+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

50 LITERES BOJLER KEVESEBB MELEGVÍZ IGÉNYHEZ IGAZÍTVA

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

 

Kevesebb energia, kevesebb víz: a 50 literes bojlerek előnyei

 

50 literes bojler felszerelése bekötése BudapestAz 50 literes bojler kiváló választás lehet azoknak, akik kevesebb energiát és vizet szeretnének használni az otthonukban.

Ezek az eszközök kisebb méretűek, így kevesebb helyet foglalnak el, de mégis elegendő mennyiségű meleg vizet biztosítanak, ami szükséges lehet a mindennapi tevékenységekhez.

A kisebb űrtartalom miatt, kevesebb vízre és energiára van szükség a felfűtésükhöz, így csökken az otthoni energiafogyasztás és a vízszámla is.

Emellett a 50 literes bojlerek gazdaságosabbak és környezetbarátabbak is, hiszen az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően kevesebb káros anyag kerül a levegőbe.

Ha  szeretne takarékoskodni, és elegendő kevesebb melegvíz is a mindennapi feladatokhoz, érdemes fontolóra venni a 50 literes bojler beszerzését.

 

Hatékony és takarékos: a 50 l bojlerek ideálisak kis lakásokhoz

A 50 literes bojlerek a kis lakásokban lévő kis méretű fürdőszobákhoz is ideálisak, mivel nem csak kevés helyet foglalnak el, hanem könnyen beilleszthetők a szűk helyekre is.

A háztartási meleg víz előállítására ma már számos módszer kínálkozik.

Az egyik legnépszerűbb, és legelterjedtebb a villanybojlerek használata ezen a téren.

Egy átlagos, 2-3 fős háztartás meleg víz igénye előállítható a villanybojlerek széles skálájával, az 50 literes bojler kapacitástól, egészen a 200 litert vagy annál is több meleg vizet előállítani képes bojlerekig.

Mielőtt belevágunk a villanybojler megvásárlásába, érdemes alaposan felmérni a meleg víz igényünket, hiszen nem mindegy, hogy egy hétvégi házba szeretnénk beszerelni, ahol mondjuk havi egy-két alkalommal van fogyasztás, vagy egy napi fogyasztással járó használatot feltételezünk.

Ez utóbbi esetben sem mindegy, hogy milyen intenzitású, és mennyiségű a tervezett fogyasztás, hisz a villanybojlerek éppen azért léteznek több kapacitásban és teljesítményben, hogy optimalizálni lehessen működésüket az elvárások függvényében.

Egy 50 literes bojler tökéletesen elegendő egy kisebb fogyasztású hétvégi ház igényeinek kielégítésére, de egy két vagy három személyes háztartás napi igényeit is teljesen fedezni tudja az 50 literes bojler kapacitása.

Nyilván minél nagyobb fogyasztást feltételezünk, annál nagyobb teljesítmény és kapacitás az ajánlott, de érdemes a vásárlás előtt szakemberek tanácsát kikérni, hiszen nem csak a kapacitás és a teljesítmény lehet szempont, hanem van még sok más, ugyancsak fontos összetevője a kérdésnek, amire figyelni kell.

A szakembertől választ kapunk, akár 50 literes bojler, vagy annál nagyobb kapacitású villanybojler vásárlását tervezzük.

AZ 50 LITERES HAJDU VILLANYBOJLER HASZNOS LEHET MINDEN INGATLAN TÍPUSBAN

Energiatakarékos Hajdu SMART 50 literes bojler

Egy 50 literes Hajdu villanybojler nemcsak azokban az ingatlanokban tökéletes megoldás, ahol csak ritkán tartózkodunk, hanem a legtöbb háztartásban, vendéglátóipari egységben vagy rendelő- és közintézményben is.

Az emberek bele sem gondolnak abba, hogy mekkora víz és áram pazarlást eredményez az a szimpla tény, hogy a konyhába hosszú csöveken kell megérkeznie a meleg víznek a kazánházból vagy a fürdőből, ami persze az elején hideg és jó egy-két perc felesleges folyatás után lesz meleg.

Mivel mindenki egyedi fogyasztású vízmelegítőt szeretne, így csak úgy lehet igazán energiatakarékosan kiszolgálni a lakások melegvíz-szükségletét, ha apróbb bojlereket helyezünk el azokhoz a csapokhoz, ahol azonnal van szükségünk meleg vízre.

Ilyen a konyha például, hiszen minek folyassuk a csapot hosszú percekig, hogy végre meleg víz jöjjön belőle, ha ugyanezt meg tudjuk oldani egy kis méretű, 50 literes Hajdu villanybojlerrel, mely tökéletes megoldást nyújt ebben az esetben.

Például a legtöbb vendéglátóegységben rengeteg mosdóban látni ezeket a bájos kis szerkezeteket, hiszen így a vendégeknek nem kell télen jéghideg vízben kezet mosniuk, mert amint megnyitják a melegvíz-csapot, azonnal forró víz érkezik a mosdókagylóba.

Hasonlóan, egy nyaralóba teljesen felesleges egy óriási bojlert felszerelni, ha csak évente egyszer kétszer vagyunk ott, s akkor is főként nyáron. Nemcsak pénzkidobás lenne ilyen esetben egy 200 literes modell, de energiatakarékosság szempontjából sem lenne optimális döntés.

Természetesen a rendelőintézetekben mindig van melegvíz-csap, így az itt található mosdókban is rengeteg kisebb bojlert látunk pont azért, hogy azonnal forró vízhez tudjanak jutni a kórházi dolgozók, hogy hatékonyabban tudjanak kezet mosni a beavatkozások előtt.

Tehát az 50 literes Hajdu villanybojler remek döntés minden háztartásba, hiszen így rengeteg energiát és vizet is lehet spórolni, illetve optimalizálni lehet a fürdőszobai bojler használatát is.

Az is tárolós bojlerek mellett szól, hogy több vízvételi helyen egyidőben folyathatjuk a melegvizet azaz, nem “zárjuk el” az épp zuhanyzó családtagunk elől a meleg vizet, ha épp mosogatunk a konyhában.

Az új modern 50 literes bojlerek számos innovatív funkcióval rendelkeznek, ami lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást, az energiahatékonyságot és a megbízható működést. Ha olyan bojlerre van szüksége, amely kis helyet foglal el, energiatakarékos és modern,

Hívjon minket és mi mindent elintézünk ön helyett.

Bojler vásárlás – házhoz szállítás – beszerelés – régi bojler elszállítás Budapest

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!