+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU Z 120 LITERES ERP BOJLER CSERE ÁRA BUDAPESTEN

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

120 literes villanybojler árak: milyen tényezők befolyásolják az árakat

 

A Hajdu Z 120 literes villanybojler a legjobb választás, ha több fogyasztási ponttal rendelkezik otthonában és szeretné, hogy a melegvíz mindig elérhető legyen mindenki számára. A 120 literes kapacitás biztosítja, hogy a család minden tagja számára azonnal elérhető legyen meleg víz, még akkor is, ha egyszerre több fogyasztási pont van használatban.

A Hajdu 120 literes villanybojler a tökéletes megoldás, ha a fent említett kritériumokat keresi. A Hajdu bojler magas energiahatékonysággal és hosszú élettartammal rendelkezik, így megtakarítja pénzét és biztonságosan használhatja.

Sok háztartás nem engedhet meg magának egyik napról a másikra egy vízmelegítő rendszer cserét, így fontos, hogy tudjanak előre tervezni a családi büdzsében.

Ahogy minden szakma esetében, itt is érdemes az árakon túl is megvizsgálni néhány dolgot a kivitelező brigádról, hogy megtudjuk, milyen szolgáltatások kerülnek be egy-egy árcsomagba.

Így lehet, hogy egyes helyeken egy Hajdu Z 120 Erp villanybojler csere ára olcsóbb lesz ugyan, viszont nem tartalmaz majd annyi szerelési szolgáltatást, melyekért lehet külön árat számolhatnak fel.

S az is megeshet, hogy a kedvezményeket pedig a silányabb minőségű alapanyagokkal próbálják majd kompenzálni a szerelési feladatok során.

Nálunk, a legtöbb típusú villanybojler csere, s az ehhez tartozó egyéb szerelési feladatok árai mind transzparensek, de mivel előzetesen mindig írunk árajánlatot, így még a munkálatok elkezdése előtt minden ügyfelünk tisztában van a várható költségekkel.

A legtöbben nem rendelkeznek olyan nagy járművel, amivel könnyedén és biztonságosan lehetne a 120 literes villanybojlert szállítani, így mi fontosnak tartjuk azt, hogy a munkadíj tartalmazza a kiszállítást, illetve természetesen a parkolás díját is Budapesten.

A munkadíj magában foglalja még a villanybojler leeresztését és elektromos ki- és bekötését, valamint az előzetesen megbeszélt munkálatokat, melyek egyéb szerelést igényelnek.

Ekkor kerülnek beépítésre azok az alkatrészek, melyeket előzőleg feltüntettünk az árajánlaton, de ez csak akkor szükséges, ha az állapotfelmérés után ezt így ítéljük meg.

Ezután üzemeljük be az új Hajdu Z 120 Erp villanybojlert, mely teljesen használatra kész, hogy Önnek se a vásárlással, a kiszállítással, a régi leszerelésével, a kiegészítendő feladatokkal, ahogy az új bojler beüzemelésével se kelljen foglalkoznia.

A bojler nem megfelelő bekötése rendellenes működéshez vezethet, ami azt eredményezheti, hogy a bojler a több évtizedes megbízható működés helyett idejekorán tönkre mehet.

Kerülje el ezt, s hívja inkább a +36 20 398-7569-es telefonszámon több évtizedes tapasztalattal rendelkező bojler szerelő brigádunkat!

MIÉRT VÁLASSZ MINKET A VILLANYBOJLER CSERÉHEZ

Nyári Tibor bojlerszerelő✅ Vedd fel velünk a kapcsolatot, A-Z-ig elintézünk mindent!

✅ Helyszínre szállítjuk, szakszerűen, időhatékonyan kicseréljük a bojlert.

✅ Nem kell külön vízvezeték- villanyszerelő!

✅ Rugalmasan alkalmazkodunk – add meg a megfelelő időpontot!

✅ Szükség esetén visszatérünk – szervizelünk, karbantartunk, javítunk!

✅ 5 millió forintig teljes körű kár- és felelősségbiztosítás rendelkezünk.

✅ Elismerjük a márka minőségét – a Hajdú Bojler csere a kisujjunkban van!

MIT TARTALMAZ A HAJDU Z 120 ERP VILLANYBOJLER CSERE ÁRA

Hajdu Z 120 Erp villanybojler csere ára Budapest✅ A kiszállás árát, a parkolás díját Budapesten.

✅ A Hajdu Z 120 Erp villanybojler árát helyszínre szállítva.

✅ A régi villanybojler leeresztését, leszerelését.

✅ Elektromos ki- és bekötést.

✅ Meglévő vízoldali szerelvények le- és felszerelését.

✅ A bojler bekötését, vízzel való feltöltését, beüzemelését.

✅ A régi villanybojler elszállítását.

Ha szeretné probléma mentesen lecserélni régi Hajdu Z 120 literes villanybojlerét keressen bármely elérhetőségünkön, vagy kérjen visszahívást.

A hét minden napján dolgozunk, ezért hívhat akár szombat vasárnap is.

Hajdu villanybojlerek szerelésére, cseréjére szakosodott családi vállalkozásunk évente több mint 700 villanybojler javításában, és több mint 800 villanybojler cseréjében segít Budapesten.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!