+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Miért érdemes odafigyelni a vízmelegítőnk karbantartására?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Vízmelegítő karbantartása - bojler vízkőtelenítésVízmelegítő karbantartása? Miért olyan fontos, hogy folyamatos ellenőrzés alatt tartsuk a vízmelegítő készülékünket?

Ehhez és hasonló kérdésekhez várjuk általában a választ a boyler szerelő szakemberektől, amelyekkel nagyon könnyen gondtalanná tehetjük a minden napjainkat.

A vízmelegítők általában komoly veszélynek vannak kitéve.

Ennek oka általában az, hogy a tartályban folyamatosan friss víz van.

Mivel Magyarországon igen kemény a víz, így az elvízkőtelenedés is igen nagy számban okozhat problémákat a különféle berendezésekben, melyek működéséhez víz szükséges.

Hajdu elektromos vízmelegítő karbantartása

Tehát ha úgy döntünk, hogy hosszú távon szeretnénk használni a meleg víz gyártó készülékünket, érdemes minimum évente kétévente egyszer egy teljes körű átnézést elvégezni, amennyiben szükséges, akkor pedig egy tisztítást elvégezni.

Ahhoz, hogy ezt végbe vihessük, általában szakember segítségét kell kérnünk, hiszen a bojlert teljes egészében le kell engedni, és szét kell szerelni annak érdekében, hogy tökéletes munkát végezhessünk.

Miért fontos a vízmelegítő karbantartása?

A vízkő sajnos minden esetben első körben a vízmelegítő fűtőszálát támadja meg. Lerakódik a fűtőszálakon, ezzel arra kényszerítve a rendszert, hogy minél nagyobb hőfokkal működjön.

Ez azt eredményezi, hogy a bojler egyre nagyobb energiát vesz fel, ennek ellenére viszont a hatásfoka egyre alacsonyabb.

Nagyobb és súlyosabb is lehet a probléma azokban az esetekben, amikor már nem csak a fűtőszálra rakódott le a vízkő, hanem a tartály aljában is hegyekben áll. Sokszor végzünk karbantartást olyan készülékeken amiből akár egy vödörnyi vízkövet is eltávolítunk.

Ilyen esetekben a tisztítás már nem halogatható tovább. Arról már nem is beszélve, hogy a műveletet nagyon óvatosan és körültekintően kell elvégezni, hogy a későbbiekben magának a készüléknek ne essen bántódása.

Ha úgy döntünk tehát, hogy szeretnénk orvosolni a teljesítmény csökkenés problémáját, minden esetben szakembert hívjunk segítségül.

Azokban az esetekben, amikor már a probléma túl nagy, érdemes átgondolni azt is, hogy mennyire éri meg a régi készülékre költeni.

Sok esetben sajnos az a megoldás, hogy egy teljesen újat vásárolunk. Ezért nagyon fontos, hogy a használat során mindig figyeljünk oda a készülékre, hogy ne kelljen ilyen kényszer megoldásokat alkalmazni.

Milyen sűrűn kell karbantartani elektromos vízmelegítőnket

A karbantartás gyakorisága függ a beállított hőmérséklet magasságától, és hogy hányszor kell felmelegíteni egy nap a tartályban lévő vizet.

Általában 50-60 celsius fok az ideális melegítési tartomány, ha viszont tartósan magasabb hőmérsékleten használjuk vízmelegítőnket, gyorsabban fog vízkövesedni.

A másik jellemző probléma, ha alul van méretezve a tartály mérete, azaz nem annyian használják, ahány személynek elég lenne a tartályban lévő vízmennyiség. Ezért fontos a vízmelegítő kiválasztása, már a vásárlás folyamán.

Karbantartás lépései

✅ Vízmelegítő áramtalanítása

✅ Víz leengedése

✅ Elektronika és vezetékek leszerelése

✅ Zárófedél, alaplap leszerelése

✅ Vízkő eltávolítása

✅ Fűtőszál, anód ellenőrzése cseréje

✅ Alaplap visszaszerelése

✅ Vízzel való feltöltés, szivárgás ellenőrzés

✅ Elektromos alkatrészek visszaszerelése

✅ Bojler bekapcsolása

Hajdu bojler tisztítás - Hajdu vízmelegítő karbantartása BudapestAmennyiben ön is szeretné biztos kezekre bízni a bojler karbantartását, ne habozzon, keresse Nyári Tibor bojler szerelő szolgáltatásait.

Mi kompromisszum mentesen karbantartjuk, felújítjuk vízköves Hajdu villanybojlerét, Budapest egész területén.

A karbantartáshoz szükséges alkatrészeket folyamatosan biztosítjuk minden tisztítás és javítás alkalmával.

Nem kell attól tartania, hogy alkatrész hiány miatt meghiúsul a bojler felújítás.

Törekszünk arra, hogy mindig a legjobb ár értéken szolgáltassuk, hosszútávra a megrendelőinknek.

Mi nem gányolunk, nem barkácsolunk, régi Hajdu bojlerét rendbe rakjuk.

Telefonszámaink Több, mint 25 éve változatlanok, nem kell attól tartania, hogy munka végeztével elérhetetlenek leszünk.

A hét minden napján akár szombat vasárnap is hívhat!

Hajdu villanybojler időszakos felülvizsgálata, karbantartása Budapest +36 20 398 7569

 

Hívjon minket bizalommal

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!