+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

5 literes vízmelegítő – konyhai kisbojler szerelés

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bízza ránk Hajdu 5 literes vízmelegítőjének beszerelését

 

5 literes vízmelegítő konyhai kisbojlerA mai napig sok Budapesti konyha nélkülözhetetlen eleme a 5 literes vízmelegítő. A választható típusok és méretek között található a 5 literes vízmelegítő, amely kis helyigényének és megbízhatóságának köszönhetően ideális megoldás lehet kisebb lakások, irodák és üzletek számára. Azonban, mielőtt döntést hozunk a megfelelő típus kiválasztásáról, érdemes megismerni a rendszerek működését és jellemzőit.

A 5 literes Hajdu vízmelegítők típusai között kizárólag nyitott rendszerűek találhatóak, elhelyezésük alapján alsó pult alá építhető vagy felső elhelyezésű típusokat különböztetünk meg.

Az ilyen típusú melegítők előnye, hogy minimális helyigényűek, könnyen telepíthetóek, valamint kevésbé zajosak. Azonban ezek a melegítők általában csak kis létszámú háztartások konyháiban és fürdőszobáiban használhatóak.

A felső elhelyezésű 5 literes Hajdu vízmelegítők is nyitott rendszerűek, és a mosogató pult fölé kell felszerelni. Ezek a vizmelegítők többnyire konyhai használatra ajánlottak.

Fontos megjegyezni, hogy a nyitott rendszerű vízmelegítők csak speciális kialakítású csapteleppel használhatóak. Ennek oka, hogy a nyitott rendszerű vízmelegítők műanyag tároló tartállyal rendelkeznek és nem lehet őket hálózati nyomás alá helyezni. A speciális kialakítású csaptelepnek köszönhetően, a csap zárása után a csaptelepen keresztül távozik a túlnyomás így nem megy tönkre a tartály

A 5 literes Hajdu vízmelegítők teljesítménye általában 1500 Watt amely elegendő a tartályban lévő víz felmelegítéséhez. A melegítők jellemzői közé tartozik a hőmérséklet-szabályozás lehetősége, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének pontos beállítását a felhasználó igényeinek megfelelően.
Az energiaosztályok között általában az A kategóriákban találjuk meg a 5 literes vízmelegítőket. Ezek a melegítők energiatakarékosak és hatékonyak, amelyek csökkenthetik a vízmelegítés költségeit.

Az 5 literes vízmelegítők használata a mindennapi életünk részévé vált, hiszen számos előnyt biztosítanak, mint például a meleg víz rendelkezésre állása bármikor, kisebb helyigény, alacsonyabb ár és könnyű telepítés. Azonban fontos megjegyezni, hogy az 5 literes vízmelegítők csak kisebb háztartásoknak és helyiségeknek felelnek meg, nagyobb lakásokban és üzletekben érdemes nagyobb kapacitású vízmelegítőt választani.

Nincs megbízható bojler szerelője?

  • Bízza ránk Hajdu FT 5 literes vízmelegítőjének beszerelését.
  • Megbízható bojlerszerelőt keres új 5 literes Hajdu vízmelegítőjének beszereléséhez?
  • Nem szeretné a Hajdu FTA 5 literes vízmelegítő megvásárlásával és beszerelésével járó gondokat?
  • Mindent elintézünk az új 5 literes Hajdu vízmelegítőjének beszerzését, kiszállításától, beszerelésétől és üzembe helyezésétől kezdve.
  • A hét 7 napján, akár szombat-vasárnap is dolgozunk, és a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek.

 

Miért válasszon minket 5 literes vízmelegítőjének beszereléséhez?

Minden típusú vízmelegítőhöz, így az 5 literes Hajdu vízmelegítőkhöz is professzionális szerelési szolgáltatásokat nyújtunk. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk magasan képzett a vízmelegítők telepítésének minden területén, és a lehető legjobb szolgáltatást tudja nyújtani Önnek.
Megértjük, hogy a vízmelegítő cseréje fontos döntés, ezért igyekszünk a folyamatot a lehető leggyorsabbá és problémamentessé tenni.

Szolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Új 5 literes Hajdu vízmelegítőjének beszerzése és kiszállítása.
  • Új 5 literes Hajdu vízmelegítőjének beszerelése és üzembe helyezése
  • Szakszerű tanácsadás az Ön igényeinek legmegfelelőbb vízmelegítő típussal kapcsolatban
  • Hibaelhárítás az új vízmelegítőjével kapcsolatban felmerülő problémák esetén
  • Karbantartási és javítási szolgáltatások nyújtása új vízmelegítőjéhez

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és bízza ránk új 5 literes Hajdu vízmelegítőjének beszerelését cseréjét.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!