+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

80 LITERES HAJDU VILLANYBOJLER JELLEMZŐI

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu 80 literes villanybojler felszerelése BudapestÚj bojlerre van szükség, de nem tudja, hogy milyen bojlert válasszon? 120 l, 80 l vagy kisebb? Csöpög a régi és már alig melegíti fel a vizet? Aggódik, hogy váratlanul éri majd a meleg víz hiány? Ezen problémák elkerülése végett, hívjon szakembert és ellenőriztesse bojlerét! Ha új bojler bekötésre van szüksége, akkor válasszon bennünket! 06 20 398 7569

Amikor a bojler vásárlásról van szó, akkor általában nagy gondba kerülnek a vevők, hiszen vallja be, Ön sem tud sokat a bojlerokról.

Talán annyit tudunk róluk, hogy képesek felmelegíteni a vizet és áramot fogyasztanak. Esetleg ehhez még azt lehet hozzátenni, hogy akad olyan helyzet, amikor kicsapják a biztosítékot. Azonban, amikor bojlert vásárolunk, akkor érdemes néhány dologgal tisztában lenni, hogy a legjobb készülék mellett tegyük le a voksunkat.

MIRE ELÉG A 80 LITERES HAJDU VILLANYBOJLER

Elsősorban arra a kérdésre kell választ adni, ha bojlert vásárol, hogy hol fogja azt használni és mire, hány csap csatlakozik majd hozzá, hány ember használja a meleg vizet egy nap stb.

Természetesen ez nem egy kérdés volt, ugyanakkor ha már ezekre tud válaszolni, akkor egy szaküzletben már tudni fognak segíteni, hogy önnek milyen bojlerre van szüksége. Másrészt, ha ezeket a kérdéseket meg tudja válaszolni, akkor egy szerelő is a segítségére lehet.

Egy család vízellátását tökéletesen el tudja látni egy 80 literes villanybojler. Az azonban, hogy milyen hosszú élettartamot tud biztosítani a bojlernek, az csak Önökön múlik.

Természetesen tehet róla a bojler minősége is, de még egy középkategóriás villanybojler is képes nagyon hosszú időn keresztül szolgálni egy családot, ha megfelelő a karbantartása. A megfelelő karbantartás azt jelenti, hogy évente vízkőmentesítjük a bojlert.

Ezzel a 80 literes Hajdu villanybojler akár 20-25 évig is a család hű szolgálója lehet, és nem fog növekedni az áramszámla sem idővel. Ha ugyanis a bojler nincs megfelelően karbantartva, akkor a vízkő ellepi a fűtőszálakat, lassabban melegszik fel a víz, tehát sokkal több energiába kerül a vízmelegítés, mint egyébként.

A vízköves bojlert egyébként egy furcsa, sípolásra hasonlító hangról lehet felismerni, vagy arról, hogy csöpög a bojler. A fűtőszálat ellepő vízkő ugyanis nem engedi, hogy a fűtőszál a vizet melegítse fel, hanem a vízkövet kezdi melegíteni, így pedig elkezd forrni körülötte a víz. Ez akár veszélyes is lehet.

A 80 literes bojler jellemzően a fürdőszobákban található, és hosszú élettartamúak, ha legalább kétévente eltávolítjuk a vízkövet a belső falról és a fűtőszálakról, és cseréljük a bojler tartályát védő aktív anódot.

Az is fontos, hogy ott ahol meghaladja a hálózati víz nyomása a 6 bár nyomást akkor bojler nyomáscsökkentő beépítésére lesz szükség a 80 literes bojler elé, mivel a túl nagy nyomás is problémákat tud okozni.

A 80 literes Hajdu villanybojler kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és meghibásodás esetén könnyedén találhat hozzá alkatrészeket is.

80 Literes Hajdú Villanybojler: Gondtalan Melegvíz-ellátás Budapest Szívében Az Év Minden Napján

Amikor a melegvíz-ellátásról van szó, a megbízhatóság és a kényelem a legfontosabb. A Hajdú villanybojler már évtizedek óta bizonyítottan megbízható választás, és most a 80 literes modelljével még több kényelmet kínálunk. Budapest területén különleges szolgáltatást nyújtunk: házhozszállítást, beszerelést és beüzemelést kínálunk, ráadásul az év minden egyes napján!

  • Házhozszállítás: Nem kell bajlódnia a szállítással, mi elhozzuk Önnek az új bojlert.
  • Beszerelés: Szakértő csapatunk gondoskodik a villanybojler szakszerű és biztonságos beszereléséről.
  • Beüzemelés: A beszerelést követően beállítjuk és beüzemeljük a készüléket, hogy azonnal használható legyen.
  • Non-stop elérhetőség: Bármikor szüksége van ránk, akár ünnepnapokon is, állunk rendelkezésére.

Az 80 literes Hajdú villanybojler ideális választás családi házak, lakások számára, ahol a melegvíz-igény magasabb. Energiatakarékos működésének köszönhetően nem csak kényelmes, hanem gazdaságos is. Nem kell többé aggódnia a melegvíz-ellátás miatt, válassza a Hajdú villanybojlert, és élvezze a gondtalan fürdőzést!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és élvezze a gyors, szakszerű szolgáltatásunkat, amely garantálja, hogy Önnek már csak a meleg víz élvezetével kell foglalkoznia!

 

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!