+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Melegvíz beállítása

A vízmelegítést érdemes megterveznünk, még mielőtt elhamarkodottan döntenénk egy típus mellett. Abban az esetben, hogyha villamos energiával szeretnénk megoldani melegítési gondjainkat, akkor számolnunk kell az árakkal, melyek ennél az energia fajtánál a legkiemelkedőbbek.

A fő szempont a minőség mellett az energiatakarékosság. Az Aquastic bojler alkatrészek alkalmazásával előbbi kitétel maximálisan garantálható, míg utóbbira is rá tudunk fókuszálni.

A mosogatáshoz átlagosan 10-20 liter víz, 60 C hőmérséklet, és 6-10 liter/perc intenzitás szükséges.

Tusolás esetében a hőmérséklet 40 C-ra változik, míg 30-40 literre a felhasználandó víz mennyisége.

A kézmosó esetében mind az intenzitás (2-5 liter/perc), mind a hőmérséklet (38 C), mind a víz mennyisége csökken. (mindössze 2-4 liter)

HAJDU AQUASTIC BOJLER BEÁLLÍTÁSA

Természetesen az értékeken sokat változtathatnak az egyéni szokások, szükségletek, és adottságok. Ahol például van lehetőség kádas fürdésre ott jóval nagyobb intenzitás, és vízhozam szükséges, mint a tusolás esetében.

Az Aquastic bojler alkatrészek képesek ezeknek a feltételeknek is maradéktalanul megfelelni, amellett, hogy nagy teljesítményük, megbízhatóságuk mellett minőségük is garantálható.

A melegvíz-fogyasztás személyre lebontva is érdekes statisztikával szolgál. Talán nem is gondolnánk, de egy kevés csapolóval ellátott család is naponta 10-30 liter vizet használ fel, fejenként, 60 C-n.

Az már csak hab a tortán, hogy egy sok csapolóval ellátott család esetén ez a szám napi 80 liter is lehet. Így különösen fontos, hogy hogyan állítjuk elő a szükséges mennyiséget, miben tároljuk azt úgy, hogy veszteségeinket minimalizálni tudjuk.

Amennyiben a takarékosság az elsődleges szempontunk fontos lehet figyelembe vennünk, hogy milyen vastag a tároló hőszigetelése, azaz, hogy az un. rendelkezésre állási energia több, vagy kevesebb, 65 C esetében mennyi a tároló energiafogyasztása, ha mi nem fogyasztunk?

Ha a fenti pontokra fókuszálunk a vízmelegítési hálózat megtervezésénél, akkor biztosak lehetünk abban, hogy rendszerünk energiatakarékosan fog működni, a garantált minőségről pedig az Aquastic bojler alkatrészek gondoskodnak majd!

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!