+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

VILLANYBOJLER HIBÁK MELYEKRE JÓ HA ELŐRE FELKÉSZŰL

Az ördögöt nem kell a falra festeni, ez evidens, ám vannak olyan, viszonylag gyakran jelentkező villanybojler hibák, melyeket jó, ha fejben regisztrál, hogyha esetleg a valóságban is találkozna velük, akkor kész terv álljon a rendelkezésére, benne a megoldás kulcsával.

A bojler kifogástalan működés esetén a fűtőbetét segítségével adott, az ön által előre beállított hőfokra melegíti fel a hideg vizes csövön keresztül érkező vizet.

vizkoves-bojlerNéha előfordul, hogy a készülék látványosan lassan melegíti fel a rendelkezésére bocsájtott vizet, sőt olykor zúgás is tapasztalható. Ez a jelenség gyakran borzolja a bojler tulajdonosok kedélyét, ám felesleges tőle túlzottan tartania. A probléma hatékony orvoslásához szakértőre lesz szüksége.

A hiba általában az átkos vízkőnek köszönhető, ami befedi a bojler fűtőszálát, csöveit, ezáltal a víz lassabban folyik át rajtuk, valamint a melegítés is több energiát vesz igénybe.

Mivel Magyarország kemény vizéről híres, így ez a probléma sűrűn előforduló társa lehet a bojler gazdáknak. Gyakorisága miatt, azonban nem szabad fél vállról vennie a jelentkező bajt, mert ha nem tesz lépéseket a karbantartás érdekében a bojler teljesen tönkre is mehet.

A villanybojler hibák javítása során rendszeresen jelentkező gond, hogy az érintett készülék tulajdonosa úgy érzi, képes egyedül orvosolni a problémát. A fenti példánál maradva elvégzi házilag a berendezés vízkőtelenítését.

Aztán, ha a kiváltó hiba továbbra sem szűnik meg, akkor tétlenül áll a helyzet előtt. Ezért ajánlatos minden esetben szerelőhöz fordulnia, hiszen adott esetben alkatrész cserére is sor kerülhet.

Előző példánkra utalva, a vízkő komoly károkat képes okozni a bojlert alkotó elemekben, így adott esetben az egyes részek komplett cseréje is indokolt, amit házilag nem tud elvégezni.

A villanybojler hibák forrása legtöbbször a vízkő, ezért ezt a szegmensét emeltük ki a bojlerrel kapcsolatos karbantartásnak. A lassuló vízmelegítés nem csak gyakorlati probléma, tehát nem csupán amiatt kellemetlen, mert a várakozással rengeteg időt veszíthet.

A következő sokk akkor éri majd, ha megpillantja az energia számláját, amely jócskán megszenvedheti az amúgy szakszerűen orvosolható problémát.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!