+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu villanybojler felszerelése telepítése

 

Hajdu villanybojler felszerelése BudapestHajdu villanybojler felszerelése telepítése cseréje Budapest akár szombat vasárnap is.

Otthonuk melegvíz-ellátottsága biztosításához sokan választják a villanybojlert, amely valóban az egyik legolcsóbb megoldás.

A villanybojler bekötése előtt azonban érdemes tájékozódnia arról, mekkora a háztartás melegvíz igénye, és hogy a meglévő elektromos hálózat terhelhetősége elbírja-e a választott készülék teljesítményét.

Egy négytagú család számára egy 80-120 literes bojler már elég lehet. Ennek felfűtési ideje mérettől függően 2-4 óra. Amennyiben 16 A-es megszakítóval rendelkező villanyóránk van, a villanybojler felszerelésekor a készülék számára külön vezetékre van szükség.

A fekvő villanybojler bekötése kizárólag helyhiány esetén javasolható, ugyanis ennél a bojlertestben lévő meleg víz hamarabb összekeveredik a hideggel, így nem lehet sokáig elhasználni.

Nem mindegy, hány vízvételi helyet szeretnénk kiszolgálni

A megfelelő típusú bojler kiválasztásánál azt is figyelembe kell vennünk, hány vízvételi helyet szeretnénk ellátni a berendezéssel.

Amennyiben egyetlen vízvételi helyet – például egy kézmosót – kell kiszolgálni, elegendő egy 5-10 literes villanybojler. Több vízvételi hely ellátásához viszont már 80-120 liternyi meleg víz kell.

Az olcsó olasz bojlerek jellemzően nem bírják sokáig, és nem is javíthatók. A más külföldi modellek már jobbak, azonban alkatrész-ellátottsága ezeknek sem megoldott.

Így a legjobb választás egy magyar villanybojler, hiszen meghibásodás esetén a tönkrement alkatrészek cseréje egyszerűbb. A zománcozott hengerpalásttal rendelkező korszerű bojlerekre akár 7 év garancia is jár.

Legfeljebb 60 fokra állítsuk a villanybojlert

Növelhetjük a Hajdu villanybojler bojler élettartamát, ha a hőmérsékletet legfeljebb 60 fokra állítjuk, és rendszeresen gondoskodunk a készülék karbantartásáról.

Az elektrokémiai korrózióvédelemre szolgáló anódrúd egy idő után elfogy, így cserélni kell, hogy a bojler ne rozsdásodjon.

A berendezés vízkőtlenítése körülbelül 2 évente javasolt; ellenkező esetben ugyanis a felfűtési idő megnövekszik, ami akár évente több tízezer forintnyi többletköltséget okozhat.

Hajdu Aquastic 80 ErP villanybojler felszerelése

Új bojler vásárlása alkalmával át kell gondolnunk, hogy a régi bojlerünk víztartalma megfelel e, a mostani igényeknek, mivel idő közben változhat a felhasználók létszáma illetve változhatnak a tisztálkodási szokásaink, zuhanyzás kontra kádban való ejtőzés. Mindkét használati módnál más más mennyiségű melegvízre van szükségünk.

✅ A Hajdu Aquastic 80Erp villanybojlerek rendelkeznek hőmérséklet szabályzó gombbal, amivel saját igényeink szerint tudjuk állítani a melegvíz hőfokát 20-65 Celsius fok között.

✅ Mint minden Hajdu bojler, az aquastic 80 literes tartálya is speciális tűzzománccal van ellátva, amit magnézium védőanód védi az elektrokémiai korrózió és a melegvíz káros hatásaival szemben.

✅ A Hajdu Aq 80 forróvíz tárolója vastag freonmentes poliuretán habbal van szigetelve, ami segít csökkenteni a bojler hőveszteségét hosszú órákon át.

✅ Felfűtési ideje 15 Celsius fokról 65 Celsius fokra 2,8 óra

✅ A Hajdu Aquastic elektromos vízmelegítő felszerelése minden gond nélkül megoldható a régi tartó csavarokra mivel teljesen kompatibilis vele.

✅ Az új Aquastic bojler 2 év teljeskörű és 5 és tartály garanciával kerül forgalomba. Az 5 év tartálygarancia feltétele hogy a felszerelést és beüzemelést követő 24 – 26 hónap között, ellenőriztetnie és felül kel vizsgáltatnia, a bojler magnézium védő anódját, amit a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.

