+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A konkrét villanybojler szerelési árak mindig az adott probléma, és természetesen a környezet függvényei. Nem mindegy milyen típusú, hány literes bojlerről beszélünk, ahogy a teendők listája sem mellékes. Így általános szerelési árat mondani lehetetlen, ám cégünk különböző csomagokat kínál megrendelőink számára, annak érdekében, hogy könnyebb legyen a választás, és a mérlegelés.

Adott gond esetén a kiszállási díjjal érdemes kalkulálni, hiszen a parkolás, és az üzemanyag költségét fel kell számolnunk. A nagy javítások során a fűtőszál, az anód cserélésre kerül, emellett pedig vízkőtelenítést végzünk.

Természetesen a munkadíjak nagyban függnek attól, hogy hány literes bojlerről beszélünk. Más-más árkategóriába tartoznak az 50-80 literes, 100 literes, és 120 literes bojlerek. Amennyiben szükséges új tömítéseket is alkalmazunk. Váratlan helyzetben egyéb alkatrészek beszerzésével orvosoljuk a problémát, mely anyagköltsége a megrendelőt terheli.

VILLANYBOJLER SZERELÉS ÁRAK BUDAPEST

Leggyakrabban a villanybojler vízkövesedése okozza a meghibásodásokat. Ez bizonyos régiókban még jellemzőbb, ahol a víz keménysége kiemelkedő.

Amikor a villanybojler korrodálódik, azaz vízkő áldozatául esik romlik a teljesítménye amellett, hogy az energia számla nő. A villanybojler szerelési árak megállapítása függ a probléma súlyosságától is. Az árainkat, és csomagjainkat tartalmazó listából Ön is ki tudja választani a megfelelő ár-érték arányú szolgáltatást.

De hogy milyen sokféle lehet egyetlen probléma, álljon itt példának a vízkőtelenítés folyamata. A villanybojlert mindenek előtt le kell eresztenünk, hogy hozzá tudjunk férni.

A korrodáltság mértéke nagyon változó lehet, így akár teljes anód, anódtömítés, fűtőszál, fűtőszáltömítés, és bojler alaplap tömítés cserére is sor kerülhet.

Abban az esetben, hogyha a vízkő nem rongálta meg a bojlert olyan nagymértékben, akkor a tömítéseket nem cseréljük – ennek szükségességét abszolút az adott szituáció dönti el.

Végül a tisztítást követően feltöltjük a rendszert vízzel, hogy újra üzemképes legyen a vízkőtől felszabadult bojler.

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!