+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu Aquastic 120 literes villanybojler árak felszereléssel

 

BOJLERE NEM FŰT? ROZSDÁS VÍZ CSÖPÖG BELÖLE? LEVERI A BIZTOSÍTÉKOT?
RÉGI ROZSDÁS CSÖPÖGŐ BOJLERÉT MÉG MA LECSERÉLJÜK, HA MOST HÍV
ÚJ BOJLERÉT HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK ÉS FEL IS SZERELJÜK!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

GÓRCSŐ ALATT A HAJDÚ AQUASTIC 120 LITERES VILLANYBOJLER ÁRA

A Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler ár érték arányban kifogástalan melegvíz ellátást garantál családi házak, vagy kisebb üzemek, ipari létesítmények számára. Az energiatakarékos működés fundamentuma a pontosan kiszámolt, meghatározott egyedi igények felmérése.

A konkrét vásárlás előtt érdemes alaposan áttekintenie háztartásának komplex víz szükségletét. Pontosan mennyi vizet használ el egy nap alatt? Mennyit folyat el tusoláshoz, vagy mosogatáshoz nyáron? S ugyanezen területek mennyivel igényelnek több vizet télen? Minden aspektusát végig kell zongoráznia a kérdésnek ahhoz, hogy végül meghozhassa az optimális döntést.

HAJDÚ AQUASTIC 120 LITERES VILLANYBOJLER ÁR – ÉRTÉK ARÁNYA

A 120 literes tartály nagy vízhozamot biztosít, így családoknak is kitűnő választás. Ha otthon mindig probléma az elegendő meleg víz beosztása, akkor szinte garantálható, hogy jelenlegi rendszere kis kapacitással rendelkezik.

A Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler alkalmazásával nem kell attól tartania, hogy estére kifogy a testet-lelket melengető vízből.

De ez még nem minden, ha a pozitívumokat vesszük sorba. Nyilván ez is mérvadó, ha a spórolás is cél.

Az Aquastic rendszerek tartálya tűzzománccal, és aktív magnézium anód védelemmel biztosítja egyrészt a higiéniát, másrészt a tartós üzemelést, harmadrészt pedig az energiatakarékos működést.

Az átfolyós berendezésekkel szemben hatalmas könnyebbséget, és komfortot jelent, hogy a bojler több pontot is képes egyszerre ellátni meleg vízzel.

Úgyhogy, ha ön éppen zuhanyozni szeretne, miközben a családban mosogatásra készülnek, nem kell áldozatot hozni egyikőjüknek sem. Az előnyök közé tartozik még abszolút egyszerűen kezelhető felülete, melyen pontosan beállítható a meleg víz kívánt hőmérséklete.

A Hajdú Zrt. ráadásul a Aquastic tartályaira öt, míg egyéb alkatrészeire két év garanciát vállal, ami már önmagában a hosszú élettartamot képviseli.

A Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler beüzemelésével komfortossá válik a meleg víz használata. Esetleges karbantartás esetén sem kell megijednie, hiszen a berendezés alkatrészei kiváló gyorsasággal, egyszerűen, és könnyen beszerezhetők. Ez nem csak a minőségi szerelés biztosítéka, hanem a lerövidült reakcióidő záloga is egyben.

Az Aqustic 120 literes villanybojlerek ugyanazt a melegvíz szolgáltatást biztosítják mint a Hajdú Z 120EK-1 márkajelzésű készülékek, csak néhány műszaki és garanciális paraméterben térnek el az alacsonyabb árszint elérése érdekében.

A 120 literes Aquastik bojler teljesítményét, vízmelegítését egy 1800W-os fűtőszál biztosítja.

MENNYI A JÓTÁLLÁS AZ AQUASTIC VILLANYBOJLERRE?

A HAJDU AQUASTIC 120 literes villanybojlerre a vásárlástól számított 2 éves teljes körű jótállás jár.

Az Aquastic tartályára + 3 évvel meghosszabbítható a kiterjeszthető a jótállás, abban az esetben ha a vásárlástól számított 24-26 hónap között a márkaszervizzel elvégezteti az aktívanód felülvizsgálatot, és ezt a szerviz a jótállási jegyen le is igazolja.

A garancia meghosszabbítása fizető tevékenység.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!