+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Magnézium Védőanód ellenőrzése és cseréje Budapest

 

Magnézium védőanód Hajdu bojlerhezA megfelelő állapotú magnézium védőanód szerepe igen fontos, hiszen megelőzhetjük és elkerülhetjük a bojler kilyukadását.

Védőanód villanybojlerünk zománcozott tartályának belső felületét védi a korróziótól.A vízmelegítő javítását és karbantartását mindenképp bízzuk korrekt és tapasztalt szakemberre, mivel ha nem ellenőrizzük időközönként vízmelegítő anódját az a tartály kilyukadásához vezethet.

Nagymértékben csökkenti a bojler üzemeltetése során a kóboráram következtében kialakuló elektrokémiai korróziót.

Figyelnünk kell arra is hogy a anód élettartalma a bojlerünk tartályának nagyságától is függ, azaz más megfelelő nagyságú anód kell egy 80 literes és más egy 120 literes villanybojlerhez.

Mivel minél nagyobb a vízmelegítő tartálya annál nagyobb védőanóddal kell ellátni a megfelelő védelem eléréséhez. Ezen felül nagyban befolyásolja az anód élettartalmát a víznek a minősége is.

A védő hatása annak köszönhető, hogy a magnézium gyengébb illetve kevésbé nemesebb anyag mint az acéltartály így a káros folyamatok az anódban lévő magnéziumot korrodálják.

Ami beleoldódik a tartályban lévő vízbe és a zománcbevonat apro pólusait kitöltve csökkentik a tartály korrodálását.

Ezért nagyon fontos ,hogy tartályunk védelmében időközönként ellenőrizzük az anód állapotát, meglétét.

Magnézium védőanód hiányában kilyukad a villanybojler!

korrodált bojler anód hiányMert ha megszűnik az anód jótékony hatása a vízmelegítő tartálya kerül veszélybe, aminek a felületén utat talál a korrózió, akkor már vissza fordíthatatlan folyamatok indulnak meg a tároló belső zománc bevonatán, és előbb utóbb az acél tartály is korrodálódik,kilyukad.

Ezek után már látjuk, hogy miért érdemes jó minőségű kellő alkatrész utánpótlást biztosító gyártó bojlerét választani, megvásárolni.

Érdemes tehát időt és energiát fordítani a kisebb javításokra, valamint a megelőzésre is, hiszen csakis ebben az esetben használhatjuk hosszú távon a készülékünket.

Abban az esetben, ha saját kezűleg nem tudjuk elvégezni a megelőző ellenőrzéseket érdemes szakembert is házhoz hívni, hogy évente egyszer nézze át a vízmelegítő rendszert, hiszen találhat olyan rejtett hibákat, melyeknek az idő előtti orvoslása rengeteg idegeskedéstől és kellemetlenségtől óvhat meg minket.

Hajdu bojler magnézium védőanód cseréje Budapest

Villanybojler felújítás vízkőtelenítés magnézium védőanód cserévelBízza ránk Hajdu villanybojlere karbantartását, javítását, mert mi mindig kellő gondossággal végezzük a vízkőtelenítést.

Mert mi minden alkalommal ellenőrizzük, illetve cseréljük a bojler anódot, hogy sokáig ne keljen a bojler cserére gondolni.

Családi vállalkozásunk kizárólag Hajdu villanybojlereket szervizzel, ezért nagy típus ismerettel rendelkezünk minden felmerülő probléma esetén.

 

 

Hívhat minket akár szombat vasárnap is, Budapest összes kerületében számíthat ránk.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Magnézium védőanód cseréje Budapest kerületeiben

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!