+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

LYUKAS CSÖPÖGŐ BOJLEREK CSERÉJE BUDAPEST XIX. KERÜLETÉBEN

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

19.-kerület bojler szerelés KispestLyukas bojlerek cseréje XIX.-ker Kispest területén szombat vasárnap is!

Ha azt tapasztalja, hogy a meleg vízkészítésre használt Hajdu vagy más márkájú villanybojlere kilyukadt vagy csöpög, érdemes azonnal szakembert hívnia a megjavíttatásához, mielőtt még komolyabb probléma keletkezne, amelynek elhárítása jelentős összegeket emészthet fel.

A villanybojler meghibásodása főként télen jelent nagy problémát, de más évszakokban is nagyon kellemetlen.

Ha a készülék nem melegíti fel a vizet vagy csak túl lassan, kénytelenek vagyunk hideg vízben fürödni, vagy rengeteget várni arra, hogy végre mehessünk zuhanyozni.

Ha a bojler tökéletesen működik, a tartályban lévő vizet a fűtőbetét segítségével rövid időn belül felmelegíti a kívánt hőfokra, közben nem csöpög, és nem zúg hangosan.

A BOJLER ALKATRÉSZEINEK CSERÉJÉRE IS SZÜKSÉG LEHET

Gyakori hiba, hogy a készülék zúg működés közben, vagy nagyon lassan melegíti fel a vizet. Ha nem hívjuk ki a szerelőt emiatt, a berendezés előbb-utóbb akár teljesen tönkremehet.

A probléma oka valószínűleg az, hogy a bojler belseje vagy a fűtőszála vízköves. Emiatt a berendezés nem tudja felmelegíteni a vizet, vagy csak több energiával.

Ennek következtében vízszámlánk jelentősen megnövekszik. Ilyenkor el kell távolítani a szennyeződést a bojler belsejéből.

Ehhez érdemes szerelőt hívni, hiszen ő meg tudja állapítani, hogy elegendő-e a tisztítás, vagy ki is kell cserélni valamelyik alkatrészt, például az anódot, az anódszárat, a zárófedél vagy a fűtőbetét tömítését, illetve a kábeleket.

BOJLER SZERELŐ SZAKEMBER BOJLERJAVÍTÁSHOZ KISPESTEN

Ha önnek nincsenek elektronikai és vízszerelői ismeretei, vízköves, lyukas vagy csöpögő bojlerének megjavításához hívjon vízszerelőt a XIX. kerületből.

Bármilyen, az elektromos vízmelegítővel, villanybojlerrel kapcsolatos problémát elhárítok rövid határidővel, akár 1-1,5 óra alatt.

A lyukas, csöpögő bojlerek cseréjén, az új bojlerek bekötésén és felszerelésén kívül például anódcserét is vállalok Kispesten.

Az anódrúd a bojler fontos alkatrésze, amely megvédi a készüléket a rozsdásodástól. Ha ez elfogy, a berendezés korrodálódik, sőt, akár ki is lyukadhat, és a belsejében lévő víz csöpögni kezd.

Ilyenkor nem érdemes halogatnia a javítást, hiszen ezzel elkerülheti azt, hogy a készülék teljesen tönkremenjen. Ha a XIX. kerületben keres bojler és vízszerelőt, hívjon fel most!

Az alábbi bojlerszerelő szolgáltatásokat biztosítjuk a 19.kerületi Kispesti otthonok, irodák, éttermek, üzletek részére.
– Hajdu villanybojler felszerelés, bojler csere
– Régi és új forróvíztároló karbantartás, vízkőtelenítés
– Fűtőszál, és anód csere
– Bojler hőkorlátozó csere
– Bojler hőfokszabályzó csere
– Csöpögő bojler biztonsági szelep csere
– Nyomáscsökkentő beszerelés bojler elé
– Alkatrész beszerzés, beszerelés
– Teljeskörű Hajdu villanybojler javítás garanciával
– Konyhai mosogató alatti illetve mosogató feletti szabadkifolyású és zárt rendszerű vízmelegítők cseréje, felszerelése

NYÁRI TIBOR KISPESTI HAJDU VILLANYBOJLER SZERELŐ 06 20 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!