+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu villanybojler kontra vízkő

 

AVAGY MIÉRT VÍZKÖVES A VILLANYBOJLER?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

bojler vízkőtelenítés, vízkő eltávolítás BudapestAz, hogy a kemény víz Magyarország egyik védjegye nem is lehet kérdés, s azok számára, akik villanybojlert használnak nem meglepő információ, hanem sok tapasztalatot kiváltott, kellemetlen tény.

A vízben található ásványi sók ugyanis szívesen csapódnak ki hő hatására, azaz vízkő formájában élik tovább életüket.

Ezzel a láncreakcióval nem lenne baj, ha a Hajdú bojler épségét nem veszélyeztetné, ez az „áldásos” folyamat.

A kávéfőzők, és egyéb, elektronikai eszközök, melyek vízátfolyással, és hővel dolgoznak hamar megérzik a víz keménységének hátrányait, éppen ezért a tulajdonosoknak gyors, tartós megoldásra van szükségük.

De mi lehet ez, a jolly joker alternatíva?

Természetesen csak egyetlen módon tehet Hajdú bojlere egészségéért, ha nagy figyelmet szentel a vízkőtelenítésre.

Hogy mikor jött el az idő, azt a használat során érezni fogja, de álljanak itt a leggyakoribb indikátorok:

VÍZKŐ ELTÁVOLÍTÁSA HAJDU VILLANYBOJLERBŐL

1. Az idő
Önmagában az a tény, hogy bojlerét folyamatosan hadirendbe állítja egy bizonyos idő elteltével, természetesen magával vonja a vizkövesedés rémét. Ez az egyedi paraméterektől, és a hőfoktól függően 1-2 év is lehet.

2. Konkrét meghibásodások
Az alaplap elhasználódása, azaz kilyukadása, vagy épp a hőkorlátozó szétkapcsolása egyértelműen jelzi: megérett a Hajdú bojler némi karbantartásra.

3. A nem fűtő fűtőbetét
A leggyakrabban ismételt, vízkövesedésre utaló tünet, amikor már belepi a fűtőbetétet a vízkő, sístergő hangott ad ki a bojler fűtés alkalmával.

A megnövekedett vízkő mennyíség miatt túlmelegedhet a fűtőszál környezete ami következtében sérülhetnek az alaplap és a fűtöbetét tőmítések és csöpögés alakulhat ki. Rendszeres karbantartással elkerülhetjük a nagyobb problémákat.

4. Törött vízcső
Amikor hamar elfogy a melegvíz a bojlerből. A bojlerben lévő melegvízcső repedése,eltörése okozza azt a problémát amikor néhány tízliter melegvíz után egyre hidegebb víz folyik ki a csapokon keresztül.

A Hajdú villanybojlerben eltörött meleg vízcső egyértelműen azt mutatja, hogy a rendszerben felütötte kőkemény fejét a vízkő, s már konkrét, súlyos nehézségeket produkál.

A fenti felsorolás pazarul bemutatja a vízkő áldatlan tevékenységének súlyos következményeit. Nyilván a központi vízlágyítás is egy módszer, amivel a gyökerét szüntetheti meg a problémának, de ha már megtörtént a baj, akkor az egyetlen megoldás, ami segítséget jelenthet a vízkőtelenítés.

Amennyiben az alkatrészek irreverzibilis módon sérültek úgy, azok pótlását mindenekelőtt szakember közreműködésével meg kell oldania, ami a Hajdú villanybojler esetén, a könnyű alkatrész beszerezhetőség miatt nem okozhat nehézséget.

 

Hajdu bojler tisztítás BudapestRÉGI BOJLERE SOKAT FOGYASZT? NINCS ELEGENDŐ MELEGVÍZ?

Ezek a problémák utalhatnak a villanybojler túlzott vízkővesedésére is.

Szakembereink a bojler karbantartása alkalmával alaposan átvizsgálják a készüléket, ellenőrzik a fűtőszálat, valamint a többi fontos alkatrészt és funkciót.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk a problémákat és megbízható megoldásokat kínáljunk.

Bízza ránk Hajdu villanybojlere karbantartását, javítását!

Családi vállalkozásunk a hét minden napján elérhető, és szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Tapasztalt szakembereink megbízható és alapos munkát végeznek, hogy biztosítsák a Hajdu villanybojler hatékony és megbízható működését.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!