tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

A villanybojler szakértővel érdemes kapcsolatba lépni

 

A villanybojler szakértő bármikor az Ön rendelkezésére áll és megjavítja az elromlott berendezést, legyen szó egy apró alkatrészcseréről vagy egy nagyobb volumenű munkálatról.

Egy villanybojler elromlása számos dolog miatt történhet. Az emberek nagy többsége például nem tudja, hogy a villanybojlereket a koruktól függetlenül 2-3 évente vízkőtől mentesíteni kell, mivel ellenkező esetben elkerülhetetlen a meghibásodás. A villanybojler szakértő ezt gyorsan és hatékonya kivitelezheti az Ön otthonában is.

A VÍZKŐ ELTÁVOLÍTÁSÁT BIZZA SZAKÉRTŐRE

A vízkövet úgy kell elképzelni, mint egy nagyon jó, porózus szerkezetű, enyhén cementre hasonlító hőszigetelő réteget, amely szépen lassan felhalmozódik a bojler belsejében.

Mi is történik ilyenkor? Mivel a vízkő teljesen körülveszi a fűtőszálat, sokkal több energiára van szükség a felfűtéshez, hiszen a vízkő egy plusz réteg a melegítés során. Ez tehát lényegesen és folyamatosan emeli a villanyszámlát, amely az Ön számára sem kedvező.

villanybojler szakértő segítségével Ön is azonnal megszabadulhat a bojlerben található vízkőtől. Nagyon fontos a modernebb bojlerek esetében az anód cseréje is, mert ez védi meg a bojler tartályát attól, hogy károsodjon, esetleg kilyukadjon.

A tömítésekre is oda kell figyelni, ezeket időnként ellenőrizni kell.

Gyakori hibának számít az elhanyagolt bojlerek esetében az alaplap kilyukadása ami azt eredményezi, hogy a kicsepegő víz közvetlenül az alaplapi elektronikára kerül, amely zárlatot okoz. Itt meg kell említeni a villanybojlerek veszélyességét is, hiszen fennáll az áramütés veszélye.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!