+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler jellemzői

 

A Hajdú Z 120 Erp villanybojler, ahogy az már az elnevezéséből is sejthető, 120 literes, elektromos víztároló rendszer, a Hajdú cég keze nyomán. Teljesítménye 1,8 KW, 252 perc, azaz alig több, mint négy óra alatt fűti fel magát a rendszer, mely maximum hét bar nyomásra képes. A készülék pontos fizikai paraméterei: 945×515 mm. Az eszköz össztömege 33 kg.

A Hajdú Z 120 Erp villanybojler tökéletes választás az ön számára akkor, ha egy nagy múltú cég, igazán megbízható, jól működő, és egyben olcsón beszerezhető termékére vágyik.

Könnyen lehet, hogy a piacon talál ennél az ajánlatnál is kedvezőbb áru terméket. Igen ám, de ne felejtse el, hogy rengeteget számít a gyártó milyensége.

Mit ér, egy pár ezer forinttal olcsóbb készülékkel, ha hiba esetén mondjuk Olaszországig kell szaladnia? Mennyiben számít gazdaságos befektetésnek az a vízmelegítő, mely csak hetek, késedelmes árán szervizelhető?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu Z 120 erp villanybojler árA Hajdú nem csak azért a legnívósabb márka ebben az érában, mert már évtizedek óta ugyanazt, a magas minőséget képviseli, hanem az asztalra letett, évek száma miatt is, ami bizonyítja, hogy megbízhatóság tekintetében nincs hiány.

A takarékos beszerzés ugyanis nem csak abban testesül meg, hogy kiváló áron tudja megvásárolni az eszközt. Ez csak a kezdet.

Valójában, azonban a takarékosság azon a ponton kezdődik, ahol az esetleges meghibásodások bejönnek a képbe.

Hány hetet kell várnia egy alkatrészre? Mennyibe kerül a beszerzés, és ezzel együtt a javíttatás? Egyáltalán, hogy tudja szervizeltetni a készüléket? Ha ezek a lényeges elemek nincsenek a helyükön, akkor bizony súlyos tízezreket dobhat ki az ablakon.

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler egyrészt hosszú élettartamot garantál, másrészt szervizelése könnyű, egyszerű, gyors, és nem utolsó sorban költséghatékony.

Nyilván nem a bajra kell elsősorban fókuszálnia, de érdemes rákészülnie az esetleges nehézségekre, és főleg, azok orvoslására. A Hajdú biztosította minőséghez hozzá tartozik, hogy az alkatrészek pillanatok alatt beszerezhetők, mivel országhatáron belül elérhetők, és szerelőink hatékony, gyors munkavégzésének köszönhetően a felmerült hiba javíttatása néhány szemvillanás alatt kivitelezhető.

Így a Hajdu Z 120 Erp villanybojler igazi, megtérülő befektetéssé válik.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!