+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu villanybojler ár: Döntő a méret

 

HAJDU VILLANYBOJLER ÁRA HELYSZÍNRE SZÁLLÍTVA FELSZERELVE

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu villanybojler ár kényelmes vásárlás, akciós beszereléssel, házhozszállítással

Igazi wellness élménynek örvendene a négy fal között?

A munkából fáradtan hazaérve más vágya sincs, mint egy kád forró vízben elmerülni, és relaxálni?

A fürdőszoba olyan helyisége otthonunknak, ahol nem csak a napi tisztálkodást végezzük, de szeretnénk ennél kicsit többet is kapni, és ellazulni, elfelejteni az egész napos stresszt.

Nem mindegy tehát, hogy a helyiség milyen kialakítással és felszereléssel szolgálja kényelmünket.

Sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy sajnos a szükségesnél kisebb méretű fürdővel rendelkezünk.

HAJDU VILLANYBOJLER ÁR BUDAPEST

A nagy belmagasság és az akár extrém igények megvalósítása nem adatik meg mindenkinek az ingatlan méretéből adódóan, ám ez korántsem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a fürdőszobában töltött élvezetes órákról. A napi vízmelegítéshez szükséges

Hajdú villanybojler ár elsősorban a választott mérettől függ, így ha ilyen készülék beszerzése előtt áll, először azt kell átgondolnia, mennyi vízigénnyel rendelkezik a család, naponta hányszor tusolnak, fürdenek.

Ugyanakkor a Hajdú villanybojler ár kapcsán az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen méretű berendezés fér el a helyiségben minden gond nélkül. A jól ismert márka termékei többféle méretben, például 80 és 120 literes változatban is kaphatóak, továbbá érdemes azzal is tisztában lenni, hogy ezek a berendezések energiatakarékos működéssel és állítható hőfokszabályozással állnak rendelkezésre.

A választáskor a Hajdú villanybojler ár mellett tehát egyéb tényezőket is érdemes szem előtt tartani, így biztosan sikerül megtalálni a helyiségbe ideális típust.

HAJDU AQUASTIC VILLANYBOJLER ÁR

Hajdu villanybojler ár AquasticA Hajdu villanybojlerek közül az Aquastic széria rendelkezik a legkedvezőbb beszerzési árakkal.

A kedvező ár viszont semmit nem von le a bojler nyújtotta kedvező tulajdonságokból. Ugyanolyan jó minőségű és hosszú élettartamú, mint a többi Hajdú villanybojler.

A Hajdu Aquastic villanybojler külső hőfokszabályzó gombbal van ellátva, amin beállítható az ideális 55 – 60 C fokos melegítési tartomány.

A bojler fűtését, működését kontroll lámpán ellenőrizhetjük.

A ErP szabvány bevezetésével egyidőben növelték a Aquastic bojlerek szigetelését. Így a régi „D” energia besorolásból felkerült a kedvezőbb „C” energia osztályba, ami következtében kedvezőbb fogyasztási adatok érhetők el vele.

Minden Hajdú elektromos forróvíz tároló acél tartálya tűzzománc bevonattal van ellátva, ami miatt kiemelkedő korrózió elleni tulajdonosságokkal rendelkezik. Plusz megvan fejelve egy aktív védőanóddal, ami a tartály másodlagos védelmét látja el.

A melegvíz 20 -65 Celsius fok közt állítható

Egy 80 literes Hajdu Aquastic villanybojler felfűtési ideje Kb. 2,8 óra 15 – 65 Celsius fokra

Egy 120 literes Hajdu Aquastic villanybojler felfűtési ideje Kb. 4,2 óra 15 – 65 Celsius fokra

Bojler csere alkalmával felhasználható a régi Hajdu bojler rögzítő csavarja. Persze csak akkor ha, ellenőriztük a stabilitását. Mozgó instabil rögzítő csavar esetén szükséges a tartó csavarok újra fúrása.

Az új Aquastic ErP bojler 2 év teljeskörű és 5 és tartály garanciával kerül felszerelésre. Az 5 év tartálygarancia feltétele hogy a vásárlást követő 24 – 26 hónap között, ellenőriztetni kel a bojler védő anódját, amit kizárólag a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.

HAJDU Z ERP FORRÓVÍZTÁROLÓ ÁRA

Hajdu Z 80 villanybojler ár BudapestA Hajdu Z sorozat forróvíz tárolói egy kicsit magasabb ár kategóriába tartoznak.

Viszont cserében kicsit sűrűbb szigeteléssel és nagyobb garancia idővel rendelkeznek.

A Hajdu Z ErP villanybojlerek is rendelkeznek külső hőfokszabályzó gombbal és a működést jelző kontroll lámpával.

Ellentétben a Aquastic bojlerrel szemben a Z sorozat hőfok beállítási tartománya 0 – 80 celsius fok.

Ez az emelt hőmérséklet beállítási lehetőség ideálisabb a vezérelt (éjszakai) áramról üzemelő fogyasztó helyek esetén.

Viszont arra mindenképp ügyelni kell, ha magasabbra állítjuk a vizmelegítő hőfokát, sajnos hamarabb fog vízkővesedni és magasabb lesz a korróziós hatás. Ami miatt sűrűbben kell karbantartani, vízkőteleníteni forróvíz tárólunkat.

A Hajdu Z ErP elektromos bojlerekre szintén 2 év teljes körű garancia jár, viszont a tartályára 8 év garancia jár abban az esetben, ha a 24 -26 hónapban ellenőriztetjük a magnézium anódját ami fizetős szolgáltatás és csak a Hajdú szakszerviz szakemberei végezhetik.

Bízzon meg minket új Hajdu villanybojlere beszerzésével és felszerelésével. Legyen az Hajdu Aquastic ErP, Hajdu Z Erp, vagy Hajdu SMART villanybojler, velünk a bojler szerelés, és a beüzemelés is problémamentes lesz.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján, akár szombat – vasárnap is várja hívását, Hajdu bojlerek javításával vagy a lyukas csöpögő bojlerek cseréjével kapcsolatban.

Hajdú villanybojler felszerelése bekötése Budapesten 06 20 398 75 69

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!