Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Gumikesztyű és maszk

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírussal kapcsolatos előírások és óvintézkedések szigorú betartásával szolgáltatásaink zavartalanul működnek.

FOKOZOTT HIGIÉNIAI PROTOKOLL

Munkatársaink mind a felmérés, mind pedig a bojler szerelés és csere során arcmaszkot, és kesztyűt viselnek, és természetesen nagy odafigyeléssel, elővigyázatossággal dolgoznak, tekintettel továbbá a megfelelő távolság betartására.

Természetesen a munkaterület gyakori szellőztetésére is gondosan ügyelünk.

Családi vállalkozás révén stabil, fix munkatársakkal dolgozunk, így attól sem kell tartani, hogy olyan embereket közvetítünk ki, akiknek a háttere és egészségügyi állapota ismeretlen számunkra.

Mire figyeljenek Önök?

Azt tanácsoljuk, hogy a szerelés idejére Önök is vegyék fel a maszkot, illetve hasznos, ha rendelkeznek kisebb bankjegyekkel, netán apróval, hiszen így nem kell visszajárót adni, amivel tovább csökkenthető a személyes érintkezés.

Ha problémája van a bojlerével, vagy kérdése, kérése van, hívjon minket bátran, hiszen mi az Ön egészségét és biztonságát szem előtt tartva dolgozunk.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy zavartalan működésünk mellett a bojler cseréhez, szereléshez és javításhoz a megfelelő eszközeink és Hajdu bojlereink hiány nélkül rendelkezésre állnak.

Keressen bizalommal!

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569