy estére kifogy a testet-lelket melengető vízből.

De ez még nem minden, ha a pozitívumokat vesszük sorba. Nyilván ez is mérvadó, ha a spórolás is cél.

Az Aquastic rendszerek tartálya tűzzománccal, és aktív magnézium anód védelemmel biztosítja egyrészt a higiéniát, másrészt a tartós üzemelést, harmadrészt pedig az energiatakarékos működést.

Az átfolyós berendezésekkel szemben hatalmas könnyebbséget, és komfortot jelent, hogy a bojler több pontot is képes egyszerre ellátni meleg vízzel.

Úgyhogy, ha ön éppen zuhanyozni szeretne, miközben a családban mosogatásra készülnek, nem kell áldozatot hozni egyikőjüknek sem. Az előnyök közé tartozik még abszolút egyszerűen kezelhető felülete, melyen pontosan beállítható a meleg víz kívánt hőmérséklete.

A Hajdú Zrt. ráadásul a Aquastic tartályaira öt, míg egyéb alkatrészeire két év garanciát vállal, ami már önmagában a hosszú élettartamot képviseli.

A Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler beüzemelésével komfortossá válik a meleg víz használata. Esetleges karbantartás esetén sem kell megijednie, hiszen a berendezés alkatrészei kiváló gyorsasággal, egyszerűen, és könnyen beszerezhetők. Ez nem csak a minőségi szerelés biztosítéka, hanem a lerövidült reakcióidő záloga is egyben.

Az Aqustic 120 literes villanybojlerek ugyanazt a melegvíz szolgáltatást biztosítják mint a Hajdú Z 120EK-1 márkajelzésű készülékek, csak néhány műszaki és garanciális paraméterben térnek el az alacsonyabb árszint elérése érdekében.

A 120 literes Aquastik bojler teljesítményét, vízmelegítését egy 1800W-os fűtőszál biztosítja.

MENNYI A JÓTÁLLÁS AZ AQUASTIC VILLANYBOJLERRE?

A HAJDU AQUASTIC 120 literes villanybojlerre a vásárlástól számított 2 éves teljes körű jótállás jár.

Az Aquastic tartályára + 3 évvel meghosszabbítható a kiterjeszthető a jótállás, abban az esetben ha a vásárlástól számított 24-26 hónap között a márkaszervizzel elvégezteti az aktívanód felülvizsgálatot, és ezt a szerviz a jótállási jegyen le is igazolja.

A garancia meghosszabbítása fizető tevékenység.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!