+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Mikor vásároljon 50 literes bojlert

 

Hajdu Aquastic AQ 50 Erp bojlerAz 50 literes bojler kizárólag akkor javasolható, ha kis fogyasztású háztartással rendelkezik. Nehéz ezt létszámhoz kötni, de nagyjából az egy fő fedi le, ennek a kapacitásnak a fogyasztói oldalát.

Ám azért is jeleztük, hogy nehéz ezt így, első ránézésre megállapítani, mert nagyjából minden szokás kérdése.

Ha valaki például megszokta, hogy reggel több tíz liter vizet locsol el magára, fürdés címén, akkor annak – egy fős háztartás ide, alapvetően kis vízigény oda nem lenne elegendő ez a típus.

Ám, ha két kis vízigényű, alapvetően spórolós jellemvonású ember kerül össze, akkor könnyedén optimálisnak bizonyulhat ez a mennyiségű víz.

Rendben van, gondolhatja önmagában, de akkor milyen módon tudja megsaccolni azt, hogy vajon önnek mi a legjobb? Nos, a körülbelüli értékek bemondásával semmire sem megy, itt csak a precízen felírt, és kielemzett adatok segíthetnek.

Az eljárás úgy néz ki, hogy egy napon keresztül figyeli a felhasznált víz mennyiségét. Természetesen a kísérlet idejére érdemes olyan napot kiszúrnia, mely átlagosnak mondható, azaz melyben nincs extra aktivitás, amennyiben az nem jellemző.

Bár ez így, első ránézésre igazán bonyolultnak tűnik, de higgye el, nem az.

Megéri a fáradtságot, ugyanis a számok tudatában olyan rendszer kialakításában gondolkodhat, mely biztos, hogy maximálisan megfelel minden igényének.

Könnyű a ló túlsó oldalára átesni, és bizony akkor nem kell csodálkoznia, ha az energiaszámlák elképzelhetetlenül nagy összegeket mutatnak majd.

Egyszerű ötletnek tűnik, hogy legyen inkább nagyobb kapacitású a bojler, mi veszteni valója lehet vele, ám ez határozottan téves gondolatmenet.

Míg az 50 literes bojler pontosan annyi vizet melegít fel, és használ el, mint amennyire 24 órán belül szüksége van, addig egy nagyobb űrtartalmú tovább üzemel. A keletkező fölös vízmennyiséget pedig nem használja el, azaz duplán ráfizet erre a fenomenálisnak titulált ötletre.

A mérések, azonban útba igazíthatják, és ha minden szám afelé tendál, hogy önnek tökéletesen elegendő az 50 literes bojler, akkor ne is válasszon mást, csapjon le a kínálkozó lehetőségre, és aknázza ki a benne rejlő pozitívumokat.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!