✅ A 80 literes Hajdu bojlerek jó választásnak bizonyulhatnak 1 – 2 fős háztatások vízigényéhez.

Hajdu Z 80 ErP villanybojler felszerelése

Hajdu Z 80 villanybojler ár BudapestA Hajdu Z 80 Erp villanybojler szintén rendelkezik külső hőfok állító gombbal, ami 0 – 80 Celsius fokig állítható.

Ez a magasabb hőmérséklet beállítási lehetőség segíthet azokban a lakásokban ahol nincs lehetőség nagyobb űrtartalmú bojler felszerelésére. Mivel a magasabb hőmérséklet beállítással növelhetjük a melegvíz mennyiségét.

A magasabbra állított hőmérséklet szintén segítség lehet vezérelt (éjszakai) áram esetén is. De ne feledje a bojlerek ideális beállítása 60 Celsius fok csak indokolt esetben használja 60 fok felett a Z 80 villanybojlereket.

Ha magasabb hőmérsékleten használjuk elektromos vízmelegítőnket számíthatunk arra hogy gyorsabban fog vízkővesedni és hamarabb fog tönkre menni.

A Hajdu Z80 bojler felfűtési ideje szintén 2,8 óra körüli

A Hajdu Z80 forróvíz tárolóira szintén 2 év teljes körű garancia jár viszont a tartályára 7 év jár ha a 24 -26 hónapban ellenőriztetjük az anódját ami fizetős szolgáltatás és csak a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetik.

Hajdu Smart 80 villanybojler felszerelése

Hajdu SMART villanybojler 80 literesAz új Hajdu Z 80 Smart villanybojler új alapokra helyezi az elektromos melegvíz készítést.

A Z Smart sorozat használatával akár 30 – 40 % energia megtakarítást is el lehet érni.

Ami az új kerámia fűtőelemnek köszönhető, amit a bojler alaplapján egy külön tokcsőben helyeztek el.

Ez a technológia biztosítja, hogy bármilyen vízkeménység mellet szinte vízkövesedés nélkül képes biztonsággal üzemelni.

Mivel Alacsony a vízkőképződés, ezáltal alacsonyak a fenntartási, üzemeltetési költségek is.

A Hajdu Smart 80 forróvíz tároló egy új fejlesztésű SMART CONTROL vezérléssel is rendelkezik, ami szintén hozzá járul az energiatakarékos üzemeltetéshez.

Az öntanuló Smart elektronika előnye, hogy figyeli a vízhasználati szokásokat és annak megfelelően állítja be a szükséges melegvíz hőfokát.

Tehát amikor hosszabb ideig nincs melegvíz elvét, akkor a beállított melegvíz tartomány alsó hőfokán tartja a melegvíz hőmérsékletét.

Így energiamegtakarítást tudunk elérni vele.

Bojler szerelés Budapest szombat vasárnap is

Bojler szerelés azonnal a hét minden napjánDöntsön akármelyik Hajdu elektromos vízmelegítő és tároló mellett, mi a lehető leggyorsabban felszereljük Budapesti otthonába.

Hívhat a hét bármely napján, akár bojler cserét vagy új bojler felszerelését tervezi. Vegye igénybe teljes körű komplex szolgáltatásunkat.

Cserébe Mi házhoz szállítjuk, felszereljük, beüzemeljük új Hajdu villanybojlerét akár még ma.

Válassza bármely Hajdu villanybojler típust, felszerelés után, előbb utóbb, szükség lesz a vízmelegítők karbantartására szervizelésére.

Családi vállalkozásunk nemcsak felszereli és beüzemeli új villanybojlerét, hanem idővel vállalja a karbantartásukat és javításukat a hét minden napján, Budapest területén.

Bojler szerelő szolgáltatásaink felár nélkül elérhetőek szombat vasárnap is. Évente több mint 700 db villanybojlert javítunk meg, és több mint 800 db bojler cseréjét végezzük el.

Bízza ránk Ön is Hajdu forróvíz tárolójának teljes körű szerelését.

Ne nélkülözze a melegvízet napokig, hetekig Hívjon most!

Hajdu villanybojler felszerelése Budapest kerületeiben

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

NYÁRI TIBOR BOJLER SZERELŐ

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!