+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu ZV fekvő bojler Lehet-e a villanybojlert vízszintesen szerelni

 

Hajdu ZV fekvő bojler felszerelése Budapest

Hajdu ZV fekvő bojler vízszintes szereléssel. Gyakran felmerül a felhasználók körében az a kérdés, hogy lehet-e a villanybojlert vízszintesen szerelni.

Ez a téma azért élvez prioritást, mert többnyire a vízszintes szerelést azok kérik, akiknek egész egyszerűen, helyhiány miatt nincs lehetőségük a hagyományos elhelyezésre.

Tehát ebben az esetben gyakorlatilag a meleg víz léte, vagy nem léte a tét. Az persze csak még inkább növeli a bizonytalanságot, hogy számos, téves elképzelés, pletyka kering a köztudatban azokról, a nem létező hátrányokról, melyekkel az így elvégzett szerelés jár.

De hogy előbb a feltett kérdésre adjuk meg a feleletet: természetesen probléma, akadály nélkül lehet a villanybojlert vízszintesen szerelni.

A bojlereket gyártó cégek rengeteg típusból kínálnak „elfektetett” verziót, tehát attól sem kell tartania, hogy majd nem tud ideális eszközt választani, a kínálat kicsinysége miatt.

Azon sztereotípiák miatt nem kell aggódnia, melyek riogatják a felhasználókat kezdve azzal, hogy a vízszintesen beüzemelt gépben lényegesen nagyobb a vízkövesedés, zárva azzal, hogy ezek a szerkezetek gyorsabban romlanak el, hibásodnak meg.

Néhány tényt ettől függetlenül érdemes megemlítenünk, hiszen a vízszintes szerelés nem csak a helykihasználás szempontjából tér el a hagyományos módszertől.

A víz nem képes úgy berétegződni fekvő helyzetű berendezés esetén, mint amikor függőleges bojlerről beszélünk, ezért a csapolás során a hideg víz hamarabb keveredik össze a felmelegített vízzel, tehát viszonylag gyorsan kihűti azt.

De akkor mégis mi a megoldás? A problémakört laboratóriumokban is kutatták, ahol kimutatták, hogy a víz melegítésének hatásfoka 30%-kal kevesebb a vízszintes, mint a függőleges bojlerben.

Azaz, ha ön eddig úgy számolt, hogy egy 150 literes bojler épp elegendő lenne háztartása számára, akkor úgy tudja kihúzni a jelenség méregfogát, ha nagyobb tartállyal rendelkező fajta mellett dönt. Így kiküszöbölhetővé válik a beáramló hideg vízből adódó kényelmetlenség.

Végül tehát két pozitív hírrel is szolgálhatunk önnek, hiszen a „lehet-e a villanybojlert vízszintesen szerelni” kérdésre igen a válasz, és az esetlegesen, az üzemelés módjából származó hátrányokat könnyen kivédheti.

Hívjon minket bizalommal

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdu ZV fekvő bojler bekötése, cseréje Budapest

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!