+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu villanybojler felújítása hogy sokáig bírja

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Mikor szükséges a Hajdu villanybojler felújítása. A Hajdu bojlerek köztudottan jó minőségű, megbízható, strapabíró vízmelegítő készülékek, így kellő odafigyeléssel, rendszeres karbantartással és szervizeléssel akár hosszú évtizedeken keresztül is kiszolgálhatnak minket anélkül, hogy meghibásodnának.

Budapest VII. kerület bojler vízkőtelenítésEzért sokszor csak okkor jut eszünkbe a Hajdu villanybojler felújítása, karbantartása amikor már bajvan. Itt természetesen a kellő odafigyelésen van a hangsúly, hiszen vannak olyan külső tényezők, amelyek az elhanyagolás következtében erőteljesen befolyásolhatják egy elektromos bojler működését és élettartamát.

Fontos tényező például, hogy hány személyt szolgál ki nap mint nap a készülék, milyen magas hőmérsékleten használják, illetve, hogy mennyire kemény a víz az adott környéken. Van, hogy a készüléken már csak a csere segíthet, azonban vannak esetek, mikor egy bojler felújítással még orvosolható a probléma. 

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

MIKOR SZÜKSÉGES A VILLANYBOJLER CSERÉJE, ÉS MIKOR ELEGENDŐ „CSAK” FELÚJÍTANI?

Erre a kérdésre nehéz válaszolni, hiszen minden eset, minden probléma és meghibásodás egyedi és más dolgok következtében merül fel.

A szakembereink természetesen könnyedén fel tudják mérni, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás, mind a pénztárcánk, mind pedig a villanybojler további működése szempontjából, egy példával azonban mégis szemléltethető, hogy nagyjából mire számítsunk a villanybojler meghibásodása esetén:

Egy több mint 20 éve üzemelő meghibásodott elektromos bojler, amelynek elhanyagolták a karbantartását, azaz legsűrűbben 5-7 évente volt karbantartva, nyilvánvalóan cserére szorul.

Ezzel szemben, ha a problémás készülék még csak 10-15 éves, rendszeresen, tehát legalább 2-3 évente látta szakember, az még teljes mértékben menthető, valószínűleg egy átfogó felújítással orvosolható a probléma.

 

MIBŐL ÁLLHAT EGY HAJDU VILLANYBOJLER FELÚJÍTÁSA?

Az, hogy pontosan „mit tartalmaz” egy bojler felújítása, attól függ, hogy a különböző alkatrészek milyen állapotban vannak, illetve hogy pontosan mely részeket érinti a meghibásodás. Ettől függetlenül beletartozhat az aktív anód csere, a villanybojler fűtőszál cseréje, a bojler alaplap cseréje, a hőkorlátozó cseréje stb., a bojler vízterében lévő alkatrészek tehát általában teljesen megújulnak.

Ha bojler felújításáról van tehát szó, keressen fel minket bátran, hiszen mi nem csak vízkőtelenítjük bojlerét, hanem fel is újítjuk!

 

HAJDU VILLANYBOJLER FELÚJÍTÁSA, PROFI VÍZKŐTELENÍTÉS CSOMAG KERETÉBEN.

Felhívjuk figyelmét profi vízkőtelenítés csomagunkra mely keretében nem csak vízkőtelenítjük Hajdu villanybojlerét hanem a tároló vízterében lévő alkatrészeket kicseréljük.

A fűtőszál és a magnézium anód cseréjével teljesen megújulnak a bojler vízterében lévő alkatrészek, így hosszabb távon fog meghibásodás nélkül üzemelni Hajdu villanybojlerünk.

Nem kell attól tartanunk, hogy vízkőtelenítés után a visszaszerelt régi fűtőbetét külső köpenye esetleg megsérül és megreped.

Ha ez bekövetkezik, újra ki kell hívnunk a hiba elhárításához a villanybojler szerelőt, ami többlet költséget fog jelenteni.

Mert soha nincs garancia arra, hogy egy régi viseltes használt alkatrész meddig fog hibamentesen működni karbantartást követően.

Hajdu villanybojler karbantartás és felújítás – Hívjon minket

Családi vállalkozásunk szívesen segít Önnek a régi Hajdu villanybojlerek karbantartásában és felújításában. Ha problémája van elektromos forróvíz tárolójával, vagy vízkőtelenítésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Miért válasszon minket?
• Tapasztalt szakemberek: Családi vállalkozásunk széleskörű tapasztalattal és szaktudással rendelkezik a Hajdu villanybojlerekkel kapcsolatban.

• Rugalmas időpontok: Hívhat minket a hét bármely napján, hogy együtt kiválasszuk a megfelelő időpontban.

• Professzionális szolgáltatás: Minden munkánkat gondosan és precízen végezzük el, hogy a villanybojler hosszú távon megbízhatóan működjön.

• Vízkőtelenítés: Ha a bojlerét vízkőteleníteni szeretné, szakembereink hatékony módszerekkel távolítják el a vízkő lerakódásokat, hogy javuljon a bojler hatékonysága és élettartama.

Ha bármilyen problémája van a Hajdu villanybojlerével, forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk róla, hogy a legjobb megoldást kapja.

 

Örömmel segítünk a Hajdu villanybojlerének karbantartásában és felújításában

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!