Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
villanybojler vízkőmentesítése Budapest II.-kerület területén

Villanybojler vízkőmentesítése II.-ker

Villanybojler vízkőmentesítése javítása Budapest II. kerületben

bojler vizkotelenites mikor kellHa Hajdu vagy más típusú villanybojlert használ II. kerületi otthonában vagy irodájában, és azt vette észre, hogy az utóbbi időben villanyszámlája jelentősen megnövekedett, a problémáért akár a bojler is felelős lehet.

Előfordulhat, hogy a készülék vízkőmentesítésére van szükség; ha erre gyanakszik, hívjon bojler szerelőt a II. kerületből, aki egyszerűen és gyorsan elhárítja a problémát.

A bojler megnövekedett fogyasztásának egyik gyakori oka a bojlerszerelők tapasztalata szerint a berendezés vízkövesedése.

Ha ezt a tulajdonos nem hárítja el minél hamarabb, a probléma súlyosodhat, és a villanyszámla tovább növekedhet.

A vízköves bojler többet fogyaszt

A vízköves Hajdu vagy bármilyen más típusú bojler azért fogyaszthat többet, mert a vízkő a készülékben egyfajta hőszigetelésként működik. Ha a fűtőszál vízköves, hosszabb idő és több energia kell ahhoz, hogy a víz adott hőfokra felmelegedjen, mintha az alkatrész teljesen új és tökéletesen tiszta lenne.

Több jel is utalhat arra, hogy vízköves a Hajdu bojler. Ha a fűtőszál a vízkövet melegíti, hiszen a szennyeződés miatt már nincs közvetlen kapcsolatban a vízzel, a készülék jellemzően sokkal hangosabban dolgozik, a fűtőszál körül forr a víz, csepeg a bojler, illetve, ha víz jut a Hajdu villanybojler elektromos részeibe, a berendezés akár a biztosítékot is kicsaphatja.

Ha ezt tapasztalja, ne elégedjen meg azzal, hogy egy kis várakozás után a bojler visszakapcsolható, és tovább működik: hívjon minél hamarabb szakembert a bojler vízkőtlenítésére II. kerület Hegyvidék területéről!

Vízkőmentesítés alkalmával ellenőrizzük az anódot is

A korrózió ellen a villanybojlerek többségében egy magnézium anód gondoskodik a tartály másodlagos védelméről.

Amit két évente célszerű ellenőrizni illetve cserélni, hogy ne lyukadjon ki az acéltartály. Az anód élettartalmát nagyban befolyásolja a melegvíz hőfoka, azaz minél magasabb hőmérsékletre állítjuk, a hőfokszabályzót annál hamarabb lefogy az anód, aminek hiányában kilyukadhat a bojlerünk.

Ha már túl késő és új bojlert kell felszerelni azt is gyári előírás szerint két évente kell vízkőmentesíteni és anódot ellenőrizni, cserélni.

Hajdu villanybojler szerelési munkák a II. kerületben

Meghibásodott Hajdu bojler javítást vállalok a II. kerületben, így vízkőmentesítést is.

A készüléket szakszerűen szerelem szét és össze, így sokkal kisebb az esély a további meghibásodásra, mintha ezt maga végezné; hiszen, ha nem ért hozzá, tönkre is tehet egy alkatrészt, miközben próbálja kiszerelni, így annak cseréjére is szükség lehet.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Ha szükségessé vált a Hajdu villanybojler javítása, vízkőmentesítése, illetve időszakos karbantartása, és a II. kerületben lakik, keressen meg most!

Érdemes minél hamarabb hívnia, hiszen ha nem teszi, a bojlerben található vízkőben baktériumok telepedhetnek meg, amelyek zuhanyzáskor a bőrére juthatnak, és veszélyeztethetik egészségét.

Bojler szerelő családi vállalkozásunk a hét minden napján akár szombat, vasárnap is várja hívását.

Ne húzza halassza a villanybojler karbantartását, előzze meg, kerülje el a nagyobb és költségesebb javításokat.

Hajdu villanybojlerek vízkőmentesítése és szervizelése Budapest II.-ker területén

Nyári Zoltán 06 20 9 420 586

Nyári Tibor 06 20 398 75 69

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569