Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Mit tegyek nem fűt a bojler nincs melegvíz

Mi történik akkor, ha a villanybojler nem fűt?

bojler javitas nyari tiborHa azt tapasztalja, hogy a villanybojler nem fűt Budapest 13. kerületi otthonában, akkor a legjobb, amit tehet, ha tárcsáz minket!

De mégis mi lehet az oka ennek az oly sűrűn tapasztalt jelenségnek? Az a tény, hogy a bojler nem fűt több dologra is utalhat. A szerkezet roppant hasznos, ha túlmelegszik a hőkioldó kapiláris érzékelője és a biztonságos üzemelés veszélybe kerül, akkor leáll elveszi a áramot a fűtőszálról..

A hőkioldó kiold és a felfűtés megáll, vagy el sem indul. A hangsúly tehát a biztonságon, az ön biztonságán van. Azzal ugyanis, hogy a készülék mintegy „megtagadja” a munkát megelőzi a balesetek kialakulását. Ha ez nem így lenne, akkor könnyen történhetne tűzeset az otthonában, de az áramütés lehetősége is fenn állhatna az elektromos vezetékek túlmelegedése, szétolvadása miatt.

Egy részről tehát határozottan pozitív tény, hogy a bojlere nem végzi el a feladatát. Nyilván a gyakorlat szempontjából roppant bosszantó a helyzet, különösen, ha első ránézésre nem ismeri a kiváltó okokat.

Mit tegyek a villanybojler nem fűt, nincs melegvíz?

 Ez nem az a terület, ahol önnek érdemes lenne barkács felszerelésével belevágnia a javításba, mert komoly problémák merülhetnek fel útközben, melyek helytelen orvoslása tovább fokozhatja az amúgy sem túlságosan rózsás helyzetet. Ha nem fűt a villanybojler, akkor a legjobb, ha megismerkedik a vízkővel! Természetesen általános érvényű kijelentéseket nem tehetünk, mivel minden szituáció más és más.

bojler vizkőtelenítés BudapestDe az esetek többségében, ha a bojler nem hajlandó felfűteni, annak a vízkő az oka. Az átkos magyar kemény víz, ami egyébként fogyasztás szempontjából áldott, a vízátfolyással üzemelő készülékeknek igazi sorscsapás. A hő hatására kicsapódó ásványi anyagok lerakódnak, és vízkő réteget alkotnak. A csövek épp ugyanúgy érintettek, mint a fűtőszálak.

Ha a villanybojlere nem fűt Budapest 13. kerületében akkor bátran hívjon minket!

A lerakódott vízkő azért nagyon alattomos, mert eleinte nem ad hírt magáról. Azaz nem fogja tudni felfedezni. Ám amikor elkezdődnek a problémák például kevesebb melegvizet ad a bojler vagy éppen túl sokáig tart a felfűtés, akkor már jócskán elharapódzott a helyzet. A végső fázisban abszolút nem fűt fel a szerkezet.

A hőkioldó dolga gondoskodni arról hogy leállítsa a bojler fűtését ha eléri a 110 celsius fok környéki hőmérsékletet. Általában ez akkor következik be, ha a fűtőszálra rakódót, és a bojler aljában összegyűjt vízkő miatt a víz nem tudja hűteni a merülőcsőben lévő hőkorlátozó érzékelőjét.

Villanybojler szerelés, bojler javítás Budapest 13. kerület területén

Családi vállalkozásunk több évtizede javítja és szervizeli a XIII.kerületi Hajdu bojlereket. Angyalföld területén minden olyan háztartás igénybe veheti bojler szerelő szolgáltatásunkat ahol Hajdu villanybojler készíti a forró vizet. Hívjon akár most, hogy elkerülje villanybojlere leállását. Bojler javítás Budapest XIII.-kerületében a hét minden napján azaz szombat vasárnap is.

Bojler hőkioldó vissza kapcsolása, cseréje Budapest
Bojler hőkioldó vissza kapcsolása, cseréje : 06-20-398-7569

Nyári Tibor villanybojler szerelő