+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER VÍZKŐTLENÍTÉSE BUDAPESTEN TERÉZVÁROSBAN

Ha elektromos készülékeinket ugyanúgy használjuk, mint korábban, mégis azt tapasztaljuk, hogy megnövekedett a villanyszámlánk, nem árt tudnunk, hogy mindezért a villanybojler is felelős lehet.

Ha a bojler többet fogyaszt, mint eddig, pedig nem használtuk többet, lehetséges, hogy vízköves a belseje.

Ebben az esetben nem érdemes halogatni a probléma elhárítását, hiszen ha nem teszünk ellene semmit, csak rosszabbodik a helyzet, és a
következő hónapban még magasabbra rúg majd a számla.

Ha Budapesten, a VI.-kerületben lakik, és szakemberre van szüksége a bojler vízkőtlenítéséhez, hívjon profi vízszerelőt a kerületből!

ELŐZZE MEG A KOMOLYABB VILLANYBOJLER PROBLÉMÁKAT!

Budapest VI.-kerület bojler szerelőA vízköves bojler többletfogyasztását az okozza, hogy mivel a vízkő hőszigetelésként működik, a fűtőszál nehezebben adja át a hőt, így több energiára – és hosszabb időre – van szüksége a víz ugyanolyan hőfokra való felmelegítéséhez.

Ráadásul, mivel a fűtőszál a vízkő alatt túlmelegszik, hamarabb tönkremehet, és ilyenkor már alkatrészcserére is szükség van.

Ezt érdemes megelőzni, és vízszerelő szakembert hívni. Ha a tartályban sok vízkő gyűlik össze, a víz mennyisége nem lesz elegendő. Ráadásul a vízkőben kórokozók is megtelepedhetnek, amelyek fürdéskor, zuhanyzáskor vagy mosogatáskor a bőrünkre jutnak.

HONNAN TUDHATJA, HOGY VÍZKÖVES A BOJLER?

Ha nem biztos benne, hogy a fenti probléma áll fenn, csupán a bojler nem működik rendesen, vagy a korábbinál jelentősen többet fogyaszt, érdemes felkeresnie egy vízszerelőt Budapesten, Terézvárosban, ha ön is ezen a környéken lakik, és ő kideríti, pontosan mi a baj.

De számtalan jele van annak, ha vízköves a bojler, így ha alábbiakat tapasztalja, mindenképp hívjon szakembert!

Ha a fűtőszál már nem a vizet, hanem a tartályban összegyűlt vízkövet melegíti, a bojler sokkal hangosabban dolgozik majd, mint korábban, hiszen a 100 fok fölé melegedő fűtőszál körül forrni kezd a víz.

A fentiek miatt csepegés is előfordulhat.
Ha az elektromos részekbe is víz kerül, a bojler kicsapja a biztosítékot.

Ha a fentiek alapján úgy gondolja, itt az ideje, hogy vízkőtlenítse a bojlert, keresse Nyári Tibor Hajdu bojler szerelőt Budapest VI. kerületében!

JAJ, CSÖPÖG A VÍZ A BOJLERBŐL

Nagyon sokan keresnek minket Budapest VI.-kerületéből is hogy, csöpög, folyik a víz a villanybojlerük alján lévő műanyag dobozából.

Előfordul, hogy a rozsdás víz nem csak a bojler aljából csöpög, hanem a bojler oldalán folyik végig. A víz megjelenése a bojler külső felületén mindenképp aggasztó, többségében a bojler kilyukadását jelzi.

A Hajdu villanybojlerek tartály jó minőségű acél tartállyal van ellátva zománc bevonattal, aminek a másodlagos védelmét a magnézium védőanód látja el.

A zománcozás védelmében ezért legalább két évente ellenőrizni szükséges a védőanód állapotát.
Amennyiben ezt elmulasztjuk akaratlanul is megrövidjük vízmelegítőnk élettartalmát.

Ezért fontos hogy, ne csak vízkőtelenitsük villanybojlerünket, hanem ellenőrizzük és cseréljük is a karbantartás alkalmával az anódot.

Abban az esetben ha elmulasztotta karbantartani és vízkőteleníteni Hajdu 80 literes vagy 120 literes villanybojlerét és az kilyukadt.

Hibamegállapítás után azonnal még aznap ki tudjuk cserélni a bojlert, mivel minden VI.-kerületi Terézvárosi címre felkészülten érkezünk.

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!